Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Locked
PanonskiFantom

Re: Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Post by PanonskiFantom »

Vise nista nije isto!
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Joj koja komedija, a sada vladaju potpuni red i zakon, harmonija na sve strane, fudbal nikada jači, svi prezadovoljni..... :rage:
Kakve su to samo kreature sa nasleđem još iz Staljinovog doba, samo mnogo jači igrači stoje iza njih i upravljaju njima, nemojmo se zavaravati, zato su i tako neuništivi.
N13

Post by N13 »

Naisao sam na jedan zanimljiv video... pretpostavljam da je pravljen od nekog navijaca partizana, ali nebitno to, nego video dokazuje neke stvari:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=g8nLllW9SCc[/video]

Jednostavno bi ovako nesto trebalo da se prosledi novinama, televizijama i dokazati javnosti da nije zvezda zrtva neregularnog fudbala u Srbiji, vec naprotiv, samo zahvaljujuci FSS-u, fk crvena zvezda jos uvek i postoji! A ne vise da sire razne obmane javnost pricama kako se namerno protiv njih sve desava. Jedine zrtve u srpskom fudbalu su klubovi koji nisi titovi blizanci i koji nisu njihove filijale!
21114

Post by 21114 »

Evo ga i Don se oglasio
http://www.butasport.rs/2013/08/karadzi ... nulog.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

@N13

Znači odgledao sam snimak od početka do kraja. Kako je lepo podsetiti se zašto su i jedni i drugi go**a kakva se nisu rodila!!!
I onda mi podržavamo akciju kašnjenja 5 minuta..ccc Bože,Bože oprosti im ne znaju šta rade (al mi ćemo teško oprostiti)
Užas
Vise nista nije isto!
madda fakka

Post by madda fakka »

21114 wrote:Evo ga i Don se oglasio
http://www.butasport.rs/2013/08/karadzi ... nulog.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I da zaključim, Crvena zvezda je najveći klub ali to nikada ne bi postala da su je stvarali propali političari, priučeni menadžeri, svodnici, kockari ,manipulanti. Fudbalski savez i ja nećemo dozvoliti da takvi pojedinci zamenom teza ugroze ono što, za dobro fudbala, rade na hiljade časnih ljudi u srpskom fudbalu
Neka je on sada javno rekao kome je naklonjen, nadam se da mu je olaksao dusu sada :shit: :toilet:
I Bog je Slaninar...
Milan

Post by Milan »

Ukoliko redovno prati ovaj forum, mozda bi sloboda.org mogao da nam kaze nesto vise o ovome...

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=744645" onclick="window.open(this.href);return false;
POŠTO OBRAZ ???!!!
zukenp

Post by zukenp »

Onaj vas bivsi golman potpiso za nas :( ! Plasim se reakcije navijaca ,jos od proslog puta kad je provociro sve na terenu i oko njega. Supic ce biti veca meta od protivnika !
Milan

Post by Milan »

Auuuuuu, bas ste se usrecili...
POŠTO OBRAZ ???!!!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Ko tebe hlebom (Alivodicem) ti njega kamenom (Supicem)
UPRAVA NAPOLJE!!!
zukenp

Post by zukenp »

nboya wrote:Ko tebe hlebom (Alivodicem) ti njega kamenom (Supicem)
Odlicno zapazanje :)

https://www.facebook.com/fknovipazar.zvanicna?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote:Auuuuuu, bas ste se usrecili...
zukenp,
Moje saučešće. Ako ništa, sad ćete barem biti mnogo jači kad treba čuvati rezultat, ovaj će na svoje čuvene "bolove u leđima" da ukrade barem 5 minuta na svakom meču :x
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

zukenp wrote:
nboya wrote:Ko tebe hlebom (Alivodicem) ti njega kamenom (Supicem)
Odlicno zapazanje :)

https://www.facebook.com/fknovipazar.zvanicna?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Zukenp cestitam vam i smatram da ste dobili odlicnog golmana. Mozda je trenutno samo jedan golman po kvalitetima u zemlji ispred njega.
Sto se odugvlacenja tice,Supic je jednostavno takav tip i isto se ponasa i kad vodi i kad gubi,nije sve tako crno kako se ovde predstavlja. Ustvari,vreme ce pokazati. Kao sto smo mi pobrali vase simpatije zbog Envera,tako sada i vi postajete klub koju cu vise simpatisati :cheers:
Last edited by Voja on Wed Aug 21, 2013 12:47 pm, edited 1 time in total.
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Red Marquis wrote:
zukenp,
Moje saučešće. Ako ništa, sad ćete barem biti mnogo jači kad treba čuvati rezultat, ovaj će na svoje čuvene "bolove u leđima" da ukrade barem 5 minuta na svakom meču :x
On je toliko neskolovan da nisam siguran koliko je tu simuliranja, a koliko stvarno povreda kolena, ledja, ramena,... Nikad pre njega nisam video profi golmana koji ne zna da se baci. Kao deblo padne :?
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

gospodinFKV wrote:
Red Marquis wrote:
zukenp,
On je toliko neskolovan da nisam siguran koliko je tu simuliranja, a koliko stvarno povreda kolena, ledja, ramena,... Nikad pre njega nisam video profi golmana koji ne zna da se baci. Kao deblo padne :?
Ček' samo da krene da ispucava loptu...Jedva do prvog igrača u svojoj odbrambenoj liniji...
Locked