+1 ovde
Mal nisam pao sa stolicethe Gari wrote:...Turneju četiri skakaonice...

Mal nisam pao sa stolicethe Gari wrote:...Turneju četiri skakaonice...
the Gari wrote:Može taj Lalatović da bude ne znam ti ni ja kakav "motivator", može da uzme titulu, ma može da osvoji Ligu šampiona, Vimbldon, Tur de Frans i Turneju četiri skakaonice, ali on nikada neće biti Vojvodina. Kome to nije jasno, taj ne razume ovaj klub. Ili ga ja ne razumem. Nema trećeg rešenja.
E stvarno smo Cirkus Medrano.Pera Centar wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/vosa- ... koj/121575
Pera Centar wrote:Potpuno se slazem sa svim sto je Gari napisao.Lalatovic, ali i Scepanovic nikad nece biti deo Vojvodine, njihov mentalni sklop odudara od nase logike.Uz sve to:
http://www.mozzartsport.com/vesti/vosa- ... koj/121575" onclick="window.open(this.href);return false;
Toliko sto se tice povecane korektnosti prema nama! Lalatovic popije suspenziju a najebe Vosa!Turija wrote:Ja bih dodao i korektnije suđenje,...
the Gari wrote:Nisam mislio na tebe lično, ali nema veze.
Jedan od mojih omiljenih događaja vezanih za Vošu (u poslednjih nekoliko godina) bilo je osvajanje kupa. Ne samo zbog samog rezultata (i zbog toga, naravno) nego zbog činjenice da smo trofej proslavili povicima: "Uprava napolje". Malo je takvih polupanih mozgova, ne samo u Srbiji nego i šire, i to je jedan od razloga zašto volim Vojvodinu. Trofeji nas ne mogu "izlečiti": naravno da ćemo im se radovati (u onoj meri koliko to znamo), ali i pljuvati sve one ludake koji su se tada pravili da predstavljaju naš klub.
Mi odigramo traljavu utakmicu protiv Radnika, primimo gol jer Perić nije video loptu od magle i iz nepostojećeg penala i ceo klub odjdnom ne valja, svi su nekakvi revolucionari koji hoće golim rukama da oslobode "Vujadin Boškov". Odigramo još gore u Ivanjici, pobedimo u jednoj utakmici, u stilu najgorih srpskoligaških smradova i odmah govorimo o "Novom danu". Lalatović govori o "nastavku niza pobeda", ej gari, koji niz, jedna utakmica? Godinama se na forumu vrte iste priče, sada je Lalatović, pre njega su bili Mrđa, Lazetić i slični smradovi i "kapiteni" za koje su ljudi isto tako pisali da im "moramo pružiti šansu", a oni su voleli Vojvodinu do poslednjeg dinara (i poslednje pretnje tužbom) pa se vraćali u svoje smrdljive beogradske jazbine. Tako će i ovaj.
Može taj Lalatović da bude ne znam ti ni ja kakav "motivator", može da uzme titulu, ma može da osvoji Ligu šampiona, Vimbldon, Tur de Frans i Turneju četiri skakaonice, ali on nikada neće biti Vojvodina. Kome to nije jasno, taj ne razume ovaj klub. Ili ga ja ne razumem. Nema trećeg rešenja.
the Gari wrote:(...) on nikada neće biti Vojvodina. Kome to nije jasno, taj ne razume ovaj klub.
+1Stexman wrote:Toliko sto se tice povecane korektnosti prema nama! Lalatovic popije suspenziju a najebe Vosa!Turija wrote:Ja bih dodao i korektnije suđenje,...
Nemojte da se iko vise zavarava da neko u ovoj drzavi zeli da bude korektan prema nama!
Nikad nismo bili miljenici rezima, nikad necemo ni biti. A svi znamo da je sprega izmedju vlasti i FSS velika otud i ova kazna!
Mogli su ga kazniti novcano, ali zasto kad ovako mogu da kazne i nas gratis!