Vidim na Instagramu da malo-malo KK postavlja svoj štand u Promenadi? Zna li neko o čemu se radi?

Ako me nekad nesto kod nasih sportista i sportskih kolektiva nerviralo to su izjave bez pokrica i milion puta ponovljeno posle svakog razocarenja: "bicemo bolji sledeci mec". izgubimo prvi mec kuci 2 ili 3:0 i idemo na revans i daju se izjave tipa nije jos nista gotovo,imamo sansu ako budemo pravi od prvog minuta. Odigramo 3:3 sa Kamerunom i kao nije jos nista gotovo protiv Svajcarske cemo dati sve od sebe,a pre toga dva meca budes ismejan. Sve te izjave bez pokrica i odlaganje saopstavanja bolne istine "smotani smo,losiji smo od drugih,dajemo maksimum al smo losi" me dovodi do toga da lagano dizem ruke od svih sportista. Zar je tesko saopstiti istinu,biti veliki i u porazu!?
Fora je u tome da jesmo smotani i losi, ali bas zbog te neke urodjene ubedjenosti u svoju superiornost (bez pokrica) mi cak ni svoj maksimum najcesce ne dajemo... I klub i reprezentacija... I ne samo fudbal. Cak i ovako smotani i losi kad bi barem bilo 100% zalaganja bez ovakvih-onakvih kalkulacija to bi sve izgledalo bolje makar za dva reda velicina. Jos uvek ni blizu onako dobro koliko smo samoubedjeni da smo dobri ali daleko bolje od klasicnog naseg prda u cabar...