Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Пошто се овде ради о изградњи стадиона за потребе европског за младе, све је могуће.
Оно што мени делује чудно је рок за који би то требало бити завршено. Годину и по за цео пројекат ми делује мало реално.
Додатно се питам, шта ћемо са власништвом стадиона? Клубу никад није враћен "Карађорђе".
Оно што мени делује чудно је рок за који би то требало бити завршено. Годину и по за цео пројекат ми делује мало реално.
Додатно се питам, шта ћемо са власништвом стадиона? Клубу никад није враћен "Карађорђе".
Ne verujem u rusenje stadiona i izgradnju novog, pogotovo zbog tako kratkog roka planiranih radova.
Vise mi to lici na ono, vec vidjeno, predstavljanje sminkanja zapadne tribine i eventualno na istocnoj da se nesto odradi? Ako, uopste, icega i bude.Jer, totalna je nebuloza, da se uradila rekonstrukcija terena i otvorio sop, pa da se sad sve srusi. Samo je u pitanju spektakularna najava i naslov na portalu Mozarta. Vise je, da se po ko zna koji put, bavimo temom.stadiona.
U B. Topolu jesenas, pa u Zrenjanin od jeseni, i to vise od godinu dana. Taman da i ono malo ljudi, sto dolazi na utakmice, izgubi motiv i naviku. Potom, ko bude smeo da dodje, posle uradjene rekostrukcije, na tu tribinu.
Vise mi to lici na ono, vec vidjeno, predstavljanje sminkanja zapadne tribine i eventualno na istocnoj da se nesto odradi? Ako, uopste, icega i bude.Jer, totalna je nebuloza, da se uradila rekonstrukcija terena i otvorio sop, pa da se sad sve srusi. Samo je u pitanju spektakularna najava i naslov na portalu Mozarta. Vise je, da se po ko zna koji put, bavimo temom.stadiona.
U B. Topolu jesenas, pa u Zrenjanin od jeseni, i to vise od godinu dana. Taman da i ono malo ljudi, sto dolazi na utakmice, izgubi motiv i naviku. Potom, ko bude smeo da dodje, posle uradjene rekostrukcije, na tu tribinu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Danas sam pročitao na x da se gradi novi stadion kapaciteta 20000. Lokacija nije naznačena.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
slanobarac wrote: ↑Tue Mar 11, 2025 2:16 pm Danas sam pročitao na x da se gradi novi stadion kapaciteta 20000. Lokacija nije naznačena.
Pravi se na istoj lokaciji ako su moje informacije tačne neće biti rekonstrukcije.
Nego nek mi neko pametniji objasni, zašto otvaramo šop na stadionu koji se ruši za par meseci ?
Zar ne bi bilo logičnije da su uzeli neki od mnoštva lokala na Bulevaru u okolini stadiona.
Come on you Reds!
Сад сам био до шопа да видим цене али не ради, сутра је отварање1892 wrote: ↑Tue Mar 11, 2025 3:17 pmslanobarac wrote: ↑Tue Mar 11, 2025 2:16 pm Danas sam pročitao na x da se gradi novi stadion kapaciteta 20000. Lokacija nije naznačena.
Pravi se na istoj lokaciji ako su moje informacije tačne neće biti rekonstrukcije.
Nego nek mi neko pametniji objasni, zašto otvaramo šop na stadionu koji se ruši za par meseci ?
Zar ne bi bilo logičnije da su uzeli neki od mnoštva lokala na Bulevaru u okolini stadiona.
Pripreme za otvaranje šopa su počele znatno pre nego što se pojavila ova priča o rušenju stadiona. Ako je već tako bolje ga je otvoriti pa onda naknadno rešavati izmeštanje na drugu lokaciju nego ponovo sve odlagati.1892 wrote: ↑Tue Mar 11, 2025 3:17 pmslanobarac wrote: ↑Tue Mar 11, 2025 2:16 pm Danas sam pročitao na x da se gradi novi stadion kapaciteta 20000. Lokacija nije naznačena.
Pri tome ja još uvek nigde nisam video neku baš relevantnu objavu da će se stadion zaista rušiti i praviti novi. Koliko sam ispratio objavljena je takva vest na Mozzartu i onda su to prenosili drugi ali ne videh nigde potvrdu toga. Ne kažem da je to nemoguće nego samo da nemamo još uvek ništa zvanično i za sada je to ipak samo lepa vest bez potvrde.
Према овим информацијама, Нови Сад је пријављен као један од четири града из Србије, да ли се то може накнадно мењати не знам.
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/repr ... -albaniji/
Видео сам информацију да се планира рушење Олд Трафорда, можемо се похвалити да се у истој години, да не кажем и месецу, појавила информација за наш стадион.
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/repr ... -albaniji/
Видео сам информацију да се планира рушење Олд Трафорда, можемо се похвалити да се у истој години, да не кажем и месецу, појавила информација за наш стадион.
Dakle, u šampionskoj sezoni ćemo biti domaćini u Zrenjaninu? To bi bilo sjajno!

POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac
Tamo je i ugašeni Proleter igrao svoju poslednju sezonu.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Da pokažemo dominaciju pa da se ugasimo u stilu.slanobarac wrote: ↑Tue Mar 11, 2025 9:27 pmTamo je i ugašeni Proleter igrao svoju poslednju sezonu.![]()
Evo ja iskreno mislim da, ako bi zbog toga što se pravi novi stadion (ukoliko se te informacije pokažu kao tačne što na žalost još uvek nije slučaj) mi igrali u Zrenjaninu to zaista bilo i više nego sjajno. Da zaista dobijemo novi stadion umesto ovog rugla koje sad postoji ja bi pristao i podržao sve i da igramo u Čonoplji.
Чонопља има добру ону једну трибину, као Челарево, само мања чини ми се.
- Uvek sa tobom
Можда и придобијемо неке нове навијаче у Петровграду, ипак цигани имају тамо јако упориште. 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Šta bi nam falilo i u Banatskom Dvoru pod uslovom da je Vukica i dalje živa.
Cane wrote: ↑Tue Mar 11, 2025 10:59 pm
Evo ja iskreno mislim da, ako bi zbog toga što se pravi novi stadion (ukoliko se te informacije pokažu kao tačne što na žalost još uvek nije slučaj) mi igrali u Zrenjaninu to zaista bilo i više nego sjajno. Da zaista dobijemo novi stadion umesto ovog rugla koje sad postoji ja bi pristao i podržao sve i da igramo u Čonoplji.
Nije poenta igranja u Zrenjaninu “dok nam se gradi novi stadion”. Poenta je ista kao i kod tajminga promene travnate podloge u trenutku kad igramo najznačajniju utakmicu u xy godina. Sve iznad rečeno ne važi ako ipak ne nameravamo da napadnemo titulu.

POŠTO OBRAZ ???!!!