Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lapo-lapo

Re: Super Liga - sezona 2023/24

Post by lapo-lapo »

VošaNS wrote: Mon Oct 09, 2023 10:39 pm
lapo-lapo wrote: Mon Oct 09, 2023 10:30 pm Na trenutak zaboravih da bi nam taj kup garantovao kvalifikacije, pa da se onda svom snagom usredsredimo na kup :D
Garantovao bi nam grupnu fazu.Osvajač kupa ide u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.Svom snagom na kup :D
E odlicno, onda kup je nas :beg:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Mon Oct 09, 2023 9:52 pm Šta bi bio spas sezone?
Spas sezone je da se pojavi neko ko zaista voli klub i povede ga u mirne vode.
Onaj ko iskreno voli klub nikada u njega nece dovesti Kajevica, Vukica, Vukanovica, Poletanovica.....
Image
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Voja wrote: Mon Oct 09, 2023 11:33 pm
slanobarac wrote: Mon Oct 09, 2023 9:52 pm Šta bi bio spas sezone?
Spas sezone je da se pojavi neko ko zaista voli klub i povede ga u mirne vode.
Onaj ko iskreno voli klub nikada u njega nece dovesti Kajevica, Vukica, Vukanovica, Poletanovica.....
+1 :cheers:
masterNS

Post by masterNS »

Mijailović će biti već treći šef stručnoig štaba popularne „dizelke“ u aktuelnom prvenstvu. Počeo je Predrag Rogan, ali se zadržao samo četiri utakmice, posle njega je poverenje ukazano Linti, koji iz šest mečeva nije pobedio ni u jednom, pa je rukovodstvo reagovalo rokadom.
Treci trener u prvenstvu pocetkom oktobra. Koje ruglo od lige...
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Pa jel taj Linta ikada pobedio ijednu utakmicu kao bilo čiji trener, aman!? :shock:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Kako stvari stoje moze se videti iz ovog teksta/liste... 50 najbolje ocenjenih igraca superlige od nasih samo 1 i to na 32. mestu. Radulovic. Tuga.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ige/463870
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Meni se čini da je Radulović na tom spisku samo zato što ga mocart novinari ocenjuju bolje jer je bivši igrač cigana, pa su slabi na njega.

Malo sam pogledao statistiku, Vojo Ubiparip do sada ima 4 gola i 2 asistencije, bez šutnutog penala, a naša cela ekipa, kad se oduzmu golovi sa penala, ima 7 golova i 4 asistencije.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ФСС је покренуо дисциплински поступак против Новог Пазара и Радничког 1923 због, како је наведено, пропуста на утакмицама против Војводине и црвене звезде.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Малбашић: Није катастрофа!

Капитен Војводине апострофирао лоше и добре ствари у игри, успут верује у излазак из кризе.

Image

Поштено је заболео пораз у Новом Пазару све који воле Војводину, а потпуно једнака констатација односи се и на првотимце новосадског суперлигаша. Једноставно, домаћин је био бољи ривал и заслужено освојио бодове остављајући црвено-беле да размишљају у чему су грешили, али и о томе шта се, заправо, с њима дешава у сезони.

Један од позванијих међу играчима да јавности понуди свој суд и размишљања на ову тему, свакако је капитен Филип Малбашић.

Нисмо у утакмицу ушли лоше, јер имали смо неке ситуације у нападу које смо морали боље да решимо. У њима сам био и ја, а онда је уследила дужа пауза која нас је мало избацила из ритма. И у наставку смо били коректни да би пред крај првог полувремена уследио пад у нашој игри и мало смо се погубили. Ни из чега смо примили први гол, који нас је додатно пореметио, и на крају је створена јако лоша слика о нама. Сад морамо да гледамо како ћемо током паузе да решимо проблеме у игри.

Тренер Поповић је рекао да је поразу кумовао и недостатак храбрости играча у црвено-белим дресовима.

Не знам, чини ми се да је то више била наша неодлучност у неким моментима, као лоше одлуке које смо доносили. Генерално, мучимо се у игри већ у неколико утакмица, иако смо добили две последње на нашем стадиону. Свесни смо да смо играли далеко од нивоа који можемо да пружамо и квалитета тима. Подршку навијача смо добили на жељу и енергију, али не може сваког пута да буде тако. Чињеница је да морамо да имамо много више самопоуздања, јер играмо у Војводини и да сви верујемо да можемо много више.

Иза Малбашића је богато искуство играња у бројним нашим, немачким и шпанским клубовима, па нас је занимало да ли види пут који би његов тим могао да изведе из кризе.

- Све почиње од рада на тренинзима. То је једино место на ком морамо да променимо приступ и да се спустимо на земљу. Старо је правило да како тренираш, тако и играш и у наш фудбалски центар морамо да долазимо са жељом и мотивом да сваки тренинг одрадимо максимално. Ако бисмо у томе успели, сигуран сам да би то после пренели и на утакмице. Било је добрих сусрета ове године, тако да не мислим да је ово сада некаква катастрофа. Криво ми је због свега, знам да можемо много боље и више и све што нам се догађа нас изузетно погађа. Ту не мислим само на себе већ на читаву свлачионицу. Знам како саиграчи размишљају, па говорим и у њихово име.

Филип је досад постигао само гол, а од њега навијачи увек очекују да тресе мреже.

Још увек нисмо ухватили жељени ритам, па ни ја. Нисам имао среће, јер сам у неколико сусрета више пута погодио стативу, за нијансу каснио на неке лопте и ту се можда и најбоље види неодлучност о којој говорим. Војводина има доста добрих играча и увек неко може да „искочи” и реши утакмицу. Примери су Милосављевић против Јавора, Ивановић ИМТ-а и у Крагујевцу - ја. Својим играма нисам задовољан, што се посебно односи на последње две-три утакмице. И пре је било ситуација кад ме гол није хтео, али сам био задовољан оним што сам пружао. На терену сам се тада осећао добро, сад то није случај и морам што пре да изађем из тог проблема, баш као и екипа – нагласио је Малбашић.

РАДУЈЕ МЕЧ С НОВИМ САДОМ
Жреб за такмичење у Купу Србије Војводини је за првог ривала одредио екипу Новог Сада. После дуго година, публика ће моћи да гледа некадашњи велики градски дерби.
Увек у купу имамо велике планове и амбиције, па ни ова сезона није изузетак – истакао је Малбашић. - Знамо да смо фаворити, али остварићемо жељено само уколико будемо пружили максимум. Радујем се дуелу с Новим Садом, очекујем леп амбијент и, наравно, нашу победу.

ПОПОВИЋ: НЕМАМО ПРАВО НА ПРЕТЊУ
Шеф струке Војводине Ранко Поповић не признаје папирнате прогнозе, нити било чије старе заслуге. Што је показао у коментару о првом колу Купа Србије с прволигашем Новим Садом.
Ништа у сезони нисмо учинили, нити направили да бисмо имали право било коме да претимо.- Нови Сад ће бити максимално мотивисан и жељан да покуша да приреди изненађење у некада великом и значајном градском дербију, а на нама је да ривалу то никако не дозволимо и докажемо да с правом носимо дрес великог клуба какав је Војводина. Једино мерило биће терен, верујем да и играчи то схватају.

БЕЗ ТРЕНИНГ УТАКМИЦЕ
Неће у првенственој паузи одиграти тренинг утакмицу.
Иако бих то желео, нисмо у могућности да организујемо меч. Неколицина играча је са репрезентацијама, други су повређени, треће мучи вирус и на располагању имам само 17 првотимаца. Значи, морали би и да играју они који подносе највећи део терета у првенству, а то онда није у функцији да шансу пружим другим момцима како бих их проверио – истакао је Поповић.
Turija

Post by Turija »

Ja se uopste ne radujem tom mecu ( kao Malbasic), protiv takvih komsija, ali bi me obradovalo da im damo 5+ komada i zatvorimo pricu sa njima za nekih 5-10 narednih godina.
Kapitenu, imas priliku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

+1

Inače, protiv Radnika igramo u nedelju od 18h...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Milan wrote: Mon Oct 16, 2023 2:17 pm +1

Inače, protiv Radnika igramo u nedelju od 18h...
Ту вест сам видео пре два дана само што ови из клуба ко да су одмарали преко викенда па онда данас стигли да нас обавесте ал добро
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Ko je kriv, golman ili štoper?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Štoper bez ikakve diskusije, lopta se nikada ne dodaje u pravcu gola, golman je školski otišao sa strane i čekao dodavanje ali je štoper bez ikakve komunikacije i pregleda igre poslao dodavanje direktno u gol, to već loše rešenje je ispalo još gore jer je teren katastrofalan i samo dodavanje je izvršeno van kontrole i sve te okolnosti su rezurtirale ovakvim autogolom.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Цигани добили Трајал 0:6, наш вундеркинд одиграо 90. минута-без учинка.

Мало сам испратио и меч у Смедереву, терен је језив, мислим да код нас у градској лиги нема тако лош терен, а они су могући суперлигаши следеће године...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply