Marketing kluba
- Neizlecivi
Re: Marketing kluba
Veliko hvala i neka je sa srecom dalje! Lep tekst, lepe uspomene... 

Jos jedna u nizu losih vesti... Sta je uzrok razlaza? Znaci propade i ovo malo marketinga!?Duplof wrote: ↑Thu Jul 20, 2023 4:30 pm https://www.maxbetsport.rs/izabrao-vojv ... JID3UHhsjM
Miloše, znam da čitaš ovo, hvala ti i sve najbolje ti želim!![]()

Milose, hvala za sve uradjeno u Vosi i srecno
PS
Sta je pravi razlog odlaska, verovatno, necemo saznati, jer to Milos, kao iskreni Vojvodinas, nece reci, ako je u pitanju nesto lose u Vosi. A, realno, daleko je od dobrog i neke izgledne buducnosti Vojvodine i na terenu i u marketingu.
Vrlo je simptomaticno, sto mnogi posteni zele da odu iz Kluba, i sto je @Voja napisao, ne spominju vise Vosu (jer nema nesto lepog da se kaze). Rastanci budu bolni. Vojvodina je decenijama daleko od nekadasnjeg Kluba - ni nalik.

PS
Sta je pravi razlog odlaska, verovatno, necemo saznati, jer to Milos, kao iskreni Vojvodinas, nece reci, ako je u pitanju nesto lose u Vosi. A, realno, daleko je od dobrog i neke izgledne buducnosti Vojvodine i na terenu i u marketingu.
Vrlo je simptomaticno, sto mnogi posteni zele da odu iz Kluba, i sto je @Voja napisao, ne spominju vise Vosu (jer nema nesto lepog da se kaze). Rastanci budu bolni. Vojvodina je decenijama daleko od nekadasnjeg Kluba - ni nalik.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Samo da nije i on otišao u BG. 
Zašto u tekstu nije napisano zašto je tako iznenada došlo do razlaza? Voleo bih da im je sve po spisku zbog ovih dešavanja. Srećno u daljem radu Miloše.

Zašto u tekstu nije napisano zašto je tako iznenada došlo do razlaza? Voleo bih da im je sve po spisku zbog ovih dešavanja. Srećno u daljem radu Miloše.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Prijatelj na mocartu (ako je pravi) priča o povišici koju nije dobio
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Šteta. Koliko god manjkavosti da je bilo u marketingu naseg kluba, tesko da ce neko uspeti da pokrije njegov izostanak. Zalosno je reci, ali je nas marketing prakticno bio one man show.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cak i da je tako, legitimno je.
Moze jedno vreme raditi iz ljubavi i ispod cene, ali svi mi radimo za platu - novac. Jos kad vidi koliko drugi dobijaju plate za nista, mora drzati do sebe i postovati svoje znanje i rad.
PS
E sad, samo da @slanobarac ne pogodi gde ce dalje

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Gde se mogu kupiti dresovi i majice voljenog kluba? U Murke shopu ih nema.
Šop navijača Vojvodine na stadionu,a možete poručiti i preko instagrama
Stojim u mestu gubim vreme
i ovo bi trebalo spadati pod marketing, ne znam da li je jos neko primetio, ali nama stoji na sajtu da su clanovi prvog tima jos uvek
Veljko Jelenkovic mislim otisao jos proslo leto,Branislav Milanov i on vise nije...
Vitas isto vise nije...trebalo bi i to azuritati.
Veljko Jelenkovic mislim otisao jos proslo leto,Branislav Milanov i on vise nije...
Vitas isto vise nije...trebalo bi i to azuritati.
ZIME89
- churguzijanac
Marketing u fk Vojvodina je više kao hobi nego stvaran posao.Nekad se neko bavi malo ozbiljnije marketingom nekad nemamo nikog, pa onda tu uskače koje ko.U obe varijante rezultat je ravan nuli.Nit ima više navijača nit se bilo šta prihoduje kao rezultat marketinške aktivnosti.
- Deep Purple
Kako je Zbilja pecnuo grad na kraju

Dakle grad je kriv što ne možemo da priuštimo Jablonskog.