11. kolo: Vojvodina-Zemun 2:1

Владика
Administrator

Post by Владика »

Stara Garda wrote:Da li moze neko da okaci sliku iz danasnjeg Zurnala gde se vidi start nad Boskovicem posle koga je dosudjen penal za nas.

HVALA!!!
Image
Cause

Post by Cause »

:arrow: :idea:
" Dečko je pun zmajova! "
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

podbara wrote:Image
Izjava šefa stručnog štaba FK Zemun - Lacmanović.
http://ultrashare.net/hosting/fl/07899e7fb6/
slanina

Post by slanina »

Jel gledao neko Crnu Tacku na SOS-kanalizaciji zivo me interesuje sta je taj debil pricao o nasoj utakmici i o penalu ? :(
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

slanina wrote:Jel gledao neko Crnu Tacku na SOS-kanalizaciji zivo me interesuje sta je taj debil pricao o nasoj utakmici i o penalu ? :(
Ako misliš na Raku Đurovića, kao i uvek branio je sudije. Potvrdio je da je bio penal. A ako misliš na trenera gostiju, nisam uhvatio taj deo emisije. Uostalom i sam voditelj emisije se slatko nasmejao na izjavu Lacmanovića koju je dao na konferenciji za štampu.
slanina

Post by slanina »

Red Firm wrote:
slanina wrote:Jel gledao neko Crnu Tacku na SOS-kanalizaciji zivo me interesuje sta je taj debil pricao o nasoj utakmici i o penalu ? :(
Ako misliš na Raku Đurovića, kao i uvek branio je sudije. Potvrdio je da je bio penal. A ako misliš na trenera gostiju, nisam uhvatio taj deo emisije. Uostalom i sam voditelj emisije se slatko nasmejao na izjavu Lacmanovića koju je dao na konferenciji za štampu.
Mislio sam na Raku Djurovica to nisam odgledao do kraja, a gledao sam taj prvi deo emisije sa vise gostiju izmedju ostalih i trener Zemuna koji tvrdi da nije penal da ne verujes !!
Navodno je Boskovic izjavio da nije penal u sto ne verujem ali ko zna..
Hvala na obavestenju 8) 8) !!!
VosaGazi

Post by VosaGazi »

Da, Kuzmo, Sinisa MIhajlovic ce da napusti mesto u strucnom stabu Intera iz Milana i doci ce da vodi protiv Mladenovca, Zemuna i Bezanije...Ajde vazi. I zanima me sto ste se toliko srucili na Igora Djurica. Decko je odigrao toliko sjajnih utakmica pre ove nesrecne sa Zemunom, znam koliko je odan FK Vojvodina i svako moze videti koliko se bori na terenu-al ajd sad po Djuricu. Sta je sa krs veznim redom, koji je jedan od najgori u ligi, odnosno nemamo ga. Igraci Zvezde i Partizana koriste ovakav izraz za nas vezni red-krs...verujte mi.

E, kakvih lupetanja se ovde moze procitati...strasno
Noooooovi Saaaaad
VosaGazi

Post by VosaGazi »

A citiram Turiju..."Kacar je to stoicki podneo"..ma daj, ovo zvuci kao spanska serija...Gojko mi je drugar..odakle ti znas kako je on to podneo...da ti kazem kako je podneo znalce iznad svih znalaca...., cuj," stoicki." ..da a onda je Avgusto pozvao Frnaciska i sve mu je sasuo u lice..jel........?? Imamo krs srednji red a steram ...............u organizaciju Fk Vojvodina kad ne moze da dovede dva kvalitetna vezna igraca da bi igra na nesto licila. Do tada ce sve biti batrganje i dzaba Boskovicu, Ubiparipu ili nekom trecem kvalitet ili talenat...ako ne postoji niko izmedju njih i odbrane dzaba sve..isto vazi i za odbranu..dzaba imamo, relano sjajnu odbranu kad nemamo vezu. Rekao sam, i ponavljam, kad se prica o fudbalu vezni red Vojvodine sluzi za sprdnju medju igracima Zvezde i Partizana.
Noooooovi Saaaaad
Anonimus

Post by Anonimus »

Brate,iskuliraj malo. :wink:
Dejan

Post by Dejan »

A sta nas briga za zvezdu i partizan...kakav je vezni red partizana kada su izgubili od nas :?: A jos je Milutinovic dao gol :wink:

Postuj malo tudja misljenja...
Turija

Post by Turija »

VošaGazi, zaista ne mogu diskutovati, sa argumentima, o navedenim likovima španskih serija, kao i o igračima zvezde i partizana.Veruj mi, pojma nemam, niti me zanima.
O učenju Zenona i sledbenika, nešto malo i znam.Međutim, divno bi bilo kad bi se ovaj forum ubuduće obogatio i saznanjima iz drugarske ekskluzive.Pošto je ovde malo ko u mogućnosti da bude drug, bilo bi zanimljivo čuti istinu o osećanjima Kačara, kada se našao na klupi za rezervne igrače.
PS Moj dobronamerni savet Ti je da ubuduće, ako Te nervira kako piše neki autor, to odmah preskočiš. Kao kad čitaš novine (to je dobra strana pisane reči), jer svaka energija koja se povlači, kasnije se zrači.Zato je prava stvar ne uzimati lošu, već dobru energiju.Čovek funkcioniše kao akumulator.Stalno se puni i prazni.A, šta je starije: koka il jaje, za taj proces nije bitno.Može da otpočne u bilo kojoj tački. 8) :)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djumi

Post by Djumi »

B92

Latinović kažnjavao

Disciplinski sudija Meridijan Superlige Srbije Nikola Latinović kaznio je fudbalere zbog nesportskog ponašanja na utakmici Vojvodine i Zemuna u 11. kolu nacionalnog prvenstva.

Bojan Ćosić zbog isključenja u 84. minutu duela neće moći da sledeće tri utakmice nastupa za svoju ekipu, dok je golman Radovan Radaković suspendovan sa jednog meča, pošto se po završetku duela verbalno sukobio sa sudijom Dejanom Filipovićem.

Sudiji su oštro prigovorili i Čedomir Mijanović, koji će morati da plati novčanu kaznu od 20.000 dinara i Nemanja Šupić, koji će "u kasu" Zajednice staviti 15.000 dinara.

Pokrenut je i disciplinski postupak protiv Milana Bogunovića, koji je će do daljeg biti pod suspenzijom.

Vojvodina je utakmicu sa Zemunom dobila sa 2:1.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Locked