Igranka oko prenosa je bila iz jednostavnog razloga - nekome ne odgovara da cela Srbija gleda kako se Stanojevicu glava cuva na kvarno protiv zajebanog Hajduka....
Elem, ocekuj i Vosinu i Hajdukovu pobedu, njima u inat
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
etxeberria wrote:Ova liga je potpuno izgubila svaki smisao, ne vidim nijednu razliku vise izmedju jsl i nekog seosokog turnira u malom fudbalu...
Kakva god da je, nasa je.
Slazem se sa tvojom konstatacijom ali sta da se radi, puno puta mi je proslo kroz glavu "ne,necu vise
da pratim ovu lakrdiju od lige i skupljam sede", a onda se priblizi subota i ja brzinom svetlosti promenim
misljenje
etxeberria wrote:Ova liga je potpuno izgubila svaki smisao, ne vidim nijednu razliku vise izmedju jsl i nekog seosokog turnira u malom fudbalu...
Kakva god da je, nasa je.
Slazem se sa tvojom konstatacijom ali sta da se radi, puno puta mi je proslo kroz glavu "ne,necu vise
da pratim ovu lakrdiju od lige i skupljam sede", a onda se priblizi subota i ja brzinom svetlosti promenim
misljenje
Zato npr ja ni ne pokusavam da ne pratim nasu ligu ali onda uzivam kada se pojavi jedan Samrok ili Genk pa im kazem na forumima: "Sta je grobarcici niste znali da je igranje rukom ili gazenje igraca u sesnaestercu penal?! Nisu vas naucili Mazic i Veselinovic?! Izgleda da vas nisu naucili ni da je moguce da jedan igrac dobije dva zuta na jednoj utakmici! Sad uzivajte u vasoj duploj kruni a ja cu u igrama Samroka u LE i svi srecni i zadovoljni " A onda posle me mrzi da citam 200203 odgovora na komentar ali mi stavlja do znanja da se bar jednom godisnje oni nerviraju koliko ja cele godine