100 godina kluba
- gospodinFKV
Re: 100 godina kluba
Zato treba da se pobrinemo da ne docekaju otkrivanje spomen ploce.
Go*nari oni najgori, belosvetski sljam i olos...
Go*nari oni najgori, belosvetski sljam i olos...
Zato što je volimo!!!
https://www.facebook.com/events/4490445 ... r&source=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/events/4490445 ... r&source=1" onclick="window.open(this.href);return false;
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
POŠTO OBRAZ ???!!!
Велико и прелепо изненађење за све оне којима се срце аритмијом огласи када се помене Војводина. У четвртак, на 100-ти рођендан, Ђорђе Чварков, Торбица и Бошкић и комплетна екипа Државног посла са РТВ Војводина, само њој у част! Четвртак 18.50!
e ovo je vec nesto! sad posle ovoga imam osecaj jubileja i puno mi je srce da ce na njemu biti samo oni kojima je iskreno stalo do kluba 

Sremac, Sremac Špricer Boys!
Odlično!!!! 

Sjajno
PS
Kad god pogledam one majstorije i golove Miloša Šestića, i kako se taj čovek iskreno radovao njima, srce mi je puno.Nije ni onda bilo bog zna kakvih para u Voši, ali je bilo energije i zdrave klime u Klubu.

PS
Kad god pogledam one majstorije i golove Miloša Šestića, i kako se taj čovek iskreno radovao njima, srce mi je puno.Nije ni onda bilo bog zna kakvih para u Voši, ali je bilo energije i zdrave klime u Klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ta sezona Šeleta u Vojvodini, bila je kruna njegove fudbalske karijere.Mislim da nikad nije odigrao u zvezdi tako kvalitetno (i u kontinuitetu), kao što je odigrao u Vojvodini 88/89.Njegova igra bila je ravna igri Mesija u Barsi.Minja wrote:Bruka dobra pesma, odlican spot!!!
Svako vreme ima svog junaka. 65. je to bio Silvester Takac, 89. Milos Sestic.
Sele, uh.... kakav kralj.
Ako bi mogli da dođu na ovu našu proslavu Stogodišnjice, bila bi nam velika čast pozdraviti ih, kao i sve ostale istinske Legende našeg Kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nismo ni sumjali u našeg velikog navijača. Mada je ovo već bilo jasno, jer kad je pravio onu epizodu posle izgubljenog finala kupa, onda je ovo bio već viđen scenario.gardista wrote:Велико и прелепо изненађење за све оне којима се срце аритмијом огласи када се помене Војводина. У четвртак, на 100-ти рођендан, Ђорђе Чварков, Торбица и Бошкић и комплетна екипа Државног посла са РТВ Војводина, само њој у част! Четвртак 18.50!
Колико је само мало потребно да срце заигра...Свака част! 

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Ultra slanina
Passion wrote:Колико је само мало потребно да срце заигра...Свака част!
Не знам након које наше победе сам са оваквом радошћу читао постове на форуму и шта ме је толико обрадовало и орасположило као последња страница ове теме! Коначно све иде својим правим током! Живели!
П.С. Како према дамама увек треба бити господин, ево и једног сонета нашој слављеници: да наставимо у свечарском тону, моју песму писану за 99 рођендан сам претворио из тада актуелне у вечну, да је одмах сада поделим са свима:
Сланинарски валцер
Старој Дами у споменар
Век већ од тад прође - ништа њој не фали
од кад су је ђаци српски основали:
На Салајки тада, у пролеће рано,
ногометно друштво беше основано.
У штрикерској радњи Саве Шијакова
исткана је небу једна звезда нова:
Јован, Миле, Ђорђе, Коста, Мајстор Сава
решише да звезда буде дункел-плава
Црвен-беле поле од Славије братске
понад звезде стоје, онда и данаске:
симбол су господства, када битку бију -
у славу Војводства, тробојницу крију.
Часно и поштено, бећарски ал' братски
Играј вечно Вошо валцер Сланинарски!

П.С. Како према дамама увек треба бити господин, ево и једног сонета нашој слављеници: да наставимо у свечарском тону, моју песму писану за 99 рођендан сам претворио из тада актуелне у вечну, да је одмах сада поделим са свима:
Сланинарски валцер
Старој Дами у споменар
Век већ од тад прође - ништа њој не фали
од кад су је ђаци српски основали:
На Салајки тада, у пролеће рано,
ногометно друштво беше основано.
У штрикерској радњи Саве Шијакова
исткана је небу једна звезда нова:
Јован, Миле, Ђорђе, Коста, Мајстор Сава
решише да звезда буде дункел-плава
Црвен-беле поле од Славије братске
понад звезде стоје, онда и данаске: