Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Marketing kluba

Post by Milan »

Image

Direktor marketinga da dva dana kleči na kukuruzu za ovu zvaničnu objavu! Diletanti…

.
POŠTO OBRAZ ???!!!
N13

Post by N13 »

Takozvani novinari i njihovi naslovi.
Kada se procita ceo intervju, vidi se da Veljko nije to izjvaio, vec ga je to pitao novinar. A on je sasvim korektno i lepo odgovorio na to pitanje.
Ali Boze moj, clickbait naslovi i danasnje novinarstvo...

Inace slazem se, glupost je da nasa stranica uopste objavljuje ovakav naslov.
Duplof

Post by Duplof »

Zato se blokiraju stranice na Instagramu koje bombarduju ovakvim vestima i naslovima, poput dotične. :) Svakako je velika sramota što je ovo podeljeno na našem profilu.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
slanobarac

Post by slanobarac »

Da li ti kao Zvezdino dete imaš motiv više kada su dueli sa ‘crno-belima’ u pitanju?

VS: ‘Da, imam, s obzirom da sam Zvezdino dete mislim da je to normalno. U ovom momentu sam fudbaler Vojvodine i fokusiran sam da uz pomoć saigrača donesemo klubu dobre stvari.’
Mislim da se na ovo sugestivno pitanje moglo sasvim drugačije odgovoriti. Mogao je reći da je to ružna prošlost...... :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Fri Sep 30, 2022 4:23 pm Da li ti kao Zvezdino dete imaš motiv više kada su dueli sa ‘crno-belima’ u pitanju?

VS: ‘Da, imam, s obzirom da sam Zvezdino dete mislim da je to normalno. U ovom momentu sam fudbaler Vojvodine i fokusiran sam da uz pomoć saigrača donesemo klubu dobre stvari.’
Mislim da se na ovo sugestivno pitanje moglo sasvim drugačije odgovoriti. Mogao je reći da je to ružna prošlost...... :mrgreen:
Mogao je reci bilo sta, samo ne ponoviti pitanje novinara u odgovoru.
Kad to ne bude dopusteno clanovima Kluba, onda cemo biti Klub.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Sve je to posledica neodlaska u Rusiju. Spasiba Veljko!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Za kakvu ste se glupost uhvatili… Pa Veljko je momak koji daje sve od sebe na svakom meču. Ja nisam video razliku odnosno manjka u njegovoj motivaciji protiv koga god da igra, da li to bila crna ili crvena :shit:

Zamisli dete zvezde i verovatno njen navijač ima dodatnu motivaciju kad igra protiv partizana… Pa N.N sigurno ima najveću motivaciju kad igra protiv zvezde npr… Valjda i mi težimo da naša deca najviše grizu između ostalog protiv blizanaca?

Pravi se debata i problem oko nečega što i nije problem.

Ništa zlonamerno nije rekao već samo činjenice.

Ovde je veći problem šta naš marketing tim deli po društvenim mrežama.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Malo je i izvučeno iz konteksta to. Pitanje je bilo takvog tipa da stvarno nije ni toliko čudno što je tako odgovor odgovorio. Kao kad bi ga pitali da li više voli Zvezdu ili Partizan, naravno da bi rekao Zvezdu. Rekao je odmah nakon toga i ovo : "U ovom momentu sam fudbaler Vojvodine i fokusiran sam da uz pomoć saigrača donesemo klubu dobre stvari." Naravno da bi mi bilo najdraže da su svi igrači baš i naši navijači, ali dok god se neko ponaša kao profesionalac nemam problem. Da je rekao nešto kontra Vojvodina ili nešto tako, to bi već bila druga priča... Ovo mi i nije neki problem.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Fri Sep 30, 2022 6:30 pm Za kakvu ste se glupost uhvatili… Pa Veljko je momak koji daje sve od sebe na svakom meču. Ja nisam video razliku odnosno manjka u njegovoj motivaciji protiv koga god da igra, da li to bila crna ili crvena :shit:

Zamisli dete zvezde i verovatno njen navijač ima dodatnu motivaciju kad igra protiv partizana… Pa N.N sigurno ima najveću motivaciju kad igra protiv zvezde npr… Valjda i mi težimo da naša deca najviše grizu između ostalog protiv blizanaca?

Ovako se odgovara na pitanje! Nemanja Taki Nikolić :lala:

Ja sam profesionalac i trenutno sam fokusiran samo na Vojvodinu. Naravno da je kod mene nešto drugačiji osećaj pred ovaj susret nego kod većine saigrača, pošto sam nastupao za crno-bele ali igrao sam i pre protiv Partizana kao igrač Spartaka, čak i postigao gol protiv njih… Kažem sve je to deo života profesionalnog sportiste i uvek dajem sve od sebe, ko god da je rival. Tako će biti i u Humskoj – zaključio je Nikolić
Milan

Post by Milan »

Za Simica mozete pisati u temi “Odnos clanova prema klubu”. Ovde je akcenat na tome kako klub sebi puca u nogu ovakvim gafovima. Pocinjem da se pitam gde je to Zbiljic studirao marketing…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

slanobarac wrote: Fri Sep 30, 2022 7:29 pm
Deep Purple wrote: Fri Sep 30, 2022 6:30 pm Za kakvu ste se glupost uhvatili… Pa Veljko je momak koji daje sve od sebe na svakom meču. Ja nisam video razliku odnosno manjka u njegovoj motivaciji protiv koga god da igra, da li to bila crna ili crvena :shit:

Ovako se odgovara na pitanje! Nemanja Taki Nikolić :lala:

Ja sam profesionalac i trenutno sam fokusiran samo na Vojvodinu. Naravno da je kod mene nešto drugačiji osećaj pred ovaj susret nego kod većine saigrača, pošto sam nastupao za crno-bele ali igrao sam i pre protiv Partizana kao igrač Spartaka, čak i postigao gol protiv njih… Kažem sve je to deo života profesionalnog sportiste i uvek dajem sve od sebe, ko god da je rival. Tako će biti i u Humskoj – zaključio je Nikolić
Razlika je što Nikolić igra protiv svog bivšeg kluba, a Simić igra protiv rivala svog bivšeg kluba.

Da je Simić izjavio nešto u tom stilu kad igramo protiv Zvezde bi bila druga priča. Pritom, Simić je bio i Zvezdin omladinac, a Nikolić nije.

Daleko od toga da je izjava bila dobra, ali malo je i prenaduvana priča. Po meni bar.
slanobarac

Post by slanobarac »

Doći će i meč protiv zvezde pa ćemo videti izjave.
Turija

Post by Turija »

Posao kluba, kao sto je Vosa, je i da edukuje igrace kako ce nastupiti u medijima i odgovoriti na provokativna pitanja novinara ( a njih, barem, nije tesko nasluti kod nas u Srbiji).Jedno je stalno, a drugo povremeno, cak i kad veze sa vezom nema o temi na koju se pise.
Primera radi, cz se pominje u pricama o utakmicama drugih timova tipa: to je sudija koji je sudio zvezdi, igrac koji je nastupao u mecu sa zvezdom...itd, itd, vazno je samo da se stalno pominje zvezda, iako nema nikakve veze sa tom temom i sadrzajem teksta. Razumem marketing cz, ali sto je mnogo, mnogo je.
Tako i sada.
Kakve veze ima utakmica Vojvodine i partizana sa cz?
E sad, kod NN se vidi ta razlika i na terenu u potezima i ideji.

PS
Evo i najsvezijeg primera :
https://www.maxbetsport.rs/uzasne-scene ... eo-388531/
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

I pored svih turbulencija u kojima se nalazimo, jako mi je drago da vidim da je forum opet zaživeo i da se registruju novi članovi.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Post Reply