Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Marketing kluba

Post by Voja »

E napokon da neko objasni :cheers:
Image
Stexman

Post by Stexman »

Pa ja vam rekoh da je dres prepun nekih sitnih detalja kao i ti detalji na beloj polovini, pa rupice za ventilaciju ispod rukava, u donjem desnom cosku etiketa sa grbom i jos nekim natpisom, ispod kragne natpis est. ☆1914. I tako jos neke sitnice kojih sad ne mogu da se setim. Probacu da nadjem slike pa da okacim.

Evo ovo je sto sam nasao na brzinu, ,to su slike pre lepljenja brojeva i reklame, znaci ovako je stiglo iz kelmea. Ima i treca garnitura koja ne znam dal se spominjala ovde. I dal se uopste nosila.
https://postimg.cc/gallery/njCTHsc
Milan

Post by Milan »

Stexman wrote: Sat Sep 02, 2023 7:22 pm Ima i treca garnitura koja ne znam dal se spominjala ovde. I dal se uopste nosila.
https://postimg.cc/gallery/njCTHsc

Sivu smo najčešće i nosili kao rezervnu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stexman

Post by Stexman »

Tu sivu? Ja je se ne secam uopste. Znam da je sad napravljena ova tamnija siva. Ovo je vise bela sa sivim detaljima, odnosno trebala je biti takva...
hvylarn

Post by hvylarn »

Vizuali na mrežama su se znatno popravili.
zime89

Post by zime89 »

Pohvala za ovo, treba promovisati sad sve klubove iz SD.
ZIME89
Milan

Post by Milan »

hvylarn wrote: Tue Sep 05, 2023 10:06 am Vizuali na mrežama su se znatno popravili.

Meni se ne svidjaju. Prijemciviji su navijacki, ali mimo toga dosta ih deluje amaterski.
POŠTO OBRAZ ???!!!
N13

Post by N13 »

Lepi jesu i zadovoljan sam sto postoji pomak.

Sa druge strane mi je nekako copy/paste sistem, i to od strane nekog ko se ne razume u sport. Npr jedan dan pre utakmice sa Radnickim su objavili vizual 'Match day', sto je realno smesno. Match day fraza se ne koristi za najavu utakmice vise dana unapred, vec iskljicivo na dan utakmice. Kao da su videli kako rade to veliki klubovi, pokusavaju da iskopiraju, a ne razumeju sta tacno kopiraju :mrgreen:

Ali kao sto rekoh, podrzavam sto bar neki pomak postoji po tom pitanju. Mozda sada jeste amaterski, ali iskustvom ce se to dici na ozbiljniji nivo.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Напредак из Крушевца има озбиљан маркетинг на друштвеним мрежама, у рангу неког енглеског Премијерлигаша. Нек мало погледају, ал видљив је напредак и то подржавам !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Uvek sa tobom wrote: Tue Sep 05, 2023 1:00 pm Напредак из Крушевца има озбиљан маркетинг на друштвеним мрежама, у рангу неког енглеског Премијерлигаша. Нек мало погледају, ал видљив је напредак и то подржавам !
Mi radimo na drugačijem marketingu, biće konstruktivniji i ne samo povezan sa objavama na dr mrežama već se teži tome da bude dosta akcija po gradu i okolini. Napredak je ograničen samo na dr mreže. Okej za konstruktivniji je potreban i fin budžet.
Milan

Post by Milan »

Može i Zbilja da uleti volonterski i pokaže šta je učio, pa nam i ne treba prevelik budžet... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Milan wrote: Tue Sep 05, 2023 3:02 pm Može i Zbilja da uleti volonterski i pokaže šta je učio, pa nam i ne treba prevelik budžet... :mrgreen:
Nemoj da ga prizivas, vidis da se povukao sa javne scene :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Jedine akcije po gradu i okolini su odlasci u osnovne škole (zašto ne i u srednje, još jedna misterija).

To je bukvalno minimum minimuma.

Nažalost, uzimajući u obzir trenutnu situaciju, državu, grad, mentalitet...svi zaposleni u klubu bi morali da rade 100 puta više nego režimski klubovi. Ovi naši ne da ne rade više već rade mnogo manje.
masterNS

Post by masterNS »

Deep Purple wrote: Tue Sep 05, 2023 1:31 pm Mi radimo na drugačijem marketingu, biće konstruktivniji i ne samo povezan sa objavama na dr mrežama već se teži tome da bude dosta akcija po gradu i okolini. Napredak je ograničen samo na dr mreže. Okej za konstruktivniji je potreban i fin budžet.
Poznat jos i kao nevidjeni marketing. Rezultati su se videli u subotu. Pune tribine, pun klupski sop, Jelenkovic, cuj mene Mateus, dobio svoj dres...
Najbolji marketing je dobar rezultat. Nama je marketing, nazalost isti kao i rezultati - los!
Duplof

Post by Duplof »

Minja wrote: Tue Sep 05, 2023 5:29 pm Радити на маркетингу у Војводини је исто што и копати угаљ у руднику где угља скоро па и нема. Готово па узалудан посао. Однос целог друштва према српском фудбалу је катастрофално лош. Негативан да негативнији не може да буде. Дошли смо до тачке да је баријера око људи толико јака да немаш начин да допреш до истих. Можеш да дубиш на глави, џабе. 34 година то што ми зовемо "титула" првака није изашла из Београда. Као да је забрањено да се било ко ван Беогрљада радује неком фудбалском успеху. Само двојац и тачка. Мислите о томе када причате о маркетингу. Куп ту није чак ни утешна награда. Лично, да сам председник клуба већ у првом колу тог бесмисленог такмичења послао бих омладинце на терен. То такмичење ми не треба да играмо. Чему то служи?

Могу да се раде акције по школама, и то је одлично, али да би Војводина имала реалне и праве резултате маркетинга, а они се не броје само посетом на стадиону, мора другачије и много посвећеније да се ради. То није кампањски посао, то није посао од 8 до 16ч па кући и боли ме уво. То се не учи у школи, на жалост. То чак није посао за шест месеци или годину дана па дође нова екипа и све крене као да се пре ништа радило није, то је континуитет који ми немамо. То је враћање фокуса са навијача на клуб, то је рударски посао поновног проналажења угља тамо где мислиш да га више нема. Врашки тежак посао.
+1

Što je najgore, verovatno bi mnogi ljudi sa foruma bili bolji u marketingu samo kad bi se uveštili oko novih tehnologija (a čak ni to nije teško). Ne može marketing voditi neko rekreativno i neko ko ne voli klub. Isto tako, taj neko ne može raditi za sitniš.

Cela priča oko marketinga dobija na gorčini kad se setimo da nam predsednik kluba ima diplomu za taj posao.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply