Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
max

Post by max »

OK evo obrisao sam :oops:
Last edited by max on Sat Dec 23, 2006 4:12 pm, edited 1 time in total.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Tema su transferi,a ne kolicina ljubavi predsednika prema FK.
Turija

Post by Turija »

Možda se sa eventualnim dolaskom Ramba nameća paralela sa Šestićevim prelaskom u Vošu, ali ja je lično ne vidim iz više razloga.Prvi i najbitniji je što Šestić tada nije ni želeo ni pomišljao na Zvezdu, dok ovaj to želi svim srcem. Čak to javno govori:Zvezda ili Partizan.Moje je mišljenje da u Voši ne bi imao motiva, osim da uzme dobre pare (za koje bi mi mogli kupiti sasvim solidna tri igrača U30).Jedino što je dobro u svoj toj priči je: DA SE O VOŠI PONOVO PRIČA.
Vojo, nisam siguran da je danas Krupniković onakav kakvog ga pamtiš?Ako bi ga kojim slučajem i doveli, mislim da bi imao odnos prema Voši kao i Rambo (koji više želi u Majdanpek nego u Vošu).Razumljivo i ,ne zameram mu.
Dakle, prvi put sam blizu ,,zvaničnog,, mišljenja Kluba da je bolje dovesti nekoliko igrača sa evropske pijace koji se ne budu udomili u zimskom prelaznom roku (naravno ne imena za koja su zainteresovani Lihtenštajn San Marino, Farska Ostrva i slične fudbalske ,,velesile,,)
Ja bih, recimo, poželeo comeback VJEŠTICE u Vošu.
U jednom igraču bi dobili dvojicu ili već trojicu.Čovek igra odlično odbranu, zna i da iznese loptu, a Bogami i da da gol.Ne samo glavom.A, imao bi više nego dovoljno želje i motiva da doprinese najavljenoj renesansi Voše.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

Vjestica bravo!
Bas sam razmisljao ovih dana koga bi mogli da dovedu ukoliko slucajno Pekara ode.Mislim da bi ovo bilo idealno resenje.Vjestica je cini mi se zavrsio sa klubom u kojem je bio (da ne pogresim ime) i trazi novi klub. Mislim da nam igrac poput Leo Lerinca nikako nije potreban.
max

Post by max »

Ne mrda iz zemlje
24.12.2006 11:55

Agent srpskog fudbalera ubeđen je da njegov klijent neće menjati podneblje u janurskom prelaznom roku.

Menadžer Dejana Ramba Petkovića izjavio je brazilskim medijima da će srpski fudbaler i 2007. godinu provesti u brazilskom fudbalskom šampionatu, samo je pitanje u kojem klubu. Sve su manje šanse da do dogovora dođe sa upravom Fluminensea jer su Petkovićeva potraživanja prevelika za budžet kluba.

SPORTSKA CENTRALA
Mailman

Post by Mailman »

sa RF foruma:

Sa klupskog foruma

NIKOLA CUBRILOVIC(PKB)PROSAO PROBU U NOVOSADSKOM SUPRELIGASU

Ko je sad taj????Izgleda da nam pristizu proverena pojacanja....
Брзине ти иду у Х...
Dejan

Post by Dejan »

Mailman wrote:sa RF foruma:

Sa klupskog foruma

NIKOLA CUBRILOVIC(PKB)PROSAO PROBU U NOVOSADSKOM SUPRELIGASU

Ko je sad taj????Izgleda da nam pristizu proverena pojacanja....
Ovo je info sa ovog foruma...moras citati malo redom :wink:
Nikola Cubrilovic(85) god rodjen u bg.Igra na poziciji levog beka,ponikao u Teleoptiku,igrao jos za Hajduk Lion...Cisto sumljam da je bolji fudbaler od Opsenice!
Dejan

Post by Dejan »

Zarko Lazic je iz Mladosti(L) otisao u partizane...a kada je jos spominjan na ovom forumu...sta li rade brka i cvele :?:
mile bronx

Post by mile bronx »

Ima u danasnjem Zurnalu da dolazi Pantelic. Navodno se vec sve dogovorio sa nasim vrlim direktorima.
Ako je istina, onda..... :twisted: :twisted: :twisted:
Turija

Post by Turija »

mile bronx wrote:Ima u danasnjem Zurnalu da dolazi Pantelic. Navodno se vec sve dogovorio sa nasim vrlim direktorima.
Ako je istina, onda..... :twisted: :twisted: :twisted:
E, taj nam neće pobeći, kao i Čubrilo (divno, još jedan levak).Zec je naš, samo kad mu stavimo soli na rep.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djumi

Post by Djumi »

Djumi wrote:Jevtic(napadac)-Macva Sabac
Damjanovic(napadac)-Bezanija
Rukavina(d.bek)-Bezanija ili Lakic (d.bek)-Podgorica
Stanisic(stoper)-Macva Sabac
Buruzanovic(napadac-vezni) Podgorica
Lazic (vezni)-Mladost Lucani
De Oliveira(vezni)-Srem SM -Brazilac
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Dejan

Post by Dejan »

DANAS PRVO POJAČANjE

Prigodnim koktelom Vojvodina zaokružuje godinu na izmaku i servira iznenađenje
Radisav Rabrenović: To bi trebalo da bude prvi korak u kompletiranju tima za
prolećni deo prvenstva

Novi Sad - Prigodnim koktelom Vojvodina će danas zaokružiti godinu koja je na izmaku, a ono što bi tom prilikom moglo da privuče najveću pažnju jeste predstavljanje prvog pojača­nja. Ko će to biti, za sada je, međutim, tajna.

- Dogovorili smo se da to bude iznenađenje - objašnjava tehnički direktor našeg najstarijeg superligaša Radisav Rabrenović. U svakom slučaju, to bi trebalo da bude prvi korak u kom­pletiranju tima za prolećni deo prvenstva.

Na pitanje da li bi to mogao da bude bivši as novosadskog prvoligaša i Crvene zvezde, Mio­drag Pantelić, Rabrenović je odgovorio odrečno, mada potvrđuje da se sa povratnikom iz Ki­ne pregovara o eventualnom angažmanu.

A što se odlazaka tiče, situacija je još praktično nepromenjena. Sa transfer-liste papire je uzeo samo štoper Bojan Krasić, dok je dalja sudbina Kizita, Opsenice, Vujovića, Radovića, Colića i Čovića i dalje neizvesna.

Slično je i sa igračima kojima je ostavljena mogućnost da, ukoliko dobiju odgovarajuće ino­strane ponude, Vojvodinu mogu da napuste već ove zime. Tu mogućnost je do sada iskori­stio samo napadač Bošković, koji je otišao u libijski Al Itihad, dok kapiten Pekarić, Dobrić, Ka­hriman, Nastić i Šušak još čekaju ponude koje bi odgovarale i njima i Vojvodini.

Mislim da bi morali odlucnije staviti doznanja ljudima iz uprave da smo protiv dovodjenja Pantelica...
kuzma liman

Post by kuzma liman »

a u dnevniku pise da je to famozno pojacanje bas pantelic :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dejan wrote:Mislim da bi morali odlucnije staviti doznanja ljudima iz uprave da smo protiv dovodjenja Pantelica...
Nazalost, cini mi se da upravu mnogo zabole sta navijaci misle. Drugi su tu interesi u pitanju.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

pantelic potpisao na 2 god
Post Reply