Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Djumi, Vignjevic, Rastavac ili Kosan...kakav crni ljaljatovic,
ono odvratno...pa i da ti ceo stadion psuje, ti kao sportski radnik na to ne smes da odreagujes ovako odvratno...a ovaj incident je samo vrh sr**a koje je pravio

Koji Vignjević, taj je dobar jedino za FK Rudar Pljevlja, i tako te nji'ove klubove... ostali su OK. 

Sa tim Vignjevicem smo oprali cigane 3:0 na marakani i igrali sasvim solidan fudbal, a na njegovo mesto smo doveli slepca celavog, pa se rezultati vide sami po sebi. Jedino sto mu zameram je sto nije uspeo ekipu da namesti za Kup protiv Jagodine, mada tu vise krivim pojedince u vidu Djordja Jokica, Kataija, Trajkovica,...nomad wrote:Koji Vignjević, taj je dobar jedino za FK Rudar Pljevlja, i tako te nji'ove klubove... ostali su OK.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Jedini ozbiljan predlog, sve ostalo je samo zakucavanje novog eksera..Nikola wrote:Ђумија за тим менаџера!
Siguran sam da je navijacima u klubu to jasno, verovatno se zato nista i ne dogadja po pitanju trenera jer ova druga ekipa to ne moze da dozvoli..
I šta kada mu posle mesec dana ne bude nešto po volji i pocepa ugovor? Onda opet novi trener?Salvador wrote:Jedini ozbiljan predlog, sve ostalo je samo zakucavanje novog eksera..Nikola wrote:Ђумија за тим менаџера!
Siguran sam da je navijacima u klubu to jasno, verovatno se zato nista i ne dogadja po pitanju trenera jer ova druga ekipa to ne moze da dozvoli..
Okorelog cigana Lalatovica drzite sto dalje od Vojvodine inace i nas malo sto dolazi na stadion ima da oterate......

Nije on pocepao ugovor zato sto mu nije bilo po volji, nego je oteran. A pocepao je ugovor da mu klub ne bi ostao duzan. On je oprostio dug za razliku od nekih bivsih kapitena i ostalih smradova!
Sta treba da dovede neko Lalatovica? Dal ste vi ljudi normalni? Covek sa onakim seljackim manirima? Samo nam kamere fale u klubu pa da snimamo reality parove, kakav talog smo skupili u klub.
Vise bih voleo da mi klub bude gospodski kao sto je i bio pa makar i u drugoj ligi, nego da igramo ligu sampiona sa komplet ciganskom garniturom. Ostace nam jos samo ime stadiona da promenimo u Dragan Dzajic. Za koga bre vi ljudi navijate!?
Mars bre svi cigani u zvezdu pa tamo siljite budzu, a nasu Vojvodinu ostavite da se sama izvlaci iz govana.
Preziveli smo mnogo gore periode, prezivecemo i ovaj. Jeste bio po neki cigan uvek u klubu, ali im je interes bio Vojvodina a ne beogradski klub!
Kad vec mnogima smeta Djumi, dovedite bilo kog slaninara na klupu. Ali mi nemamo luksuza da menjamo trenere kao neki. Zato sam za varijantu tim menadzera na duzi period sa Djumijem jer je jedini pokazao da ima ideju kako to sve sprovesti u delo!!!
Sta treba da dovede neko Lalatovica? Dal ste vi ljudi normalni? Covek sa onakim seljackim manirima? Samo nam kamere fale u klubu pa da snimamo reality parove, kakav talog smo skupili u klub.
Vise bih voleo da mi klub bude gospodski kao sto je i bio pa makar i u drugoj ligi, nego da igramo ligu sampiona sa komplet ciganskom garniturom. Ostace nam jos samo ime stadiona da promenimo u Dragan Dzajic. Za koga bre vi ljudi navijate!?
Mars bre svi cigani u zvezdu pa tamo siljite budzu, a nasu Vojvodinu ostavite da se sama izvlaci iz govana.
Preziveli smo mnogo gore periode, prezivecemo i ovaj. Jeste bio po neki cigan uvek u klubu, ali im je interes bio Vojvodina a ne beogradski klub!
Kad vec mnogima smeta Djumi, dovedite bilo kog slaninara na klupu. Ali mi nemamo luksuza da menjamo trenere kao neki. Zato sam za varijantu tim menadzera na duzi period sa Djumijem jer je jedini pokazao da ima ideju kako to sve sprovesti u delo!!!
Glupo je i komentarisati ovako nešto..carlons wrote:I šta kada mu posle mesec dana ne bude nešto po volji i pocepa ugovor? Onda opet novi trener?Salvador wrote:Jedini ozbiljan predlog, sve ostalo je samo zakucavanje novog eksera..Nikola wrote:Ђумија за тим менаџера!
A za tog Lalatovića zaista ne želim da verujem da neko kome je stalo do Voše ozbiljno misli u ovom trenutku da ga dovede.
Pre bih i piskavca gledao nego tog mentola, bude li nam ci*an trener stadion me nece vise videti! 

Док је водио Пролетер често је тренинге водио видно нацврцан. Има менаџерске комбинације и водио је смешне играче где год је радио за проценте. Циганштура, простак, безмозгаш али лепо би се уклопио у тренутну гарнитуру људи у и око клуба.
ПУШТАМ КИШУ!
Ne znam zasto se sekirate ko ce biti trener? Zasto je bitno?
Ko god da bude izabran, mora biti pogodan da ne izvede ozegovica nikada, da skloni vosino dete kako bi razigravao nekog igraca ljubljanske Olimpije i da uvede Zocu u 60. minutu.
Sto pre nam bude jos gore, to ce nam pre biti bolje. Samo Ziva bard!
Ko god da bude izabran, mora biti pogodan da ne izvede ozegovica nikada, da skloni vosino dete kako bi razigravao nekog igraca ljubljanske Olimpije i da uvede Zocu u 60. minutu.
Sto pre nam bude jos gore, to ce nam pre biti bolje. Samo Ziva bard!
0.0625
- gospodinFKV
Upravo tako!limanfkv wrote:Sto pre nam bude jos gore, to ce nam pre biti bolje. Samo Ziva bard!
Dajte Tralalatovica i potpisite svom mandatu smrtnu presudu

Kako je smešna ta priča o tim menadžeru u trenutnom Srpskom fudbalu...

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
Jedan teletabis je vec pregovarao vise puta sa Lalatovicem da preuzme FKV i trenutno je ovo cigansko govedo glavni kandidat! Ovo bi bio sjajan potez Dundje, Spare, Zokia, Slobice, Zoke, Vavana, Majamija, Osmaje, Simica da ubiju u pojam i sacicu najzagrizenijih i bolesnijih sto dolazimo na stadion!!! Da svi postanemo ravnodusni i da mogu da menadzerisu sa prijateljima krimi menadzerima i sa sljamom iz bg. Kako vas nije sramota od Slaninara, Dundjo i korteo ekipico kako mirno spavate? Da li koristite vazelin svaki put kad se na terenu nadju Ozeg, Vukcevic, Zocovic, Rosic i delija Kovacevic? Prodali ste godine tribine za sitne procente i muljavinu sa talogom protiv kakvih smo se godinama borili. Nije dovoljno obuci kosulju i postati funkcioner! Zdrava prica, transparentnost, pozdravite mamu vasu!!!