Ja ne znam, ali na dva racunara sam gledao, jedan je azdaja, drugi je sasvim solidan i zabada mi strasno. Muka za gledanje.
Umro sam kad je Lalatovic rekao Mogliju: "Nemoj da mi pevas ceo dan, nego sprintaj"
Uglanvom, mislim da cemo u ofanzivi i realizaciji imati mnogo problema, ovo deluje defanzivno ok, ali opet dokle god se protivnik brani tesko do sanse stizemo.
Trci se ali nema igraca koji zna sa loptom i da poveze igru. Mora se napraviti izmena u veznom redu i na oba krila
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Neizlecivi wrote:Ja ne znam, ali na dva racunara sam gledao, jedan je azdaja, drugi je sasvim solidan i zabada mi strasno. Muka za gledanje.
Nije do racunara vec do brzine internet konekcije.
Cak, moguce je da je tvoja konekcija sasvim OK ali da je veza izmedju tvog provajdera i provajdera na kome je server koji salje video suntava - veza ce biti samo onoliko brza koliko je to njen najsporiji deo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nas protivnik je jutros porazen od Jagodine 1:0.Sad s kojim timovima su nastupali u ova dva meca manje vise nije ni bitno.
Nista vredno paznje na ovom mecu nisam video.Danasnjim mecom bih se samo osvrnuo na komentare Merijevog ucinka u onih 45 minuta. Danas Ozegovic za duplo vise vremena nije pokazao ni gram vise. Tanko je sve ovo prikazano do sada