Pa dobro mozda neki ovde imaju malo vatrenija misljenja...
Ali stvarno drugacije je kad ti to vidis na utakmici a drugacije je kad vidis reportazu. Mozemo da izgubimo 10-0 pa da na reportazi naprave da smo se ne znam kako borili i da smo nezasluzeno primili 10 komada
A i komentar od ranije, cinjenica je da su svi malo nervozni zbog trenutnog stanja na terenu Ali od zime ce biti bolje (Nadam se i pre al dobro)
Slazem se Jeja,nikako ne treba vredjati,ni omalovazavati igrace i trenera.Kritikovati njihov ucinak,to da,eto ja cesto kritikujem Buaca i njegove partije,a mislim da je najfiniji momak od svih nasih igraca. E sad i tu moze da se desi neki izuzetak u slucaju da se ponove situacije poput one kad je nas bivsi a sadasnji trener Zvezde Milorad Kosanovic svojevremeno nepristojno gestikulirao prema navijacima koji su trazili njegovu smenu.Isto vazi ako se neki igrac duri i ne postuje navijace.Onda imamo pravo i mi da uzvratimo istom merom.Ali ipak to su retke situacije.Inace mislim da je Damir ok momak,slusao sam sta je izjavljivao kad mu je Djokic dao onaj gol i nije mu bilo lako tada.Naravno da nije prodana dusa,ali jednostavno ume da kiksira i mora i da istrpi kritike zbog toga.U svakom slucaju moguce je da od zime vise necemo imati ovo kao temu za debatu,i da ce Damir otici u inostranstvo tada.
Keva wrote:Pa dobro mozda neki ovde imaju malo vatrenija misljenja...
Ali stvarno drugacije je kad ti to vidis na utakmici a drugacije je kad vidis reportazu. Mozemo da izgubimo 10-0 pa da na reportazi naprave da smo se ne znam kako borili i da smo nezasluzeno primili 10 komada
A i komentar od ranije, cinjenica je da su svi malo nervozni zbog trenutnog stanja na terenu Ali od zime ce biti bolje (Nadam se i pre al dobro)
Ja nisam rekla da ne idem bas ni na jednu utakmicu,idem kad stignem jer od 7 dana u nedelji ja sam 6 dana na poslu tako da ne mogu bas na svaku da idem.Vojvodina ima kvalitetne igrace,medjutim kao da im fali realizacija,kao da u nekim trenutcima ne razumeju jedni druge.Moramo uzeti u obzir(sto se par zadnjih utakmica tice)da je Vosa za protivnika imala veliki Atletiko koji je ostavio velike posledice na ceo tim.Nije nimalo lako uci u kup uefa posle toliko godina i proci samo prvi krug kvalifikacija.Bice Vosa bolja i ako bog da stace na prvo mesto.
Jeja mislim da si stekla pogresan utisak, jer iako tu ima ostrih reci ja ne mislim da neko ovde dira Damira kao licnost, uglavnom se kritikuju partije koje pruza na terenu. Mi znamo da on MOZE I MORA bolje od ovoga a rezultati govore da su nas njegovi kiksevi kostali dosta bodova. Mozda bi trebalo probati nekog drugog na golu i videti da li ce ici bolje, imamo tri izuzetno kvalitetna mlada golmana koji jos nisu ostvarili svoj pun potencijal i bitno je dati svakome sansu i Damir nije nezamenljiv narocito ako ne prikazuje nivo forme koji zadovoljava
Da u tome je poenta, Damir MOZE i MORA bolje, i dobar nacin da se u isto vreme izvrsi pritisak na njega i da se da malo iskustva mladim golmanima jeste da on odsedi koju utakmicu. Inace mislim da je to lose sa tolko golmana, samo propadaju, treba jednog dati na pozajmicu, u prvoj ligi mogu naci angazman sigurno, ako ne i u Super ligi.
Radoye wrote:Jeja mislim da si stekla pogresan utisak, jer iako tu ima ostrih reci ja ne mislim da neko ovde dira Damira kao licnost, uglavnom se kritikuju partije koje pruza na terenu. Mi znamo da on MOZE I MORA bolje od ovoga a rezultati govore da su nas njegovi kiksevi kostali dosta bodova. Mozda bi trebalo probati nekog drugog na golu i videti da li ce ici bolje, imamo tri izuzetno kvalitetna mlada golmana koji jos nisu ostvarili svoj pun potencijal i bitno je dati svakome sansu i Damir nije nezamenljiv nar
ocito ako ne prikazuje nivo forme koji zadovoljava
Mislim da nisam stekla pogresan utisak,procitala sam izjave tipa "DAMIRE PRODANA DUSO MARS IZ VOJVODINE' ili 'KAHRIMANE VRATI SE U SELO ODAKLE SI DOSAO'.Jednostavno ne volim takve izjave ne posebno na njegov racun.[/b]
Stvarno ne mogu da se suzdrzim ,a da nista ne kazem.Evo ne mogu da verujem,ali sto ga vise gledam on mi je sve gori.Pocev od golova kakve prima,pa kako sporo i slabo razmislja(ko nije primetio,neka vidi koliko mu treba da ispuca loptu,izbaci je rukom-shvatice o cemu pricam).Procene su mu katastrofa,mislim od 2 centarsuta koji prodju kroz peterac bar jedan ce biti gol.On i ocajno stoji,uvek je na 6-7 metara,i zato ga i lobuju malo bolji fudbaleri(setite se Belgije i sad Atletica).On je apsolutno neopravdano u prvoj postavi,brani i kad ima temperaturu 40 kao da je jedini golman u Klubu.Guraju ga razni menadzeri,novinari,selektori i ostali placenici.Stalno se reklamira u zurnalu,kad god je Vosa u pitanju mora se cuti i neki pametan komentar od njega,u istom smecu od novina obicno dobija sedmice iako npr. na utakmici izvede samo 2 peterca i dva put degazira loptu u aut.Vrhunac bezobrazluka je bio kada je izjavio kako on nije od onih koji je reklamiraju preko novina,a ovamo se u tim istim novinama cudi sto nije dobio poziv od Klementea.I kao da sve to nije dovoljno na ovaj forum pocnu da dolaze njegove keve,jeje,sestre,devojke,komsinice,drugarice iz srednje i ostali koji moraju da ga brane,jer su u nekom srodstvu sa njim.MUKA MI JE OD SVEGA,VISE BIH VOLEO DA NA GOLU NEMA NIKOGA NEGO DA ON BRANI!!!Tu se svaku utakmicu sa svima grli i ljubi(kao bodri ih) i onda primi takav gol,da ti dodje da napustis fudbal i posvetis se strikanju dzempera.
Plus,dodju tu na forum neki koji su odgledali 5 utakmica u zivotu na TVu,bili dva put na stadionu i pocnu meni i drugima,koji smo na stadionu svaki mec iz godine u godinu,da objasnjavaju fudba,sta i kako da komentarisemo i psihu igraca i trenera.
DOKLE???
van der iV a.k.a Totti wrote:Stvarno ne mogu da se suzdrzim ,a da nista ne kazem.Evo ne mogu da verujem,ali sto ga vise gledam on mi je sve gori.Pocev od golova kakve prima,pa kako sporo i slabo razmislja(ko nije primetio,neka vidi koliko mu treba da ispuca loptu,izbaci je rukom-shvatice o cemu pricam).Procene su mu katastrofa,mislim od 2 centarsuta koji prodju kroz peterac bar jedan ce biti gol.On i ocajno stoji,uvek je na 6-7 metara,i zato ga i lobuju malo bolji fudbaleri(setite se Belgije i sad Atletica).On je apsolutno neopravdano u prvoj postavi,brani i kad ima temperaturu 40 kao da je jedini golman u Klubu.Guraju ga razni menadzeri,novinari,selektori i ostali placenici.Stalno se reklamira u zurnalu,kad god je Vosa u pitanju mora se cuti i neki pametan komentar od njega,u istom smecu od novina obicno dobija sedmice iako npr. na utakmici izvede samo 2 peterca i dva put degazira loptu u aut.Vrhunac bezobrazluka je bio kada je izjavio kako on nije od onih koji je reklamiraju preko novina,a ovamo se u tim istim novinama cudi sto nije dobio poziv od Klementea.I kao da sve to nije dovoljno na ovaj forum pocnu da dolaze njegove keve,jeje,sestre,devojke,komsinice,drugarice iz srednje i ostali koji moraju da ga brane,jer su u nekom srodstvu sa njim.MUKA MI JE OD SVEGA,VISE BIH VOLEO DA NA GOLU NEMA NIKOGA NEGO DA ON BRANI!!!Tu se svaku utakmicu sa svima grli i ljubi(kao bodri ih) i onda primi takav gol,da ti dodje da napustis fudbal i posvetis se strikanju dzempera.
Plus,dodju tu na forum neki koji su odgledali 5 utakmica u zivotu na TVu,bili dva put na stadionu i pocnu meni i drugima,koji smo na stadionu svaki mec iz godine u godinu,da objasnjavaju fudba,sta i kako da komentarisemo i psihu igraca i trenera.
DOKLE???
SLUSAJ TI MENE KO GOD DA SI moj licni problem je da li cu ja i kako pratiti Vosine utakmice.Ja nisam dosla na ovaj forum da BRANIM Damira niti da tebi solim pamet vec da iznosim svoje misljenje o utakmicama koje Vojvodina odigra.Moj tata je vec 25 godina navijac Vojvodine i od malih nogu pored njega sam i ja pocela da navijam za istu,a na Damirovu stranu sam stala jer mi je zao.Hajde svi da se skupimo pa da odemo i pitamo trenera i precednika Vojvodine sto drzi Damira u klubu i na golu.DAJTE BRE LJUDI DA PREKINEMO SA OVIM I DA PRICAMO O NEKIM NORMALNIJIM TEMAMA VEZANIH ZA VOSU.E da ja nisam Damirova ni devojka,ni sestra ni komsinica ni drugarica da me on salje da ga branim.
savrsen.Tako ni Damir nije savrsen ali je veoma dobar golman.mestu.Poozzz.Jeja
Jeste, evo upraznjeno mesto na klupi u Fruskogorcu iz Sremske Kamenice, kazu traze jednog dobrog.... Jos ako je lep, ijaoo, bre, pa mozda dobije i 15 minuta po utakmici. Da preporucim Damira,a? Mozda i ti postanes navijac Fruskogorca
savrsen.Tako ni Damir nije savrsen ali je veoma dobar golman.mestu.Poozzz.Jeja
Jeste, evo upraznjeno mesto na klupi u Fruskogorcu iz Sremske Kamenice, kazu traze jednog dobrog.... Jos ako je lep, ijaoo, bre, pa mozda dobije i 15 minuta po utakmici. Da preporucim Damira,a? Mozda i ti postanes navijac Fruskogorca
van der iV a.k.a Totti wrote: I kao da sve to nije dovoljno na ovaj forum pocnu da dolaze njegove keve,jeje,sestre,devojke,komsinice,drugarice iz srednje i ostali koji moraju da ga brane,jer su u nekom srodstvu sa njim.MUKA MI JE OD SVEGA,VISE BIH VOLEO DA NA GOLU NEMA NIKOGA NEGO DA ON BRANI!!!Tu se svaku utakmicu sa svima grli i ljubi(kao bodri ih) i onda primi takav gol,da ti dodje da napustis fudbal i posvetis se strikanju dzempera.
DOKLE???
Eh Vojo sta cu kad dobro placaju. A krije se mnogo toga u meni.
No,stvarno nema potrebe omalovazavati druge na forumu jer razlicito misle,uglavnom i pozeljno je cak i u slucaju da se svi slazu oko neke teme da se nadje bar jedan koji misli drugacije,jer iz kompletnije polemike se i radjaju konkretnije stvari.
U svakom slucaju nikako ne valja meriti ko vise voli Vojvodinu i slicno.Da rezimiramo sto se tice Kahrimana,ajde da vidimo sta ce uraditi u narednom periodu,eto videcemo vec protiv Lucana,pa ako opet kiksne onda tu nesto nikako ne valja,a u suprotnom ako se dokaze pruziti mu jos malo sansu,kao sto rekoh nadam se da cemo realizovati na zimu njegov transfer.