Neizlecivi wrote:Ja ne znam, Pavkov je po meni prvi put nesto pokazao na ovih par prijateljskih. Do sada je dobijao podosta sansi u prvenstvu, kupu i slicno, a da nije uradio gotovo nista. Merija svi hvale od tih trenera kako se oporavio brzo, kako samo radi, skinuo je koliko kg, a priliku je dobio u 30-ak minuta kup/prvenstvu.
Izdrži crni brate!
Slažem se i ne samo za Pavkova. Koliko smo nepravedno oštećenih igrača imali do sada, nije lako ni nabrojati?
Vojvodina ne sme biti Klub zasnovan na ličnim interesima i nepravdi prema bilo kom njenom članu.To nije Vojvodina, iako je, nažalost, tako već puno godina unazad, a drastično od raspada SFRJ.
Niko ne traži da Meri igra, ali mu se mora dati šansa.Doživljava istu sudbinu Sepuje, pa Miše Hucišvilija koji je imao isti problem, samo je čovek gospodin, pa je u intervjuu za oficijelni sajt rekao da je u Voši proveo jedan od najlepših perioda u karijeri.To može da se odnosi jedino na tretman izvan terena, na grad Novi Sad i Vošine navijače, ali ne i na teren.Tu je imao isti tretman kao danas Meri, s tim što je Miša imao fenomenalnu tehniku, ali je presmešni fudbaler tkzv Lilika bio standardni prvotimac i starter.Koliko smo samo ovde na Forumu pisali o tome ,,dajte šansu Miši", dobro se toga sećaju stariji forumaši.
Zato, Lalatoviću budi pošten trener i čovek: daj svim igračima Vojvodine jednake prilike, pa ko zasluži neka igra.Stekao sam utisak da se boriš protiv nepravde, ali Meri je ozbiljna dilema koja to potkopava, odnosno, da li je u pitanju iskreno zalaganje ili dobro našminkana fasada iz koje se kriju NEPRAVDA i interesi?