Nista razumeo nisam, ali mi nije potrebno ni objasnjenje.masterNS wrote: ↑Sun Aug 20, 2023 1:39 pm Ko smo mi, a ko su oni? I sta ako smo mi dosli 45.? Jesmo onda i mi mi? Ili smo mi oni? I koliko krvnih zrnaca je potrebno da bi mi bili mi, a ne oni?
Ili ne znamo da je Beograd tokom drugog svetskog rata i dalje bio u Srbiji kojom su vladali kvislinzi, a da je Novi Sad bio deo Madjarske?
Sramotnih nekoliko redova.
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Aj da se ne zalećemo u ove teme, jer može dovesti do neželjenog ishoda. Moja familija je ogromnim delom partizanska (i duboko povezana sa našim klubom kroz istoriju), pa ne drvim ovde o tome, ali ne želim ni da čitam napade usmerene u tom pravcu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ja sam generalnog stava da na ovom forumu ne treba forsiraati nikakve političke teme jer postoji more drugih mesta za to, tako da neću nastavljati dalje. A FKV naravno treba da bude klub svih onih koji je doživljavaju bliskom i simpatišu, bez obzira na bilo koju pripadnost, nacionalnu, političku, zavičajnu ... Svi su dobrodošli i za mene je prvoklasna glupost kad neko pravi podele među navijačima po bilo kom osnovu.
- Uvek sa tobom
Морам да похвалим маркетинг службу, што се тиче друштвених мрежа, избацује се сваки дан нешто, коначно неки пристојан дизајн.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Apsolutno se slažem, lično imam i partizansko i nepartizansko, i građansko i negrađansko poreklo, sa raznih strana na kraju vezane za Vošu.
FKV je posle 1945. i sve do danas bio klub svih građana Novog Sada, i šire, ko god ga oseća svojim i bez obzira na etničko, regionalno ili socijalno poreklo, pa ta podela na 'nas i njih' u bilo kom obliku je potpuno besmislena za našu priču.
Neki ljudi ovde ne vide (ili ne znaju) širu sliku, pa mešaju babe i žabe.
Mali podsetnik za njih je i da je FKV bio dva puta šampion (svojom zaslugom i bez spoljne opstrukcije) upravo u vreme te bivše 'komunističke' države, ne u međuratnom 'građanskom' periodu, dok u ovoj smanjenoj državi nam je to očigledno zabranjeno.
+1Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Aug 23, 2023 9:55 am Морам да похвалим маркетинг службу, што се тиче друштвених мрежа, избацује се сваки дан нешто, коначно неки пристојан дизајн.
Vidi se neki pomak, pogotovo na Instagram pričama, iako ima prostora za još bolji sadržaj.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
"Tvoje ću ime po svetu celom uvek u srcu nositi"

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
I Murke je bio kratkog daha. Prolazim malo pre i polovina zida koji je prvobitno bio namenjen Voši je sad ciganski. Očekivano, kao i sve ostalo kako funkcioniše u klubu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ladno dres Jelenkovica na promociji Brazilca. Dobro zapazanje!
Koja bre sramota!!!
Koja bre sramota!!!
Stvarno velika sramota, da ne poverujes.

Znaci klub nema nijedan dres za igrace, a ocekujemo da ce biti za navijace.
Ne mogu da verujem

Da li ovo znaci da kad igrac pokida dres, nema rezervni?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
Невероватно, шта сад тај играч да мисли о клубу у који је дошао... да се окрене и да оде и да му не замериш!
У чему ће играти у суботу
У чему ће играти у суботу

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Au užasa,ovo je baš katastrofa.Promocija novog igrača sa tudjim dresom.I onda se pitamo što nema nigde u NS da se kupi dres,užas.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!