Kup UEFA - sezona 2007/08
mi smo odigrali koliko smo mogli u ovom trenutku.atletiko je igrao kao da se bore za ligu sampiona a ako budu igrali kao veceras i u nastavku sezone ja im predvidjam veoma uspesnu godinu.ovaj atletiko od veceras bi proslogodisnji atletiko isto mogao dobiti 3-0.ova poredjenje nema nikakve veze sa nama.gledao sam drugo poluvreme i igrali smo koliko nam je protivnik dozvolio.ja se ne secam kad sam video nase igrace da ovoliko trce ali i morali su jer ih je protivnik na to naterao.momci su se trudili,borili su se,rezultat negativan ali uvek moze biti gore.po meni mi nismo igrali bunker jer smo sa svakom loptom pokusavali da idemo napred i da probijamo,po nekoliko nasih islo u napad,problem je u tome sto taj atletiko kad oduzme loptu za sekund se nadju pred nasim golom i to sa petoricom u napadu,i to kakvom petoricom.nemamo kvalitet da igramo protiv jacih timova i to je to,a svi koji smatraju da smo trebali da krenemo svi u napad,setite se scg-argentina,ja mislim da bi to bilo nista za ono sta bi se nama desilo veceras
To jeste ključno pitanjeCika_toma wrote:bice zanimljivo videti izdanje u Zrenjaninu...

A, ja mislim da ćemo igrati isto kao protiv Atletika, ako u sastavu bude igralo 70% istih igrača(mora biti mesta za Nastića, Kizita, Smiljanića Stevanovića).Tako smo igrali protiv Pobede, Politehnike, a tako smo igrali i protiv Srema.Jednostavno, nemamo hrabrosti i poštenja, kad vidimo da nešto ne valja, to na vreme pokušamo da popravimo.Vreme je kod nas komotno ko na crkvenom satu, dok je u svetu ono novac.
Inače, dobro smo prošli u Madridu.Oni uložili u tim 80 MILIONA, a mi nismo ni 80 HILJADA.
Ovi iz rtv goje prase pred Božić.A, onda se cenkaju za 7000 E, 2 sata pre početka prenosa.Jedino dobro u celoj priči je to što su saopštili KOLIKO PRENOS KOŠTA.

Stalno se vrti priča kako je to JAKO SKUPO a niko da kaže cifru (ja sam mislio da je to najmanje 100.000 E, kad ono: 25.000 zeleni).Jednu važnu Istinu smo saznali.Sad kuknjavu o ceni za jedan nacionalni servis, proceniti sami.
rts boli uvo za Vošu i mogu zadovoljno da trljaju ruke, kakvi smo ispali šabani. Svi: rtv, zig, ddor, klub

Dokle sa IMPROVIZACIJAMA

O utakmici mogu nešto reći tek kad odgledam snimak.Nadam se da će bar toga biti i da će se NAJAVITI

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jebiga brate treba i direktor nacionalnog servisa od necega da se priranjuje. Si vid'o kolka mu je trbusina, pa treba to i napuniti...Turija wrote: Stalno se vrti priča kako je to JAKO SKUPO a niko da kaže cifru (ja sam mislio da je to najmanje 100.000 E, kad ono: 25.000 zeleni).Jednu važnu Istinu smo saznali.Sad kuknjavu o ceni za jedan nacionalni servis, proceniti sami.

Ja sam takodje mislio da je mnogo vise kad su rekli da je skupo, al 25 000 i jos se cenjkaju????????? Sta mislite kolko u nasem gradu ima pojedinaca koji bi mogli ovo da isfinansiraju i da ne osete, da ne pricam o firmama i gradskim/pokrajinskim/republickim institucijama... SRAMOTA, prenos na radiju mi je bio mucan, podjednako kao i komentator u studiju sa pauzama od par sekundi izmedju svake reci. Sad se dvoumim dali da kupim sezonsku, otici cu na revans, sacuvati kartu, al da gledam Vojvodinu koja se muci cele sezone i pobedjuje 1-0 kuci nije mi potrebno, da mozda ce neko reci da sam razmazen i da pratim svoj klub samo kad mu dobro ide, al suvise volim Vojvodinu da bih je gledao takvu, no pocetak je sezone, nadam se demantu vec na sledecoj utakmici.Turija wrote: Stalno se vrti priča kako je to JAKO SKUPO a niko da kaže cifru (ja sam mislio da je to najmanje 100.000 E, kad ono: 25.000 zeleni).Jednu važnu Istinu smo saznali.Sad kuknjavu o ceni za jedan nacionalni servis, proceniti sami.
Ako grešim neka neko ispravi.Prošle godine smo na čak devet dobijenih utakmica pobedili 1:0. Igra je ono što nama treba. Ona se gradi na pripremama koja je izostala i ove god.
Treba da ideš na utakmice. Pogotovo što će sada biti iskristalizovana ekipa. Podržavam ideju, sviđa mi se, što se nešto naplaćuje gostovanje.
Nadam se da ću i ja moći da dolazim redovno.
Treba da ideš na utakmice. Pogotovo što će sada biti iskristalizovana ekipa. Podržavam ideju, sviđa mi se, što se nešto naplaćuje gostovanje.
Nadam se da ću i ja moći da dolazim redovno.
" Dečko je pun zmajova! "
-
Ma kakva crna greska.Greska ce biti ako ovaj bunker trener ostane.ALI,mora se dovesti pravi trener,koji igra ofanzivno i ne pusta igrace da igraju preko veze...Cause wrote:I opet se pravi greška kao i pre dve sezone.
Đumi je promenjen na početku sezone, Marić na početku sezone, ...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
I dalje mislim da je prvi gol trebao biti ofsajd. Onaj igrac sto je otisao iza nasih (cini mi se da je to Forlan ali nisam siguran) je povukao dvojicu odbrambenih na sebe dok je strelac (Maksi Rodrigez) u cistoj poziciji ostao sam. Da se Forlan ne krece bilo bi sve OK (ne ucestvuje u akciji) ali je ovako svojim trkom uticao da strelac ostane nebranjen i da da gol. Znaci nije vise pasivan ofsajd jer se igrac aktivirao iako nije dobio loptu.
Mada to ne menja situaciju kada puknes sa 3:0 protivnik je ocigledno bolji i pobedio bi i ovako i onako.
Drugi gol je pasivni ofsajd ali je situacija cista jer igrac koji je u ofsajdu ne ucestvuje u akciji (vidis da se zaustavio i prestao da trci). Znaci sve regularno.
Treci su nas probusili samo tako, Kahriman se nije ni mrduo. Mada je lopta dosla pomalo retno do Aguera zaista je majstorski reagovao, mnogo lep gol.
Mada to ne menja situaciju kada puknes sa 3:0 protivnik je ocigledno bolji i pobedio bi i ovako i onako.
Drugi gol je pasivni ofsajd ali je situacija cista jer igrac koji je u ofsajdu ne ucestvuje u akciji (vidis da se zaustavio i prestao da trci). Znaci sve regularno.
Treci su nas probusili samo tako, Kahriman se nije ni mrduo. Mada je lopta dosla pomalo retno do Aguera zaista je majstorski reagovao, mnogo lep gol.
Ovaj Aguero je opasan igrac. Gledao sam ga letos 2 puta uzivo na prvenstvu Sveta za igrace do 20 godina. Najbolji igrac prvenstva, kapiten Argentinske reprezentacije. Mrak od igraca.
Ja sam ponosam na nase momke! I da, manite se lupetanja da je trebalo da se otvorimo i poginemo muski. Puna podrska Rajevcu za taktiku. ON ZNA STA RADI.
Ja sam ponosam na nase momke! I da, manite se lupetanja da je trebalo da se otvorimo i poginemo muski. Puna podrska Rajevcu za taktiku. ON ZNA STA RADI.
Evo i mene..
prvo da kazem da jesam razocaran ali mozda su nas nashi momci i malo razmazili pa smo navikli na pobede ili X...
nego Atletiko je milion puta jaci od nas u svakom smislu..tako da realno nismo trebali vise ocekivati , cak sta vise Atletiko je bar 2-3 puta jaci i od Rangersa koji igra za LS???
zato glavu gore i 2 u Zrenjaninu !!
na kraju zakljucak je da bez pravih pojacanja pogotovo kad ode neko kao Petko i David ne mozemo biti nikako jaci pa ni isti kao u prosloj sezoni , a u jednom od mojih postova sam i reko da smo odlaskom pomenutih slabiji za 40% !! zar ne deluje tako?
prvo da kazem da jesam razocaran ali mozda su nas nashi momci i malo razmazili pa smo navikli na pobede ili X...
nego Atletiko je milion puta jaci od nas u svakom smislu..tako da realno nismo trebali vise ocekivati , cak sta vise Atletiko je bar 2-3 puta jaci i od Rangersa koji igra za LS???
na kraju zakljucak je da bez pravih pojacanja pogotovo kad ode neko kao Petko i David ne mozemo biti nikako jaci pa ni isti kao u prosloj sezoni , a u jednom od mojih postova sam i reko da smo odlaskom pomenutih slabiji za 40% !! zar ne deluje tako?
Kad gledam ove golove,vidim koliko smo propustili sto nismo imali prenos.... Pa,pogledajte taj tempo,te golove,taj ambijent.... to je evropa,a ne tamo neki Rendzeri,Zrinjski.... Ljudi su bolji i treba im cestitati.Treci gol je evrogol,zbog takvih se dolazi na stadione,drugi gol moze svakome da se desi i uopste ne treba mnogo filozofirati oko tih nazovi pasivnih ofsajda.... meni je zanimljiv i to veoma,prvi gol.Svi se bazirate na ofsajd,a niko da prokomentarise kako nam cela odbrana ispala veoma naivna i nasamarena.Znaci,od svih golova,meni prvi najvise smeta,a realno,da smo otisli sa 0:0 na poluvreme,ko zna!?Pitam se,ko je kriv kad padne takav gol,trener,igraci,majstorije protivnika ili neko cetvrti?
Inace,zadovoljan sam rezultatom,mislim da se nismo obrukali,3:0 je cest rezultat u fudbalu i nije nesto zbog cega se treba stideti.E sad,sto mi nismo igrali muski,jebem li ga.... treba se istresti na Banatu sad,za sve porodjajne muke
Inace,zadovoljan sam rezultatom,mislim da se nismo obrukali,3:0 je cest rezultat u fudbalu i nije nesto zbog cega se treba stideti.E sad,sto mi nismo igrali muski,jebem li ga.... treba se istresti na Banatu sad,za sve porodjajne muke

U istom trenutku smo isto razmisljali,neverovatnoshecky wrote:Evo i mene..