Direktor marketinga da dva dana kleči na kukuruzu za ovu zvaničnu objavu! Diletanti…
.
Mogao je reci bilo sta, samo ne ponoviti pitanje novinara u odgovoru.slanobarac wrote: ↑Fri Sep 30, 2022 4:23 pm Da li ti kao Zvezdino dete imaš motiv više kada su dueli sa ‘crno-belima’ u pitanju?
VS: ‘Da, imam, s obzirom da sam Zvezdino dete mislim da je to normalno. U ovom momentu sam fudbaler Vojvodine i fokusiran sam da uz pomoć saigrača donesemo klubu dobre stvari.’
Mislim da se na ovo sugestivno pitanje moglo sasvim drugačije odgovoriti. Mogao je reći da je to ružna prošlost......![]()
Ovako se odgovara na pitanje! Nemanja Taki NikolićDeep Purple wrote: ↑Fri Sep 30, 2022 6:30 pm Za kakvu ste se glupost uhvatili… Pa Veljko je momak koji daje sve od sebe na svakom meču. Ja nisam video razliku odnosno manjka u njegovoj motivaciji protiv koga god da igra, da li to bila crna ili crvena
Zamisli dete zvezde i verovatno njen navijač ima dodatnu motivaciju kad igra protiv partizana… Pa N.N sigurno ima najveću motivaciju kad igra protiv zvezde npr… Valjda i mi težimo da naša deca najviše grizu između ostalog protiv blizanaca?
Pravi se debata i problem oko nečega što i nije problem.
Ništa zlonamerno nije rekao već samo činjenice.
Ovde je veći problem šta naš marketing tim deli po društvenim mrežama.
Razlika je što Nikolić igra protiv svog bivšeg kluba, a Simić igra protiv rivala svog bivšeg kluba.slanobarac wrote: ↑Fri Sep 30, 2022 7:29 pmOvako se odgovara na pitanje! Nemanja Taki NikolićDeep Purple wrote: ↑Fri Sep 30, 2022 6:30 pm Za kakvu ste se glupost uhvatili… Pa Veljko je momak koji daje sve od sebe na svakom meču. Ja nisam video razliku odnosno manjka u njegovoj motivaciji protiv koga god da igra, da li to bila crna ili crvena
Zamisli dete zvezde i verovatno njen navijač ima dodatnu motivaciju kad igra protiv partizana… Pa N.N sigurno ima najveću motivaciju kad igra protiv zvezde npr… Valjda i mi težimo da naša deca najviše grizu između ostalog protiv blizanaca?
Pravi se debata i problem oko nečega što i nije problem.
Ništa zlonamerno nije rekao već samo činjenice.
Ovde je veći problem šta naš marketing tim deli po društvenim mrežama.![]()
Ja sam profesionalac i trenutno sam fokusiran samo na Vojvodinu. Naravno da je kod mene nešto drugačiji osećaj pred ovaj susret nego kod većine saigrača, pošto sam nastupao za crno-bele ali igrao sam i pre protiv Partizana kao igrač Spartaka, čak i postigao gol protiv njih… Kažem sve je to deo života profesionalnog sportiste i uvek dajem sve od sebe, ko god da je rival. Tako će biti i u Humskoj – zaključio je Nikolić