они и офк нам долазе следеће сезоне у лигу, једни немају терен други стадион страшно...Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Oct 18, 2023 4:48 pm Цигани добили Трајал 0:6, наш вундеркинд одиграо 90. минута-без учинка.
Мало сам испратио и меч у Смедереву, терен је језив, мислим да код нас у градској лиги нема тако лош терен, а они су могући суперлигаши следеће године...
Super Liga - sezona 2025/26
- Grbavica.021*
Re: Super Liga - sezona 2023/24
- slanobarac
Kažnjen N. Pazar ali i Vojvodina. Nisu se ostvarile slutnje nekih da će biti kažnjeni da bi blizanci igrali bez publike. Ovog puta samo jedan je izbegao orgijanje huligana i to onaj crni.
Voša bez organizovanih navijača na utakmici sa Čukom.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Ajde sačekaćemo duel sa ciganima i videti da li će biti navijača ili ne pa ćemo o slutnjamaslanobarac wrote: ↑Thu Oct 19, 2023 5:25 pm Kažnjen N. Pazar ali i Vojvodina. Nisu se ostvarile slutnje nekih da će biti kažnjeni da bi blizanci igrali bez publike. Ovog puta samo jedan je izbegao orgijanje huligana i to onaj crni.

Dve utakmice su u svakom slučaju smešna kazna ako se uzme u obzir da su doveli zdrastveno stanje fudbalera u pitanje svojim nedoličnim ponašanjem.
- slanobarac
Misliš da će i drugi blizanac uživati u tišini Pazara?Deep Purple wrote: ↑Thu Oct 19, 2023 6:30 pmAjde sačekaćemo duel sa ciganima i videti da li će biti navijača ili ne pa ćemo o slutnjamaslanobarac wrote: ↑Thu Oct 19, 2023 5:25 pm Kažnjen N. Pazar ali i Vojvodina. Nisu se ostvarile slutnje nekih da će biti kažnjeni da bi blizanci igrali bez publike. Ovog puta samo jedan je izbegao orgijanje huligana i to onaj crni.
Dve utakmice su u svakom slučaju smešna kazna ako se uzme u obzir da su doveli zdrastveno stanje fudbalera u pitanje svojim nedoličnim ponašanjem.
- Mare_Liman
Нови Пазар добио Чуку, Чука у кризи, могли би то искористити на брду следеће коло...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mogli bi, ali necemo. Kao i uvek do sada.Mare_Liman wrote: ↑Fri Oct 20, 2023 7:16 pm Нови Пазар добио Чуку, Чука у кризи, могли би то искористити на брду следеће коло...

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
И ми смо у некој тихој кризи.Mare_Liman wrote: ↑Fri Oct 20, 2023 7:16 pm Нови Пазар добио Чуку, Чука у кризи, могли би то искористити на брду следеће коло...
Околности су такве да ми након овог кола можемо бити на четвртом месту. За то је потребно:
1. Да Јавор изгуби од црвених, врло реално;
2. Младост не победи Ниш, није немогуће;
3. Вождовац изгуби од Тополе, биће тесно;
4. И најважније, ми да победимо Радника.
Можда је боља опција да Вождовац победи тако да ТСЦ не оде предалеко, имали би прилику да се прикључимо трци за треће место.
Али пре свега, треба гледати у свој тањир и узети три бода у недељу. Нек буде то увертира за меч на Бановом Брду.
1. Да Јавор изгуби од црвених, врло реално;
2. Младост не победи Ниш, није немогуће;
3. Вождовац изгуби од Тополе, биће тесно;
4. И најважније, ми да победимо Радника.
Можда је боља опција да Вождовац победи тако да ТСЦ не оде предалеко, имали би прилику да се прикључимо трци за треће место.
Али пре свега, треба гледати у свој тањир и узети три бода у недељу. Нек буде то увертира за меч на Бановом Брду.
- slanobarac
Evo čitam, posle praznih frižidera kod nas i u partizanu nemaju šta da jedu i mleko da prehrane decu. Ja ne verujem u ove priče.
- Deep Purple
Ima tamo igrača koji imaju kintu da plate stan i sve potrebno za zivot i to da ne primaju narednih nekiliko godina platu ali sigurno ima i onih kojima je plata potrebna. Nije isto kada igrač ima 35k eur platu pa mu kasne tri-četiri-deset plata ili kada igrač ima 3-4k eur i kasne mu tri-četiri-deset… plata. Generalno svakako i da imaš milione ne bi ti bilo ugodno da ideš u stranu državu i da te ne plaćaju.slanobarac wrote: ↑Fri Oct 20, 2023 11:12 pm Evo čitam, posle praznih frižidera kod nas i u partizanu nemaju šta da jedu i mleko da prehrane decu. Ja ne verujem u ove priče.
Pre svega i ti ljudi vode skuplji život od nas.
- slanobarac
Ti ljudi vode skuplji život!!!
Nemoj se ljutiti ali ovo je meni smešno.
Kao i ono da neko igra u partizanu za 3 hiljade evra.
Nemoj se ljutiti ali ovo je meni smešno.
Kao i ono da neko igra u partizanu za 3 hiljade evra.
- Deep Purple
Pa upravo to smešno ti je jer nisi u toku korita. Blizanci plaćaju bolje od 70-80 % evropskih klubova, mnogi odu tamo da zarade prvi “ozbiljan” novac na nivou fudbala a ne “običnih” smrtnika. Poenta je da nisu svi Natko pa da su zaradili milione, poznati u svojoj državi pa su mu i svi putevi otvoreni nakon karijere.
Tu ima i ljudi koji nisu imali niti jedan ozbiljan ugovor i došli su u partizan da se naplate.
Fudbaler zarađuje do 32-33 u proseku, ostatak života kako se snađe. Retki zarade dovoljno za karijere da ne razmišljaju o ničemu. Mogu dovoljno do zarade i to nije upitno… I nije bitno koliki ugovor potpišeš već koliko sleduje tebi.
Obior Odita je došao pre par meseci u Nemačku kod mene u Ulm i igra amaterski fudbal za Srbiju Ulm i radi.
A on je u evropu stigao pre 17 godina.
Bolje u Vojvodini da imaš 7-8k eur mesečno redovno nego u partizanu 35k koje ti neće isplatiti, o tome sam mesecima unazad pričao. Ako mi isplaćujemo redovno, vremenom će pre neki igrač doći kod nas za 15k nego u partizan za 20-25k pogotovo domaći jer oni nisu zaštićeni kao strani fudbaleri u našoj ligi. Stranim nakon tužbi mora da se isplati jer se odgovara Uefi a za domaće se odgovara našem savezu. Da, znam neverovatna odluka na uštrb domaćih fudbalera, po principu kadija te tuži, kadija ti sudi.
Ljudi odu iz Srbije u Litvaniju, Letoniju, Estoniju da se naplate.
Tu ima i ljudi koji nisu imali niti jedan ozbiljan ugovor i došli su u partizan da se naplate.
Fudbaler zarađuje do 32-33 u proseku, ostatak života kako se snađe. Retki zarade dovoljno za karijere da ne razmišljaju o ničemu. Mogu dovoljno do zarade i to nije upitno… I nije bitno koliki ugovor potpišeš već koliko sleduje tebi.
Obior Odita je došao pre par meseci u Nemačku kod mene u Ulm i igra amaterski fudbal za Srbiju Ulm i radi.
A on je u evropu stigao pre 17 godina.
Bolje u Vojvodini da imaš 7-8k eur mesečno redovno nego u partizanu 35k koje ti neće isplatiti, o tome sam mesecima unazad pričao. Ako mi isplaćujemo redovno, vremenom će pre neki igrač doći kod nas za 15k nego u partizan za 20-25k pogotovo domaći jer oni nisu zaštićeni kao strani fudbaleri u našoj ligi. Stranim nakon tužbi mora da se isplati jer se odgovara Uefi a za domaće se odgovara našem savezu. Da, znam neverovatna odluka na uštrb domaćih fudbalera, po principu kadija te tuži, kadija ti sudi.
Ljudi odu iz Srbije u Litvaniju, Letoniju, Estoniju da se naplate.
- slanobarac
Dobro, partizan ima dugu istoriju prevarenih igrača koji se na kraju ipak naplate. Samo se pitam, ako je tako kako kažeš, onda je pravo čudo da neko uopšte i dolazi u ovaj naš brlog.
Nebitno je sto je partizan u pitanju, ne moze biti smesno ako neko radi za svoju platu i istu ne dobija. I realno je da zbog toga imaju probleme u zivotu.
Znaci nije vazno jel neko radi u pekari za 300 eur, ili je fudbaler koji zaradi 30k eura mesecno. Plata mora biti redovna iz mnogo razloga. Stav 'on ima veliku platu, moze da izdrzi da par meseci ne primi platu' je jako pogresan.
Svako prilagodjava zivotni stil prema svojoj plati. Gledam po sebi. Pde 5 godina sam imao 6-7 puta manju platu nego danas. I ziveo sam normalno, nisam bio gladan, nisam bio na ulici. Danas imam dosta vecu platu, ali svoje troskove prilagodjavam toj plati (imam 4 kredita koja otplacujem, rate su ogromne). Bez obzira sto primam vise od prosecnog gradjanina ove zemlje, jedan mesec da ne primim, imao bih probleme.
Da mi neko kaze 'bas te briga da ne primis platu, neki ljudi rade za manje para pa i njima kasni plata' ja bih ga pukao sakom po faci. Nije meni ta plata pala sa neba, kolika god da je, postoji razlog za to. A moje je pravo da je dobijam redovno i trosim kako ja hocu.
Znaci nije vazno jel neko radi u pekari za 300 eur, ili je fudbaler koji zaradi 30k eura mesecno. Plata mora biti redovna iz mnogo razloga. Stav 'on ima veliku platu, moze da izdrzi da par meseci ne primi platu' je jako pogresan.
Svako prilagodjava zivotni stil prema svojoj plati. Gledam po sebi. Pde 5 godina sam imao 6-7 puta manju platu nego danas. I ziveo sam normalno, nisam bio gladan, nisam bio na ulici. Danas imam dosta vecu platu, ali svoje troskove prilagodjavam toj plati (imam 4 kredita koja otplacujem, rate su ogromne). Bez obzira sto primam vise od prosecnog gradjanina ove zemlje, jedan mesec da ne primim, imao bih probleme.
Da mi neko kaze 'bas te briga da ne primis platu, neki ljudi rade za manje para pa i njima kasni plata' ja bih ga pukao sakom po faci. Nije meni ta plata pala sa neba, kolika god da je, postoji razlog za to. A moje je pravo da je dobijam redovno i trosim kako ja hocu.
- slanobarac
Pre svega i ti ljudi vode skuplji život od nas.
Ovo mi je smešno a ne ostalo što si naveo. Naravno da svi treba da dobijaju svoju zaradu i tu nema priče.