Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Rabba »

The Gari :cheers:

+1 ovde
the Gari wrote:...Turneju četiri skakaonice...
Mal nisam pao sa stolice :lol:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Potpuno se slazem sa svim sto je Gari napisao.Lalatovic, ali i Scepanovic nikad nece biti deo Vojvodine, njihov mentalni sklop odudara od nase logike.Uz sve to:
http://www.mozzartsport.com/vesti/vosa- ... koj/121575" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

the Gari wrote:Može taj Lalatović da bude ne znam ti ni ja kakav "motivator", može da uzme titulu, ma može da osvoji Ligu šampiona, Vimbldon, Tur de Frans i Turneju četiri skakaonice, ali on nikada neće biti Vojvodina. Kome to nije jasno, taj ne razume ovaj klub. Ili ga ja ne razumem. Nema trećeg rešenja.
:cheers: :klanjanje:
E stvarno smo Cirkus Medrano.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Pera Centar wrote:Potpuno se slazem sa svim sto je Gari napisao.Lalatovic, ali i Scepanovic nikad nece biti deo Vojvodine, njihov mentalni sklop odudara od nase logike.Uz sve to:
http://www.mozzartsport.com/vesti/vosa- ... koj/121575" onclick="window.open(this.href);return false;
:toilet:

Bilo je i pre komedije, ali vi ste stvarno što reče Radoye cirkus. Mi smo ko one jadne životinje koje sputavaju i kinje, a vi da barem imate nekog znalca za trapez, ali ne, svi ste odreda klovnovi...

A još tužnije je što stvari koje je gari napisao nisu (više) opšte mesto kad smo mi slaninari u pitanju. Stigle nove vrednosti, tj, više ih i nema. Mada, možda sam i ja prestrog. Ako uzme 4 skakaonice ili još bolje, pobedimo u letovima na Planici, priznaću da sam se ogrešio o zvezdinog vojnika Nenada...
Io odio Belgrado
Stexman

Post by Stexman »

Turija wrote:Ja bih dodao i korektnije suđenje,...
Toliko sto se tice povecane korektnosti prema nama! Lalatovic popije suspenziju a najebe Vosa!
Nemojte da se iko vise zavarava da neko u ovoj drzavi zeli da bude korektan prema nama!
Nikad nismo bili miljenici rezima, nikad necemo ni biti. A svi znamo da je sprega izmedju vlasti i FSS velika otud i ova kazna!
Mogli su ga kazniti novcano, ali zasto kad ovako mogu da kazne i nas gratis!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Al' zato onaj bivo od mojkovca moze da urinira po svima i da prodje nekaznjeno, jer je on seret hehe faca hehe smijesan kao andrija i andjelka hehe :frown:
Turija

Post by Turija »

Ja mislim da ta kazna (suspenzija Lalatovića) Vošu ne pogađa nešto bitno.
Nije fudbal neka dinamična igra sa puno izmena, pa da sekunde odlučuju događaje na terenu.
Na kraju, može trener voditi utakmicu i preko mobilnog telefona, ako nije zabranjeno nekim fudbalskim propisima?Ako jeste, može uz ogradu pored terena, skoro isto voditi tim, kao i sa klupe.
Naš daleko veći problem je kakva će nam igra biti i ko će biti na terenu, nego ko će sedeti na klupi.
Ostalo ne bih komentarisao, dok ne prođe neko relevatno vreme.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Marko93

Post by Marko93 »

suspendovan aaaahhahahhahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
recni galeb

Post by recni galeb »

meni je skroz ok sto smo kao kaznjeni da ne gledamo cavaleta tri meseca :whistler: , cak sta vise zalim sto kazna nije i malo duza... :lala:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ali koliki moras biti pacer da dovedes suspendovanog trenera! :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

the Gari wrote:Nisam mislio na tebe lično, ali nema veze.

Jedan od mojih omiljenih događaja vezanih za Vošu (u poslednjih nekoliko godina) bilo je osvajanje kupa. Ne samo zbog samog rezultata (i zbog toga, naravno) nego zbog činjenice da smo trofej proslavili povicima: "Uprava napolje". Malo je takvih polupanih mozgova, ne samo u Srbiji nego i šire, i to je jedan od razloga zašto volim Vojvodinu. Trofeji nas ne mogu "izlečiti": naravno da ćemo im se radovati (u onoj meri koliko to znamo), ali i pljuvati sve one ludake koji su se tada pravili da predstavljaju naš klub.

Mi odigramo traljavu utakmicu protiv Radnika, primimo gol jer Perić nije video loptu od magle i iz nepostojećeg penala i ceo klub odjdnom ne valja, svi su nekakvi revolucionari koji hoće golim rukama da oslobode "Vujadin Boškov". Odigramo još gore u Ivanjici, pobedimo u jednoj utakmici, u stilu najgorih srpskoligaških smradova i odmah govorimo o "Novom danu". Lalatović govori o "nastavku niza pobeda", ej gari, koji niz, jedna utakmica? Godinama se na forumu vrte iste priče, sada je Lalatović, pre njega su bili Mrđa, Lazetić i slični smradovi i "kapiteni" za koje su ljudi isto tako pisali da im "moramo pružiti šansu", a oni su voleli Vojvodinu do poslednjeg dinara (i poslednje pretnje tužbom) pa se vraćali u svoje smrdljive beogradske jazbine. Tako će i ovaj.

Može taj Lalatović da bude ne znam ti ni ja kakav "motivator", može da uzme titulu, ma može da osvoji Ligu šampiona, Vimbldon, Tur de Frans i Turneju četiri skakaonice, ali on nikada neće biti Vojvodina. Kome to nije jasno, taj ne razume ovaj klub. Ili ga ja ne razumem. Nema trećeg rešenja.

Gari, sto puta naklon do poda!!! Kada izgubim i zadnju nadu, kada se ljudi sklanjaju i ucutkuju, kada te najblizi razocaraju, kada sve izgubi smisao..., ovakvi stavovi mi ponovo odskrinu vrata nade. Verovatno uzalud, ali bar znam da nas jos uvek ima valjanih... :cheers:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Протомајстор

Post by Протомајстор »

А ја се још чудим како нам је Борац уступио суперуспешног тренера за џабе и то усред сезоне? :roll:
the Gari wrote:(...) on nikada neće biti Vojvodina. Kome to nije jasno, taj ne razume ovaj klub.
:!:
Риспект, Гари!
Многи овде на форуму треба мање да пишу, а више да читају постове оваквих правих Сланинара.
Овако, стиче се утисак да смо слепи за идентитет клуба за који навијамо. Очување идентитета Војводине треба да буде наша заједничка брига, како управе, тако и навијача (при том не мислим на оне навијаче у управи, јер они су више управа него што су навијачи).
nomad

Post by nomad »

Ima boga :!: :thankyou:
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Jednom i FSS da napravi pametnu stvar. Jel to sad znači da će nam tim voditi ono još gore smeće od čoveka Vidak Bratić?

Predsedniče Zajednice prvoligaša fantastičan posao obavljate na toj funkciji, Vojvodinu više niko ne gazi i ponižava!

The Gari - :cheers:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Salvador

Post by Salvador »

Stexman wrote:
Turija wrote:Ja bih dodao i korektnije suđenje,...
Toliko sto se tice povecane korektnosti prema nama! Lalatovic popije suspenziju a najebe Vosa!
Nemojte da se iko vise zavarava da neko u ovoj drzavi zeli da bude korektan prema nama!
Nikad nismo bili miljenici rezima, nikad necemo ni biti. A svi znamo da je sprega izmedju vlasti i FSS velika otud i ova kazna!
Mogli su ga kazniti novcano, ali zasto kad ovako mogu da kazne i nas gratis!
+1
Svako ko se pretvara da u ovoj ligi/drzavi mi nismo klub drugog reda, debelo se vara.
Upravo zato je svako surovanje sa onima koji nam konstantno rade ovakve stvari u startu osudjeno na propast.
Post Reply