Vidića nisam voleo ni dok je igrao za Junajted jer gotivim Arsenal toliko o mojoj emocijiVoja wrote: ↑Mon Feb 13, 2023 8:13 pmAl si emotivac i pritajeni zvezdasDeep Purple wrote: ↑Mon Feb 13, 2023 8:12 pm Znate šta neka se vrati Karadžić iz penzije i sa mesta počasnog predsednika baš me briga a ni Kokeza nije bio loš![]()
Eto i za Amara si bio tako svim srcem
![]()

Počeo si ti puno da se frljaš sa tim pritajenim po forumu, sinoć @Slanobarac a danas ja, lepo si nas nanizao

Znači kad sam bio za Amara bio sam pritajeni Željovac, mislim ako se vodimo tom logikom

A da ti nisi pritajeni narkoman čim si za Lalata ako se vodimo tim. Doduše i ja sam podržavao Lalata ako se vodimo istim onda sam se skinuo sa opojnih sredstava pa ga više ne podržavam

EDIT: I sam sam skeptičan od početka oko Vidića ali moj mozak ne može da prihvati Nedimovića pa sve nek ceo svet gura Vidića i neka bude najgori. Sudiće mu se po tome kako bude vodio savez pa nek stavi takvu karijeru na panj i da bude upamćen kao zlo u Srpskom fudbalu. Samo napredno ovaj napred.
@Turija da ti ne odgovaram ispod poslednjeg upisa. Napisao si dok sam editovao tekst. Ne ljutim se i nisam za Vidića samo elementarno vaspitanje svakom čoveku nalaže da ne bude uz ljude kao što su Nedimović i sl.