Kup Srbije - sezona 2011/12
- Schteph_F89
Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č)
Ajde da sagledamo situaciju i iskuliramo malo...Borili smo se za regularno izvlacenje domacina finala kupa,to smo i dobili izmenom zakona o istom.Jedini smo podneli kandidaturu,odluka sledi,sve je sasvim cisto!Parovi su izvuceni,takodje regularno (snimak je dokaz),tako da ne vidim razlog da se dize prasina i kuju teorije zavere naginjanju vode na nasu vodenicu!To je to!
Slažem se sa tobom za domacina potpuno! E sad ne bih se skroz složio za regularan žreb pošto je to vrlo lako namestiti a da deluje regularno (tipa vruće kuglice). Ali ono što je sigurno je da nije nameštano zbog nas. Ovako su dobili duplo više para zbog 4 večita sranja umesto 2, a onima koji ne osvoje je isti đavo da li su ispali u polufinalu ili izgubili u finalu, samo što im ovakva organizacija donosi duplo više para od ulaznica a u pitanju su debele pare.
- Schteph_F89
Vidis da jadna nije znala ni da otvori kuglice,a ona ce kao da namesti nesto...Helm wrote:Slažem se sa tobom za domacina potpuno! E sad ne bih se skroz složio za regularan žreb pošto je to vrlo lako namestiti a da deluje regularno (tipa vruće kuglice). Ali ono što je sigurno je da nije nameštano zbog nas. Ovako su dobili duplo više para zbog 4 večita sranja umesto 2, a onima koji ne osvoje je isti đavo da li su ispali u polufinalu ili izgubili u finalu, samo što im ovakva organizacija donosi duplo više para od ulaznica a u pitanju su debele pare.
Samo treba da napipa vruću
Iskreno ne verujem da bi Tole dopustio mogućnost da ne igraju blizanci između sebe dvomeč, ogroman je ulog u pitanju. Ako se ne varam, isti je scenario otkad je uveden dvokružni sistem polufinala.

Meni se čini da su ovakvim žrebom zadovoljne sve četiri ekipe. Svakom od blizanaca se trenutno čini da će lakše izaći na kraj sa svojim zlim bratom nego sa nama, Čačani verovatno rezonuju "dobro je, nisu ni partizan ni zvezda", a mi igramo na kartu da poslednje dve utakmice u kupu igramo na domaćem terenu. Kažem, puno će se toga još izdešavati, treba prvo da prođemo Borac, treba sačekati odluku o domaćinstvu, prelazni rok koji će sigurno značajno izmeniti naš (ali i ostala tri) sastav(a), plus što ne treba zaboraviti ni izbore koji će tu negde baš na proleće (a kod nas je sve, složili smo se, politika)... Sve u svoje vreme, prvo prelazni rok.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Evo sta pise lepo u propozicijama takmicenja koja su objavljena 11.jula 2011 godine.
Preuzeto sa sajta FSS!
Mi smo se kandidovali, oni nisu-kraj price!
Ono boldovano je vrlo interesantno. Postoji mogucnost da FSS ipak ne donese odluku pa da se igra u beogradu!
Ja bih onda stvarno bio protiv nastavka daljeg takmicenja! A bilo bi interesantno cuti i sve ove koji su protiv naseg domacinstva!
Ponavljam, sve osim dvomeca nije fer jer se favorizuju blizanci!
editujem: evo linka ka pravilniku
Preuzeto sa sajta FSS!
Ali... da ne bude bas sve vrlo jasno, mafija se pobrilnula!Члан 8.
Место одигравања финалне утакмице Купа Србије одредиће Извршни одбор ФС Србије, на основу пријава заинтересованих клубова-градова,
које се подносе ФС Србије најкасније до 30.11.2011.године.
Одлуку о месту одигравања финалне утакмице Купа Србије Извршни одбор ФСС доноси најкасније до 31.12.2011.године,
а притом имајући у виду да стадион на коме би се играла финална утакмица испуњава инфраструктурне критеријуме
који су прописани за такмичење у Супер лиги.
У случају да у ФС Србије не донесе одлуку из става 2. овог члана, финална утакмица се игра у Беораду, по правилу на стадиону ФК "Партизан".
Уколико су финалисти ФК "Партизан" и ФК "Црвена звезда", путем жреба се утврђује који је клуб домаћин, односно на којем стадиону се игра финална утакмица.
Уколико су финалисти ФК "Партизан" и неки други клуб, финална утакмица се игра на стадиону ФК "Црвена звезда".
Уколико су клубови финалисти сагласни могуће је да се утакмица игра на стадиону једног од њих.
Ono boldovano je vrlo interesantno. Postoji mogucnost da FSS ipak ne donese odluku pa da se igra u beogradu!
Ja bih onda stvarno bio protiv nastavka daljeg takmicenja! A bilo bi interesantno cuti i sve ove koji su protiv naseg domacinstva!
Ponavljam, sve osim dvomeca nije fer jer se favorizuju blizanci!
editujem: evo linka ka pravilniku
Code: Select all
http://www.fss.rs/download/files/cms/attach?id=137
Znaci da je kandidaturu mogao da podnese bilo koji stadion u Srbiji na kom se igraju utakmice tzv. JSL.Stexman wrote:Evo sta pise lepo u propozicijama takmicenja koja su objavljena 11.jula 2011 godine.
Preuzeto sa sajta FSS!
...а притом имајући у виду да стадион на коме би се играла финална утакмица испуњава инфраструктурне критеријуме
који су прописани за такмичење у Супер лиги.
Dovidjenja!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Po novim propozicijama svi stadioni timova koji igraju superligu moraju da imaju reflektore, a rok da ih obezbede je valjda još godinu dana ili 6 meseci.
Konacno je izglasan zakon, u kome stoji da bi bio prvoligas- moras da imas reflektore. Mislim da ce Kragujevcani i Uzicani da nabace iste.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Finale kupa Srbije, i definitivno, u Novom Sadu.
Nadam se da ce biti Vojvodina - partizan!Minja wrote:Finale kupa Srbije, i definitivno, u Novom Sadu.
Ovi(cigani) su se opasno pojacali....
Jedva čekam da čujem šta oni paceri iz tabora crnog obora imaju sad da kažu! 

Sad ce "Ja sam muskarac" da se oglasi.Helm wrote:Jedva čekam da čujem šta oni paceri iz tabora crnog obora imaju sad da kažu!
ФКВ
Не могу ни да замислим какав ће хаос да буде у граду 

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Red Marquis
- Moderator
Očekivano.
Pritisak će biti na našim igračima, a na nama će biti da im ga olakšamo. Očekujem kordone na zapadu, i nadam se da je ovo taj trenutak da vidimo ispunjen i sever.
Naravno, prvo da nas uprava obraduje tako što će odložiti njihovu poslovičnu rasprodaju za leto, i da pregrmimo Borac.
Pritisak će biti na našim igračima, a na nama će biti da im ga olakšamo. Očekujem kordone na zapadu, i nadam se da je ovo taj trenutak da vidimo ispunjen i sever.
Naravno, prvo da nas uprava obraduje tako što će odložiti njihovu poslovičnu rasprodaju za leto, i da pregrmimo Borac.
Io odio Belgrado