Зар није човек објаснио зашто Косан не може да води тим? Колико ја знам, ради се на томе да он добије лиценцу.Djumi wrote: Drugo,Kosan moze da bude sef strucnog staba,posto je FSS doneo odluku da treneri koji su upisani na PRO Licencu mogu da rade u Jelen Super ligi.
Trener(i) FK Vojvodina
- fraxmanutd
Re: Kriminal u srpskom fudbalu
Банат цео, црвено бео!
- fraxmanutd
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Strategija jednog tima mora biti bazirana na i na profilu igraca a u mnogim slucajevima i na starosnoj dobi igraca.Ovo je vazno zbog toga sto bas ta starosna granica odredjuje u vecini slucajeva kako ce taj tim igrati.Ako u jednom timu dominiraju mladi igraci a ja bih rekao i premladi,onda je logicno ocekivati i velike i konstantne oscilacije unutar samog tima,kako u samoj igri,tako i rezultatski.
U trenerskom poslu postoji jedno sveto pravilo a to je da igraci igraju prvih 15 minuta kako im trener kaze a ostatak utakmice igraju onako kako treniraju.Ovaj aspekt je vazno razumeti zbog shvatanja potrebnog vremena da bi jedan tim poceo da ispoljava kvalitet u kontinuitetu.
Zbog toga moja podela na trenere glasi:Treneri za koje vreme radi i treneri protiv kojih vreme radi.Klub je obicno u takvim trenutcima na prekretnici i opredeljenje danas,odredi buducnost sutra.Elem,mladi timovi ne mogu imati takticku zrelost i konstantnost ali po pitanju trkackih sposobnosti mora biti u prednosti u odnosu na druge timove.Ako ovaj aspekt uzmemo u obzir onda se to u taktickom smislu reflektuje kroz teznju da se igra presing na protivnickoj polovini terena.Takav presing je nemoguce igrati celu utakmicu ali postoji jedno opredeljenje koje to omogucava.To je orijentacija na duze drzanje lopte.Ovo bi mogle biti smernice kako bi trebalo gledati Vosu u narednom periodu.
ps.to da trener dodje i odmah krene sve po zeljama nema nigde sem u ovoj nasoj zemlji ..............
U trenerskom poslu postoji jedno sveto pravilo a to je da igraci igraju prvih 15 minuta kako im trener kaze a ostatak utakmice igraju onako kako treniraju.Ovaj aspekt je vazno razumeti zbog shvatanja potrebnog vremena da bi jedan tim poceo da ispoljava kvalitet u kontinuitetu.
Zbog toga moja podela na trenere glasi:Treneri za koje vreme radi i treneri protiv kojih vreme radi.Klub je obicno u takvim trenutcima na prekretnici i opredeljenje danas,odredi buducnost sutra.Elem,mladi timovi ne mogu imati takticku zrelost i konstantnost ali po pitanju trkackih sposobnosti mora biti u prednosti u odnosu na druge timove.Ako ovaj aspekt uzmemo u obzir onda se to u taktickom smislu reflektuje kroz teznju da se igra presing na protivnickoj polovini terena.Takav presing je nemoguce igrati celu utakmicu ali postoji jedno opredeljenje koje to omogucava.To je orijentacija na duze drzanje lopte.Ovo bi mogle biti smernice kako bi trebalo gledati Vosu u narednom periodu.
ps.to da trener dodje i odmah krene sve po zeljama nema nigde sem u ovoj nasoj zemlji ..............
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
http://www.dodaj.rs/f/N/Kv/2qLnfSUi/image.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Stavljam ovo ovde, jer je u pitanju naš bivši trener koga smo idealizovali. Novi strateg crnog zla, u dresu crvenog, i ovde okačen samo zbog jedne nonšalantne izjave u Žurnalu pre dvadeset i kusur godina, koja se odnosi na period koji je proveo kao fudbaler u našem klubu:
,,U Novom Sadu "prodavao je utakmice i dospeo u čisto privatne sukobe sa legendama kluba"
Jasno je iz ostatka teksta da nevešti novinar u ovoj šlajfni pokušava da ovo predstavi kao glasine koje su kolale o Kizi kao igraču, ali eto, to stoji napisano, a gde ima dima, i vatra postoji... Jasnu statistiku njegovih nastupa kod nas ja nemam, ja ga se kao klinac ne sećam gotovo uopšte u našem dresu, a moj ćale tvrdi da nije odigrao više od 10 mečeva za nas. Ukoliko neka senka sumnje i na jednu njegovu partiju pada, iz ove vizure, mnogo mi se čini sve opravdano sumnjivije frtalj veka kasnije...
Kako god bilo, želim mu ponovo da ga pehari mimoiđu, prevashodno onaj u Kupu, jer je posle 2011, predvoditi sada tim onih zločinaca u finalu, najblaže rečeno, degutantno.
Stavljam ovo ovde, jer je u pitanju naš bivši trener koga smo idealizovali. Novi strateg crnog zla, u dresu crvenog, i ovde okačen samo zbog jedne nonšalantne izjave u Žurnalu pre dvadeset i kusur godina, koja se odnosi na period koji je proveo kao fudbaler u našem klubu:
,,U Novom Sadu "prodavao je utakmice i dospeo u čisto privatne sukobe sa legendama kluba"
Jasno je iz ostatka teksta da nevešti novinar u ovoj šlajfni pokušava da ovo predstavi kao glasine koje su kolale o Kizi kao igraču, ali eto, to stoji napisano, a gde ima dima, i vatra postoji... Jasnu statistiku njegovih nastupa kod nas ja nemam, ja ga se kao klinac ne sećam gotovo uopšte u našem dresu, a moj ćale tvrdi da nije odigrao više od 10 mečeva za nas. Ukoliko neka senka sumnje i na jednu njegovu partiju pada, iz ove vizure, mnogo mi se čini sve opravdano sumnjivije frtalj veka kasnije...
Kako god bilo, želim mu ponovo da ga pehari mimoiđu, prevashodno onaj u Kupu, jer je posle 2011, predvoditi sada tim onih zločinaca u finalu, najblaže rečeno, degutantno.
Au Daljac pa ovo treba spinovati samo tako po svim mogucim forumima i drustvenim mrezama!
A onda ostaviti "njih" da se sami izbore sa njim!
Kako to nisi ranije okacio?

http://fudbal.hotsport.rs/2015/03/26/ar ... deti-foto/" onclick="window.open(this.href);return false;
Krenulo je
Krenulo je

Odlicno, ja sam pokusao da objavim na b92 al nisu hteli da objave. A poslao sam nekoliko puta.
Čekao sam trenutak, znao da će trebati jednom... Nek svi prenesu i siti se nauživaju, pozdrav za KizuStexman wrote:Au Daljac pa ovo treba spinovati samo tako po svim mogucim forumima i drustvenim mrezama!

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... dresu-FOTO" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/foto-g ... ak-1714477" onclick="window.open(this.href);return false; evo i kurir 

Daljac wrote:Čekao sam trenutak, znao da će trebati jednom... Nek svi prenesu i siti se nauživaju, pozdrav za KizuStexman wrote:Au Daljac pa ovo treba spinovati samo tako po svim mogucim forumima i drustvenim mrezama!
Kako to nisi ranije okacio?od ekipe sa istoka

Дубок наклон, прави удар за моралног пигмеја!
Ti kao Br.1 sa njegovom cuvenom crnom knjizicom sto je mnogima dosla glave!Daljac wrote:Čekao sam trenutak, znao da će trebati jednom... Nek svi prenesu i siti se nauživaju, pozdrav za KizuStexman wrote:Au Daljac pa ovo treba spinovati samo tako po svim mogucim forumima i drustvenim mrezama!
Kako to nisi ranije okacio?od ekipe sa istoka

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... 00000-evra" onclick="window.open(this.href);return false; duplo zadovoljstvo ,
dobilo otkaz , a crna
ce to platiti debelo kad se dodaju i pomocnici kostace ih to 500.000e