jos samo Stojaka,Milosevsog i Saulu da vrate i ulazimo u kup uefashecky wrote:Auuu prava pojacanja!!! 3ligiaski igraci i dede!! od jaja..
Inace iz dosta pouzdanog izvora cuo sam da nam se mozda vraca Krivokapic....

A ako vrate Sestica eto nam i titule.Drakula wrote:jos samo Stojaka,Milosevsog i Saulu da vrate i ulazimo u kup uefashecky wrote:Auuu prava pojacanja!!! 3ligiaski igraci i dede!! od jaja..
Inace iz dosta pouzdanog izvora cuo sam da nam se mozda vraca Krivokapic....
Dejan wrote:Ne znam sto ne dovedu De Oliveiru iz Srema...mlad je i veoma dobar igrac...I Djumi misli da bi on bio dobro pojacanje za Vosu...
Slazem se da nismo,ni ne smemo da budemo kao gore pomenuti klubovi,ali ja stvarno ne znam koga bi ti voleo da vidis u Voši.....Mozda bi mogao da napises....van der iV a.k.a Totti wrote:Alo ljudi sta vam je???Pa nismo mi klub tipa Vozdovca,Bezanije,Cacka,Apatina,Rada i Jedinstva iz Uba ,cija je istorija 5 strana sa slikama grba i svih igraca koji su ikad igrali za njih,pa da kupimo BG otpad!!!Vojvodina je ime i slava!!!Pantelija nam se uglavio i pokvario prosek godina(jer do njega je najstariji igrac bio Davidov sa 27 godina),ali nace se neki Bili koji ce sve to resiti...
Sve su to solidni igraci, neki cak i iznad proseka, ali ako zelimo da budemo u samom vrhu mi ne mozemo da se zadovoljavamo prosecnim igracima nego da trazimo samo najbolje... Najveca steta u dosadasnjem prelaznom roku je sto nam nije dosao Rukavina... Mislim da bi Bata mogao da pocne malo vise da ulaze u sam tim, i pocne da dovodi veca imena, proverene igrace.van der iV a.k.a Totti wrote:van der iV a.k.a Totti wrote:Od igraca sto nesto vrede u ovoj ligi,trebalo bi dovesti:Radivojevica(Kula),Stanic(mislim da je jos uvek u Kuli),Bozovica(Bezanija),Tosic(Banat) i Markovic(Vozdovac).
Čitam i ne mogu da verujem.Ne znam da li ću ikad moći da ,,svarim,, Pantelića, a sad još i Krivokapić?Ovaj prvi je manji od korner zastavice, ali je bar imao brzinu, dok ovaj drugi ne zna ni da trči.Zajedničko im je samo to što su obojica igrali preko veze i isto tako otišli u CZ ,,pljunuvši,, Voši direktno u lice.Da sam ja neko, nikada mi ne bi službeno kročili u klupske objekte, čak i da su napravili svetske karijere, a ne neke skromne minutaže u Beogradu (samo zato da ne bi ispali potpuni promasaji rukovodstva).Bockanac 71 wrote: U ovom trenutku mozda i najvece pojacanje bi bio povratak krivokapica.