Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Tek sad pogledah... Imao sam utisak da je Baray pomalo prepotentan, ali posle ovog priloga menjam misljenje. Miran,tih, skroman, povucen decko... I zaista mi je drago sto je igrac Vojvodine. Pretpostavljam koliko je tesko biti stranac u bilo kojoj zemlji, pa zato jos vise prijaju lepe reci svih stranih igraca koji su dosli u Srbiju i koji onako neutralno sa strane mogu da nas vide bolje od nas samih. Mislim da mi nismo ni svesni koliko smo generalno dobri ljudi. Voleo bih da se i u NSu nadje ekipica koja bi pozvala Baraya na neko druzenje, zurku, rostilj... kao sto su to eto culi smo uradili i navijaci Parme, verujem da takvi momenti "strancima" mnogo znace i da se tako jaca obostrana privrzenost

Pogledah ovu kratku emisiju sa Ivom, da mu je ovakvo ponašanje bilo i na terenu, bio bi apsolutni ljubimac navijača... Odavao je utisak zvezdice u pokušaju, a ovako u razgovoru izgleda vrlo prizemno, relativno skromno, čak i povučeno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ocigledno je decko nenametljiv, jezik je ogromna prepreka, i onda kada dobije loptu jednostavno mu je najlakse da pokusa sve sam pa smo stekli takav utisak kao i ti. Iskreno ova emisija mi je otvorila oci i Baray je nasao posebno mesto u mom srcu

Bogami, u mom srcu je i voditeljka našla mesto, pored Ive, koji je već tu.... 

Vojo, da li mislis da ce ova nova sezona biti sezona Iv Baraja?Kakva je tvoja procena? (@ Dragojlovu znamo
)

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Bogmeee, sad kad sam "upoznao" Baraya uopste me ne bi iznenadilo da presedi na klupi 90% meceva, jer je ocigledno da je decko dobar, nenametljiv, cak rekao bih i stidljiv, a takvi u danasnjem drustvu apsolutno nemaju prodju. Tako da me po pitanju Baraya nista nece iznenaditi, jedino sto je dobro je da mu se eto isplacuje obecano i to pozdravljam

Voditeljki svaka pohvala

Baraju, da pronadje formu u sledecoj sezoni.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- churguzijanac
Ne znam šta im je trebalo da snimaju stadion dronom.Vidi se da je stadion gradjen u dva veka i iz mnogo epizoda.
Hoće biti novih dresova ove sezone? Smoriše ovi Kelmeovi...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Бићу дежурна будала и питати - има ли у најави званичног навијачког шопа?
Видео сам сезонске, дизајн као и увек на светском нивоу. Велика жал што нема могућност да рецимо узмеш карту преко сајта и упишеш своје име на њу. По мени би то био одличан поклон за неког поред редовне куповине. Мислим да за то треба најминималније труда, ускладити са гигстиксом продају да не дође до преклапања у бројевима и праћење лагера.
О продаји реквизита пред утакмице да не причам, реванш против Апоела идеална прилика да се изнесе пар тезги испред трибина са робом.
Видео сам сезонске, дизајн као и увек на светском нивоу. Велика жал што нема могућност да рецимо узмеш карту преко сајта и упишеш своје име на њу. По мени би то био одличан поклон за неког поред редовне куповине. Мислим да за то треба најминималније труда, ускладити са гигстиксом продају да не дође до преклапања у бројевима и праћење лагера.
О продаји реквизита пред утакмице да не причам, реванш против Апоела идеална прилика да се изнесе пар тезги испред трибина са робом.
-
Video sam na IG-u da je Mozzart delio Vošine majice na štandovima ispred Štranda.
Valjda je bilo ovog vikenda.
Valjda je bilo ovog vikenda.
https://www.maxbetsport.rs/izabrao-vojv ... JID3UHhsjM
Miloše, znam da čitaš ovo, hvala ti i sve najbolje ti želim!
Miloše, znam da čitaš ovo, hvala ti i sve najbolje ti želim!

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
+1Duplof wrote: ↑Thu Jul 20, 2023 4:30 pm https://www.maxbetsport.rs/izabrao-vojv ... JID3UHhsjM
Miloše, znam da čitaš ovo, hvala ti i sve najbolje ti želim!![]()
Hvala mu za sve.