RK Vojvodina

Nije fudbal, ali i oni nose ime Vojvodina!
Radoye
Administrator

Re: RK Vojvodina

Post by Radoye »

Bravo momci, osvetlali ste nam obraz! :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
budababa

Post by budababa »

Svaka čast lavovi, tako se igra za sveti crveno-beli dres!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
fare

Post by fare »

borrissey wrote:Ruznalski smradovi su napisali kako su sudije pokrale Železničar. Da mi je to da vidim...
Evo pa procitaj: http://www.zurnal.rs/2013/05/11/vojvodi ... index.html
Daljac

Post by Daljac »

Sve čestitke našim rukometašima, ovakvim trudom i zalaganjem i borbom protiv svih i svega što ih je na putu ka trofeju sputavalo, zaista su osvetlali obraz celokupnog sportskog društva! Tako se to radi! Bravo šampioni!
borrissey

Post by borrissey »

fare wrote:
borrissey wrote:Ruznalski smradovi su napisali kako su sudije pokrale Železničar. Da mi je to da vidim...
Evo pa procitaj: http://www.zurnal.rs/2013/05/11/vojvodi ... index.html
Nisam se dobro izrazio, voleo bih da vidim kako su ih sudije "pokrale", pošto sam slušajući utakmicu stekao utisak da su više njima pomagale nego nama. Pre će biti da je taj ružnalski novinar simpatizer groblja...
Turija

Post by Turija »

Preneću, i ovde, samo jedan deo moje čestitke, napisane u topiku o onomadnjem finalu fudbalskog kupa:

BRAVO NAŠI RUKOMETAŠI, BRAVO RNIĆU, BRAVO UPRAVA :!: :!: :!:

PRAVI STE SPORTISTI I ZASLUŽUJETE MNOGO VIŠE, NEGO ŠTO IMATE.
Samo napred, valjda će se i to promeniti.U ovim trenucima radosti vaših navijača, spasili ste i čast i ugled Sportskog Društva Vojvodina.
Ziveli :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Helm

Post by Helm »

Svaka cast momci! Pokazali ste svima kako se bori za grb!

VI STE NAS PONOS!
Andreyos

Post by Andreyos »

Čestitke rukometašima!Pokazali su kako se igra pod pritiskom!
Zanima me da li su se kvalifikovali direktno u LŠ ili igraju kvalifikacije?
Da li je istina da se ove sezone ne ispada iz lige?Da slučajnu cigojneri ne bi igrali drugu ligu...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Turija

Post by Turija »

Dnevnik:
СЛ: Војводина шампион Србије
Ажурирано пре 10 часова 18 минута

Нису се Новосађани уплашили ватреног дочека у Чаиру, ова генерација Војводине дефинитивно је златним словима исписала нове странице историје клуба
1/ 2
Previous image Enlarge Close Next image Славље шампионаЖелезничар - Војводина 25:28 (13:16)
НИШ: Спортски центар Чаир, гледалаца 3.000, судије: Марић (Панчево) и Машић (Зрењанин). Седмерци: Железничар 2 (2), Војводина 4 (4), искључења: Железничар 10, Војводина 12 минута.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Витас (12 одбрана), Павловић, Живковић 2, Долић, Шмигић 4, Младеновић 3, Вељковић, Стефановић 6, Мађар, Дамјановић (2 одбране), Басарић 1, Ђукић 2 (1), Манић, Ташковић, Yокић, Кајганић 7 (1).
ВОЈВОДИНА: Абаџић (17 одбрана), Б. Радишић, Попов 2, М. Радишић 2, Елезовић 7 (4), Баришић 3, Веселинов, Стјепановић, Арсенић, Чупковић, Пушица 2, Јошић 2, Марјанац 3, Станковић 7, Богдановић, Ћурковић.

Рукометаши Војводине нови су прваци Србије. Након осам дугих година титула државног првака поново се враћа у витрине суперлигаша из спрске Атине. Новосадски рукометаши предвођени шефом стручног штаба Момиром Рнићем и капитеном Стеваном Поповим у гротлу нишког Чаира. показали су велику храброст, огромну жељу, неспоран квалитет и славили велику победу.
Нису се Новосађани уплашили ватреног дочека у Чаиру, ова генерација Војводине дефинитивно је златним словима исписала нове странице историје клуба који 11. августа слави свој 64. рођендан. Лепши поклон сигурно нису могли себи пожелети.
О самој утакмици добре екипе Железничара и још боље Војводине коме су многи дали епитет битке на Нишави, има и те како шта да се каже. Како се не би оклизнули на последњем степенику и сурвали у провалију црвено-бели су у меч ушли силно мотивисно али и хладне главе.
Домаћи су почели меч зоном 6:0 а гости из Новог Сада у формацији 5:1 што им је већ у 5. минуту донело вођство 3:0. Разбранио се сјајни голман Станко Абаyић, погађали су Елезовић, Станковић и Пушица па је Војводина у 20. минуту повела 10:6. Домаћи рукометаши предвођени Стефановићем и Шмигићем успели су у финишу првог полувремена да приђу на један гол разлике, али су Новосађани на полувреме погоцима Пушице и Марјанца отишли са три гола вишка (16:13).
У другом полувремену домаћи играчи ношени сјајном атмосфером са трибина стигли су до првог изједначења на мечу (16:16). Разиграли су се Младеновић и Живковић и чинило се да ће Нишлије успети да стигну и до првог вођства. Уследила је серија грешака на обе стране, а Новосађани су тешком муком одржавали резултатску предност од једног гола. Преломни моменат меча био је у 54. минуту када су црвено-бели са играчем мање успели да поведу голом Станковића (26:22). Чинило се у тим моментима да ће гости мирно привести меч крају. Ипак, минут и 30 секунди пре краја меча десио се инцидент, дошло је до десетоминутног прекида, али су се ствари врло брзо стишале. У самој завршници није било голова, а Нишлије су на терену остале са три играча. Време је истекло а славље новог шампиона Србије могло је да почне. Полетели су сви са клупе новосадског суперлигаша у терен, виђене су сузе радоснице и благи шок који се смењивао с осмесима, честиткама и загрљајима, а затим су играчи радост поделили са малобројним присталицама навијачком групм "Фирма" и зачуло се "шампиони, шампиони".
И. Грубор

Фото: Филип Бакић

Нај­бо­ља утак­ми­ца

Тре­нер Вој­во­ди­не Мо­мир Рнић:

- Пре­сре­ћан сам, емо­ци­је ми на­ди­ру, те­шко је са­да на­ћи пра­ве ре­чи и опи­са­ти огро­ман успех ове ге­не­ра­ци­је ру­ко­ме­та­ша Вој­во­ди­не. Би­ла је ово те­шка утак­ми­ца, али ни­шта ма­ње не­го прет­ход­них 25 у овој се­зо­ни. За­и­ста сам сре­ћан све је ста­ло на коц­ку у ових 60 ми­ну­та, мом­ци су од­ра­ди­ли так­тич­ки сјај­ну утак­ми­цу, од­и­гра­ли мо­жда и нај­бо­љу пар­ти­ју овог про­ле­ћа. До­ста смо ком­би­но­ва­ли у од­бра­ни ко­ја је по ко ­зна ко­ји пут по­ка­за­ла да је нај­ја­чи део на­шег ти­ма. Че­сти­тао бих ру­ко­ме­та­ши­ма Же­ле­зни­ча­ра на сјај­но од­и­гра­ној утак­ми­ци, до­ма­ћа пу­бли­ка је та­ко­ђе би­ла на ни­воу, а још јед­ном под­вла­чим ово је по­бе­да ове сјај­не ге­не­ра­ци­је мла­ди­ћа ко­ји су по­ка­за­ли да су сат­ка­ни од шам­пи­он­ског ма­те­ри­ја­ла.
Svaka čast našim momcima.3000 ljudi došlo da navija protiv Vojvodine. Nemam ništa protiv,OK to je uredu i legitimno, ali se samo pitam: gde su ti ,,navijači" do sada bili? Da su bili na tribinama, ne bi Željezničar bio predzadnji na tabeli i borio se za opstanak (tj. da je imao tako verne i frenetične navijače na Čairu).
Ne, nego gde god gostujemo, svi se oštre na nas, sjati se ,,Kurta i Murta" da navija, kao da im je Voša najveći neprijatelj, pa je zato Titula, ovih momaka, još sjajnija. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mihailov

Post by mihailov »

Bravo momci, ostaje žal što se nije više ispratio rukomet ove sezone. Priliku za ispravku imamo dogodine :!:
Napred Voso!
stevan

Post by stevan »

SVE CESTITKE NASIM RUKOMETASIMA !!!
laki

Post by laki »

SVAKA CAST MOMCI!!
Image
Mare

Post by Mare »

Bravo momci, vi ste ponos grada Novog Sada, još i kup da im maznete i da kompletirate titule. :cheers:
fare

Post by fare »

Jel bilo nesto organizovano na trgu za rukometase ? ako nije BRUKA jel momci su stvarno zasluzili borili su se ko lavovi cele sezone protiv cele lige i + sudija :D
budababa

Post by budababa »

Bio je prijem kod gradonačelnika, sem toga nije ništa organizovano. Možda se čeka dupla kruna :wink:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=FJZ0KxDUSzM[/video]
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply