Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Drakula

Post by Drakula »

shecky wrote:Auuu prava pojacanja!!! 3ligiaski igraci i dede!! od jaja..
Inace iz dosta pouzdanog izvora cuo sam da nam se mozda vraca Krivokapic....
jos samo Stojaka,Milosevsog i Saulu da vrate i ulazimo u kup uefa :roll:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Drakula wrote:
shecky wrote:Auuu prava pojacanja!!! 3ligiaski igraci i dede!! od jaja..
Inace iz dosta pouzdanog izvora cuo sam da nam se mozda vraca Krivokapic....
jos samo Stojaka,Milosevsog i Saulu da vrate i ulazimo u kup uefa :roll:
A ako vrate Sestica eto nam i titule. :lol:

Izgleda bice opet ista (prazna) prica, najavljivana su gromoglasna pojacanja a na kraju - nista. Dzaba nama lep stadion kad nema ko da igra na njemu...
Dejan

Post by Dejan »

Ne znam sto ne dovedu De Oliveiru iz Srema...mlad je i veoma dobar igrac...I Djumi misli da bi on bio dobro pojacanje za Vosu...

Mogao bi da bude interesantan Milan Gajic (86) rodjen u Krusevcu...igra za Napredak...(sredina terena ili po desnom boku)

Lazar Popovic se vratio iz Bresta u Cukaricki...rec je o bivsem mladom reprezentativcu mislim da je trenutno postigao 9 golova u prvom delu prvenstva...mislim da ga se vecina vas seca sa nastupa za repku,steta bi bila ne dovesti ga...

Ne znam sta se dogadja sa ranije aktuelnim Ivanom Vukovicem(napadac-Zeta)Lakicem i Mugosom(Buducnost) veoma je zanimljiv mladi napadac Buducnosti Bogdan Milic(visok oko 2m) koji konstitucijom lici na napadaca Liverpoola Croucha :lol:
Turija

Post by Turija »

Dejan wrote:Ne znam sto ne dovedu De Oliveiru iz Srema...mlad je i veoma dobar igrac...I Djumi misli da bi on bio dobro pojacanje za Vosu...
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dejan

Post by Dejan »

Dnevnik:

Sef stručnog štaba Milovan Rajevac pored igrača pod ugovorom ima i određen broj igrača na probi. Na prozivku su stigli centarfor Perić iz ukrajinske Tavrije, levi bočni igrač kulskog Hajduka Živković i desni bočni igrač Vorgić iz Srema.

Juče su novi fudbaleri došli da pokušaju da se izbore za ugovor s Vojvodinom. Reč je o nekadašnjem napadaču Borca iz Čačka Đeniću, ofanzivnom veznom igraču iz omladinaca Crvene zvezde Miliću i bivšem štoperu OFK Beograda Mrđaninu.

Dobra vest je i to da je posle preležanih boginja, počeo da trenira i Miodrag Pantelić.
Činjenica je da FK Vojvodina u poslednje vreme postaje pravi magnet za igrače, a pored svog nesumnjivo značajnog imena u našoj fudbalskoj istoriji, među fudbalerima se brzo pročulo da je novosadski superligaš postao jedna od retkih sredina gde se sve prinadležnosti isplaćuju u celosti i na vreme!
shecky

Post by shecky »

Ja bi za Vosu igrao i za DZ!
Nego da ja ponovim...Stjepanovic Djurovski i danas sam procitao da je Anderson iz Dinama ZG slobodan igrac! Pa sta cekamo?? Cak je i Jens Novotni slobodan pa kad moze Panta sto ne i on?
Citam da se Poledica vraca u Cacak...:(
Mogli bi se extra pojacati sa ovim igracima zar ne?
Anonimus

Post by Anonimus »

Dzaba mi svi pisemo koga bismo voleli da vidimo u klubu!Ljude u Voši boli uvo sta pisemo mi na forumu.....A kad bi bar pogledali neke od tih igraca,mogli bi da predstavljaju velika pojacanja za nas...Krivokapic bi po meni bio ogromno pojacanje,ali sam cuo da najverovatnije ide u Koreju... :roll:
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Alo ljudi sta vam je???Pa nismo mi klub tipa Vozdovca,Bezanije,Cacka,Apatina,Rada i Jedinstva iz Uba ,cija je istorija 5 strana sa slikama grba i svih igraca koji su ikad igrali za njih,pa da kupimo BG otpad!!!Vojvodina je ime i slava!!!Pantelija nam se uglavio i pokvario prosek godina(jer do njega je najstariji igrac bio Davidov sa 27 godina),ali nace se neki Bili koji ce sve to resiti...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Anonimus

Post by Anonimus »

van der iV a.k.a Totti wrote:Alo ljudi sta vam je???Pa nismo mi klub tipa Vozdovca,Bezanije,Cacka,Apatina,Rada i Jedinstva iz Uba ,cija je istorija 5 strana sa slikama grba i svih igraca koji su ikad igrali za njih,pa da kupimo BG otpad!!!Vojvodina je ime i slava!!!Pantelija nam se uglavio i pokvario prosek godina(jer do njega je najstariji igrac bio Davidov sa 27 godina),ali nace se neki Bili koji ce sve to resiti...
Slazem se da nismo,ni ne smemo da budemo kao gore pomenuti klubovi,ali ja stvarno ne znam koga bi ti voleo da vidis u Voši.....Mozda bi mogao da napises.... :wink:
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

van der iV a.k.a Totti wrote:Od igraca sto nesto vrede u ovoj ligi,trebalo bi dovesti:Radivojevica(Kula),Stanic(mislim da je jos uvek u Kuli),Bozovica(Bezanija),Tosic(Banat) i Markovic(Vozdovac).
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Bockanac 71

Post by Bockanac 71 »

van der iV a.k.a Totti wrote:
van der iV a.k.a Totti wrote:Od igraca sto nesto vrede u ovoj ligi,trebalo bi dovesti:Radivojevica(Kula),Stanic(mislim da je jos uvek u Kuli),Bozovica(Bezanija),Tosic(Banat) i Markovic(Vozdovac).
Sve su to solidni igraci, neki cak i iznad proseka, ali ako zelimo da budemo u samom vrhu mi ne mozemo da se zadovoljavamo prosecnim igracima nego da trazimo samo najbolje... Najveca steta u dosadasnjem prelaznom roku je sto nam nije dosao Rukavina... Mislim da bi Bata mogao da pocne malo vise da ulaze u sam tim, i pocne da dovodi veca imena, proverene igrace.
U ovom trenutku mozda i najvece pojacanje bi bio povratak krivokapica.
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
Turija

Post by Turija »

Bockanac 71 wrote: U ovom trenutku mozda i najvece pojacanje bi bio povratak krivokapica.
Čitam i ne mogu da verujem.Ne znam da li ću ikad moći da ,,svarim,, Pantelića, a sad još i Krivokapić?Ovaj prvi je manji od korner zastavice, ali je bar imao brzinu, dok ovaj drugi ne zna ni da trči.Zajedničko im je samo to što su obojica igrali preko veze i isto tako otišli u CZ ,,pljunuvši,, Voši direktno u lice.Da sam ja neko, nikada mi ne bi službeno kročili u klupske objekte, čak i da su napravili svetske karijere, a ne neke skromne minutaže u Beogradu (samo zato da ne bi ispali potpuni promasaji rukovodstva).
Ako i ovaj dođe, onda na proleće, ja sigurno neću.Nemam više živaca da opet gledam Marka i Vukelju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A Poledica umesto u zvezdu ode u Smederevo.... :roll: Ljudi,gde smo mi u svemu tome???Poceli smo da se ponasamo kao oni sakupljaci kartona po ulicama.Sto stariji i vlazniji to bolji.... leleeeee
Image
Buca

Post by Buca »

Iz zurnala:
Libero Branko Lazarevic vratio se iz Nemacke neobavljenog posla,prikljucio se pripremama prvotimaca ali jos uvek nije sigurno da ce ostati clan CSK-pivare
-Za Branka je zainteresovano Nekoliko nasih superligaskih klubova,a postoji mogucnost da se vrati u Vojvodinu.Zovu ga prvoligasi iz poljske i rumunije gde ce verovatno ovih dana otici na probu-rekao je direktor kluba Milinovic
limanfkv

Post by limanfkv »

libero :shock:
Mislim da ukoliko prodaju nekog iz odbrane bi mogli da vrate Lazarevica...

Poledica u Smederevu :evil: :x Jebem mu sunce pa samo da su okrenuli broj ?!?! cccc....
Post Reply