+1Wild Srem wrote: ↑Tue Apr 16, 2024 8:45 pmNapisao sam nas znaci sve tri tribine zajedno, ne samo navijacka, zato sam i napisao da bi klub morao od danas da radi na marketingu,ide se na gostovanje, na polufinale kupa, ako ne mozemo da skupimo ovoliko ljudi sa sve TRI tribine da odu do Kragujevca, sta mi onda hocemo uopste, rezultate, igru ne znam ni ja, tu smo svi da kritikujemo hvala bogu, a da se skupimo svi da podrzimo, tu smo vec tanki, pa ne ide to tako bar ja tako mislim,onda kako god da odigraju tamo pred punim stadionom neka odigraju, niko nema prava glasa posle toga.
Kup Srbije 2023/2024
Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Radnički - VOJVODINA, 24. april

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Мишљења сам да је потребна јака навијачка група да организује то. Јее управо је у организацији проблем. Те 2012. Фирма је била на неком врхунцу, као и целокупна навијачка сцена у Србији. Доста се утакмица најављивало преко плаката, парола у скоро сваком кварту, на трибини било неколико јаких подгрупа и квартова који су могли да исцимају друге људе и остале две трибине.Wild Srem wrote: ↑Tue Apr 16, 2024 8:45 pmNapisao sam nas znaci sve tri tribine zajedno, ne samo navijacka, zato sam i napisao da bi klub morao od danas da radi na marketingu,ide se na gostovanje, na polufinale kupa, ako ne mozemo da skupimo ovoliko ljudi sa sve TRI tribine da odu do Kragujevca, sta mi onda hocemo uopste, rezultate, igru ne znam ni ja, tu smo svi da kritikujemo hvala bogu, a da se skupimo svi da podrzimo, tu smo vec tanki, pa ne ide to tako bar ja tako mislim,onda kako god da odigraju tamo pred punim stadionom neka odigraju, niko nema prava glasa posle toga.
Данас тога нема, све и да клуб организује превоз до Крагујевца не би се поновило тако нешто.
Некада си могао и сам да одеш на гостовање јер никада ниси заправо сам, познајеш барем једну особу у бусу/возу. Сада то више није случај.
Једноставно за омасовљавање (ако је то права реч) потребна је јака организација. Бојим се да тога, тренутно, нема.
- Grbavica.021*
+1CRD FCV wrote: ↑Wed Apr 17, 2024 11:22 amМишљења сам да је потребна јака навијачка група да организује то. Јее управо је у организацији проблем. Те 2012. Фирма је била на неком врхунцу, као и целокупна навијачка сцена у Србији. Доста се утакмица најављивало преко плаката, парола у скоро сваком кварту, на трибини било неколико јаких подгрупа и квартова који су могли да исцимају друге људе и остале две трибине.Wild Srem wrote: ↑Tue Apr 16, 2024 8:45 pmNapisao sam nas znaci sve tri tribine zajedno, ne samo navijacka, zato sam i napisao da bi klub morao od danas da radi na marketingu,ide se na gostovanje, na polufinale kupa, ako ne mozemo da skupimo ovoliko ljudi sa sve TRI tribine da odu do Kragujevca, sta mi onda hocemo uopste, rezultate, igru ne znam ni ja, tu smo svi da kritikujemo hvala bogu, a da se skupimo svi da podrzimo, tu smo vec tanki, pa ne ide to tako bar ja tako mislim,onda kako god da odigraju tamo pred punim stadionom neka odigraju, niko nema prava glasa posle toga.
Данас тога нема, све и да клуб организује превоз до Крагујевца не би се поновило тако нешто.
Некада си могао и сам да одеш на гостовање јер никада ниси заправо сам, познајеш барем једну особу у бусу/возу. Сада то више није случај.
Једноставно за омасовљавање (ако је то права реч) потребна је јака организација. Бојим се да тога, тренутно, нема.
- Mark Renton
Potrebno je da grupa, klub i navijaci sa svih tribina urade svoj deo posla, da ljudi vide da se stvari pomeraju sa mrtve tacke, pa koliko bude bude
Mislim da se ne treba zanositi nekom brojkom za kup u Kragujevcu. To je trenutna realnost...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Grbavica.021*
- Mare_Liman

10 година разлике, ко што се писало изнад локал патриотизам у целој Србији је тад био у тешком успону, у сваком граду си са друге стране имао јаку локал групу, друга слика, 4. коло, 2 победе и реми 0 примљених голова... Леп тренутак, штета свакако за радни дан и неки ран термин, оно је ипак било лето, ал свакако нека акција ко што је писано горе са сезонским картама ил да ко оде добије бесплатну карту за запад за звезду би сигурно уродила плодом, колко оде, оде, битно је да момци изгину и да се прође !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Meč se igra u sredu u 16h.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Deep Purple
Čuo sam da se radi na organizovanju prevoza za navijače za meč u Kg, pretpostavljam da će u nedelju dan posle meča sa Tsc-om biti objavljeno, kako i šta.
Ugl ne zavisi sad od našeg kluba već od Radničkog, oni moraju kao domaćini da odrade svoj deo organizacije pa tek onda može naš klub u komunikaciji sa njihovim da deluje u zavisnosti od broja karata, proceni sigurnosti i ostalih normi.
Ugl ne zavisi sad od našeg kluba već od Radničkog, oni moraju kao domaćini da odrade svoj deo organizacije pa tek onda može naš klub u komunikaciji sa njihovim da deluje u zavisnosti od broja karata, proceni sigurnosti i ostalih normi.
Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Radnički - VOJVODINA, sreda 16h (A1P)
Ne vidim tu nikakav problem. Oni nama moraju ostaviti onu tribinu, pa moraju. Da l’ će nas doći 50 ili 500, to ne menja stvar…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mora klub po pravilima FSS-a.
Ali policija se tu pita. A policija ne mora da radi po pravilima FSS-a (policija je smestala 17 frakcija grobara na 17 razlicitih tribina na svakoj utakmici, a to ne sme po FSS-u).
Ovde su problem i Zemunci. Sigurno policija ocekuje njihov dolazak na utakmicu (istim putem se ide. Zemunce niko organizovano ne dovodi, pa je nemoguce zabraniti), i pitanje je da li ce biti dozvoljeno klubu da organizovano vodi navijace. Ako to ne uspe, svakako navijaci mogu kao i do sad samostalno da se organizuju
- Mare_Liman
По неким информација након дербија из партизана су рекли да нема поенте играти вечити дерби и да постоји шанса да неће играти полуфинале купа тако да би ишли директно на цигане...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
To se naravno neće desiti. Zar niste već navikli na tu medijsku ciganiju raspalih blizanaca.Mare_Liman wrote: ↑Sat Apr 20, 2024 9:09 pm По неким информација након дербија из партизана су рекли да нема поенте играти вечити дерби и да постоји шанса да неће играти полуфинале купа тако да би ишли директно на цигане...
Come on you Reds!
- gospodinFKV
Ali grobari koji traze da se izadje s terena zbog sudjenja.