Red Firm wrote:Voja wrote:p.s.eto nisam uspeo stici na mec sa zvedom 27. novembra i mi ga dobismo 1:0,a juce namerno nisam hteo doci... nije da sam vracao,ali... ma nema mi vise ni na jednom derbiju,samo da ih meljemo....
Vojo, nemoj više ni dolaziti na ovakve utakmice, sigurno je to pravi recept za pobedu
Šala, naravno i srećan ti rođendan. Samo da znaš da je utakmicu posmatrao i tvoj ljubimac MJ u društvu starog saigrača Lazarevića.

Hvala na cestitkama,i zaista me vise nema sve dok traje ovaj pobedonosni niz.Kazes MJ na tribini,a ja se ubih trazeci ga u spisku nasih igraca (u "SPORTu",utorkom) na kome pise ko je i koliko igrao za svoj tim.Samo sam jednom video da je igrao 36 minuta,izgleda dovoljno da ga provale.
Nego,iako je ovo pobeda i pristup koji ce se pamtiti i prepricavati,mislim da ne treba da predjemo i preko losih strana naseg tima,kojih je nesumnjivo (slobina uzrecica,jel

) bilo jako dosta.Da Milutinovic nije ubio pauka,izgleda bi ovaj topic imao mnogo vise postova,jer smo izgleda mnogo azurniji kada treba pljuvati,nego kad treba pohvaliti.Ipak,moram spomenuti da sam se nasmejao na pocetku meca (kada sam video ko nam je kapiten),a osmeh mi nije silazio sa lica i tokom celog meca dok sam brojao smesna primanja i jos smesnija dodavanja lopte naseg kapitena.Zaista.... za ne poverovati.A i nas Inzagi (zbog non-stop ofsajda) mi je toliko bio smesan da sam u drugom poluvremenu digao ruke od njega.Jednostavno,kao sto Turija rece racunao sam da ga nema na terenu.Preporucio bih nasem Inzagiju,da se pod hitno obrije,jer se ovako vidi svaki njegov potez,a ako se obrije,bice ga teze prepoznati.

Mene sad samo zanima,cime je taj igrac zasluzio dres Vojvodine?Meni deluje kao neka igracaka kojoj su prazne baterije i kada ga ukljucite (tj. date mu loptu) on trgne ono jednom,dok ima akumulisane energije jos u baterijama i onda STOP!!!Zablokira!!! MJ je za njega bio kao igracka sa DURACCELL baterijama

.Nadam se da ce brazilci iznivelisati ove nase manjkavosti,i da cemo konacno posle ove pauze krenuti strelovito ka vrhu tabele.