Marketing kluba
Re: Marketing kluba
У недостатку фудбала да споменем кошарку овде јер делује најприкладније.
Три кола пред крај сезоне Воша је трећа и сада је већ сигурно да ће играти Суперлигу.
Бод је дели од прва два места али има лошији међусобни скор и од Суботице и од Златибора. Е сад зашто се спомињу прва два места. Колико сам разумео, прве две екипе иду у АБА 2 лигу, исправите ако грешим. Било би одлично ако је тако, град би се мало размрдао у том правцу и повећао број људи уз Вошу.
Три кола пред крај сезоне Воша је трећа и сада је већ сигурно да ће играти Суперлигу.
Бод је дели од прва два места али има лошији међусобни скор и од Суботице и од Златибора. Е сад зашто се спомињу прва два места. Колико сам разумео, прве две екипе иду у АБА 2 лигу, исправите ако грешим. Било би одлично ако је тако, град би се мало размрдао у том правцу и повећао број људи уз Вошу.
Izgleda se ne zna ništa do kraja Aba 2 lige a možda i Aba 1 dok se ne vidi koje ekipe ispadaju ?
-
Mi se pitamo celu sezonu ko ulazi u ABA 2 ali u stvari najvažnije pitanje je da li klub uopšte želi da igra tu ligu? Možda im je skupo, imali smo nekoliko čudnih poraza tokom sezone.CRD FCV wrote: ↑Wed Mar 29, 2023 1:37 pm У недостатку фудбала да споменем кошарку овде јер делује најприкладније.
Po wikipediji prva dva tima iz svake lige igraju ABA 2 ligu, plus liga dodeljuje dve wild karte na početku sezone.
Prvih 8 klubova iz prošle sezone imaju automatsko učešće i sledeće sezone. Dakle, Zlatibor igra ABA 2 sledeće godine bez obzira da li će biti medju prva dva u KLS.
Šta bi se desilo da Zlatibor namerno izgubi ova tri kola i Spartak i Voša budu prva dva tima, da li bi oba tima išla u ABA 2 ili samo prvak...nemam pojma.
Inače, mi smo prošle sezone bili deveti u ABA ligi i treći KLS...jer, bože moj, to smo mi, tipično za Vošu

Trenutno, jedino da se Rebrača/grad isprsi za Wild card, to je najbolja šansa.
Realno, veće su šanse da dobijemo licencu za evroligu od Bodiroge nego da ikad udjemo u ABA 1. Čak i da hoćemo i da napravimo tim.
Zvezda, Partizan, Mega, FMP neće nikad ispasti. Borac ili Zlatibor će da budu pri dnu tabele ali uvek će da bude neki makedonski/slovenački krš tim koji će ispasti. Ne može više od 5 nacionalnih klubova u ligi...i to bi bilo to. Jedino ako stigne naredjenje sa vrha
Koliko smo mi nebitan košarkaški klub pokazuje to što Željko Rebrača ide evroligaške utakmice partizana i peva na sav glas grobarske pesme
Svakako je on bivši igrač i legenda partizana, to stoji, ali ako si na vodećoj funkciji u KK Vojvodina, pokaži bar malo poštovanja prema poziciji na kojoj se nalaziš.

Svakako je on bivši igrač i legenda partizana, to stoji, ali ako si na vodećoj funkciji u KK Vojvodina, pokaži bar malo poštovanja prema poziciji na kojoj se nalaziš.
Come on you Reds!
nek da ostavku,ovo je bezobrazluk da peva pesmu.1892 wrote: ↑Sat Apr 01, 2023 7:45 am Koliko smo mi nebitan košarkaški klub pokazuje to što Željko Rebrača ide evroligaške utakmice partizana i peva na sav glas grobarske pesme![]()
Ne pratim kosarku,al se slazem. Svi znamo koliko je Djumi voleo Vosu,pa nije imao srca dok je radio u Partizanu ni na jedan nacin da promovise nas klub,i to je posten odnos i profesionalizam.A ko nije u stanju na takav nacin da se odnosi i prema nama,treba da se zaposli u klubu za kojeg navijarykerfcv wrote: ↑Sat Apr 01, 2023 12:20 pmnek da ostavku,ovo je bezobrazluk da peva pesmu.1892 wrote: ↑Sat Apr 01, 2023 7:45 am Koliko smo mi nebitan košarkaški klub pokazuje to što Željko Rebrača ide evroligaške utakmice partizana i peva na sav glas grobarske pesme![]()

- Deep Purple
Doktor sam za ove twitter zajebancije. Nadam se da nikome ne smeta što ponekad vodim u šaljivom tonu twitter nalog.
Одлично Deep, тако и треба. Од монотоних објава нема леба
Banjac jedini pravi slaninar!Deep Purple wrote: ↑Thu Apr 06, 2023 10:02 pm
Doktor sam za ove twitter zajebancije. Nadam se da nikome ne smeta što ponekad vodim u šaljivom tonu twitter nalog.
Bravo @Deep, na jedan fin način je u tu objavu stalo sve ono što je i trebalo!Deep Purple wrote: ↑Thu Apr 06, 2023 10:02 pm
Klub bi morao sa poznatim "facama" raditi intenzivno na marketingu kluba! Ovo sa studijom na početku utakmice nije loša ideja, ali bi moglo to još bolje, npr. kroz neke intervjue koje se okače na YT kanalu. Čak to ne moraju biti neke medijski ispraćene ličnosti, nego npr. Malajac, ljudi koji održavaju teren itd, jer sigurno i oni ovaj klub vole na neki svoj, poseban način, zanimljivo bi bilo čuti sve te priče. Naravno, bez kvalitetnog voditelja koji neće te razgovore napraviti jednolično i raditi po istom šablonu džabe sve!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- slanobarac
https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1768836 ... javao.html1892 wrote: ↑Sat Apr 01, 2023 7:45 am Koliko smo mi nebitan košarkaški klub pokazuje to što Željko Rebrača ide evroligaške utakmice partizana i peva na sav glas grobarske pesme![]()

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Red Marquis
- Moderator
Ja sam mu oprostio. Al kad bi se zajebavali.
Stvar je da je država mala bara i ne može svako u ona dva govnjiva kluba. A svi bi hteli. Pa eto, daj da vodim šta mogu. Može, ako si trener ili igrač. Ali jebeš bilo koji klub na planeti u kom predsednika više briga za neki drugi klub od onog koji vodi.
Stvar je da je država mala bara i ne može svako u ona dva govnjiva kluba. A svi bi hteli. Pa eto, daj da vodim šta mogu. Može, ako si trener ili igrač. Ali jebeš bilo koji klub na planeti u kom predsednika više briga za neki drugi klub od onog koji vodi.
Io odio Belgrado
Sve je tacno, ali jedno je dobro:Red Marquis wrote: ↑Sat Apr 08, 2023 3:01 pm Ja sam mu oprostio. Al kad bi se zajebavali.
Sto se javno izvinio i sto su napisali taj kodeks za buducnost KKV, koji i svi u SDV treba da usvoje i primenjuju.
Olaksavajuca okolnost mu je to sto je bio igrac partizana, tako mu se ispad da oprostiti . Ipak je shvatio svoju gresku u koracima i zanosu.
Vazno je da je ne ponovi, dok je u Vosi i da afirmativno prica o Klubu.
Za mene OK da zatvorimo pricu ( do nove aritmije, sto bi napisao nas forumas @ gardista).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Je l’ bilo neke reakcije kad je Lalat setao sa decom u ciganskim dresevima dok je bio nas trener?
POŠTO OBRAZ ???!!!