Коначно да имамо у понуди и гостујући дрес, не памтим да је икад било од кад пратим Вошу да се купи гостујући дрес, а пратим... што би маркетинг рекао... OD 1994/95

Pa oni gledaju da imaju proizvode za prodaju? Baš vlasnika briga koji je klub dok se prodaje i @N13 je napisao da su hteli saradnju godinama ali ništa…Istocno stajanje wrote: ↑Fri Dec 30, 2022 7:13 am Murke sop... prodavnica u koju kada udjes imas osecaj kao da si u Beogradu, sve obelezja ona dva kancera.
Zar klub ne moze da otvori na stadionu svoj sop?
I da, cene su mnogo bolje u navijackom sopu na stadionu.
Meni ova majica deluje svetski,i sto se tice dizajna,a na osnovu slike rekao bih i kvaliteta same majice... Dizajn je takav da tera svakog posmatraca da se zapita,a da opet sasvim jasno dodje do konacnog resenja.Fenomenalno osmisljena.A sto se tice ove saradnje Murke shopa i FKV licno sam pre tacno 27 godina slusao isto "kukanje" vlasnice.... nazalost
Moram na ovo da odgovorim. U Novom Sadu je apsolutno bezbedno nositi Vosina obelezja, kakve nas agresivne grupe napadaju? Ipak sam ja vise u navijackoj prici, pa znam kako stoje stvari.Turija wrote: ↑Fri Dec 30, 2022 12:13 pm @N13
Ipak je korak napred.
Za 2000 su jeftiniji od blizanackih - znaci nesto. Ne puno, ali opet je manje.
Najveci problem je Vose i Novog Sada, sto su navijaci Vojvodine manjina u svom gradu i izlozeni cak i fizickim napadom od grupe ostrascenih blizanaca, pa dete ili ako nisi u grupi, ne moze bezbrizno setati gradom sa rekvizitom kluba svoga grada.
Koji apsurd, ali to je realni Novi Sad danas. Pocinje da bude realnost i drugde, zbog agresivnih navijackih grupa.
http://murkeov.rs/vojvodina