A gde prestaje brojanje navijaca kao parametar ko gde treba da prodje? Dalje treba da prodje onaj ko igra bolje, ako onom ko to placa nije bitno sto mu je sto za rucavanje sa 6 stolica dovoljan umesto tribina, sto bi to bilo relevantno nama? Mozda nemaju gledaoce, ali nisu opasni po okolinu, nikoga ne bodu nozevima, ne puca niko na njih, ...Uvek sa tobom wrote: ↑Thu Oct 26, 2023 9:51 pm Ни најмање ми није жао Чукаричког, клуб без навијача, без симпатизера, чак и обичних гледалаца, зонаш ни не треба да прође боље...
Super Liga - sezona 2025/26
Re: Super Liga - sezona 2023/24
- Uvek sa tobom
@masterNS
Ја сам дао своје лично мишљење, фудбал се игра због навијача, ја бар то тако гледам, а не због зараде и трговине те отуда и моје такво мишљење.
Жалосно је гледати да ти дође неки европски клуб, а на трибинама ти седи ужа фамилија!
Део о насиљу немам намеру да коментаришем, јер не знам на кога се односио и са којим си навијачима подвукао паралелу...
Ја сам дао своје лично мишљење, фудбал се игра због навијача, ја бар то тако гледам, а не због зараде и трговине те отуда и моје такво мишљење.
Жалосно је гледати да ти дође неки европски клуб, а на трибинама ти седи ужа фамилија!
Део о насиљу немам намеру да коментаришем, јер не знам на кога се односио и са којим си навијачима подвукао паралелу...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Fudbal se igra zbog navijaca, ali treba da pobedi bolji. A ne onaj koji ima vise navijaca. Razumem tvoj stav, kontam da i ti razumes moj..
Sto se tice nasilja, nisam mislio na bilo koga konkretno, uopsteno. Nije kao da manjka nasilja, imali smo skoro slucaj u Atini npr
Sto se tice nasilja, nisam mislio na bilo koga konkretno, uopsteno. Nije kao da manjka nasilja, imali smo skoro slucaj u Atini npr
O tome pričamo sve vreme. Nema našem fudbalu pomoći bez dekriminalizacije i ozbiljnih reformi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Само приватизација свих клубова,пар година судије Уефа да нам делегира,или на аматерски ниво.Пре подне радиш у пекари,после подне пикаш лопту.
-
Naravno da smo zasrali 2:0 u kolu u kojem su nam svi rezultati išli na ruku. Uz neko ludilo i pobedu nad Topolom bili bi treći sledećeg vikenda.
Ali, realno, igrom jedva da zaslužujemo play off.
Ali, realno, igrom jedva da zaslužujemo play off.
A lovu u tom biznisu donose navijaci. Nema navijace = nema para od ulaznica. Nema navijaca = nema para od dresova/salova.. Nema navijaca = nema sponzora (ne racunam ovde Srbiju, Arabiju i slicno...). A ti navijaci hoce rezultat. Tako da fudbal se i dalje igra zbog publike.
- Deep Purple
Ne zarađuju od navijača već od gledalaca sa malih ekrana, tu ih gledaju milioni a na stadionu “samo” 50tak hiljada ljudimasterNS wrote: ↑Sun Oct 29, 2023 10:27 pmA lovu u tom biznisu donose navijaci. Nema navijace = nema para od ulaznica. Nema navijaca = nema para od dresova/salova.. Nema navijaca = nema sponzora (ne racunam ovde Srbiju, Arabiju i slicno...). A ti navijaci hoce rezultat. Tako da fudbal se i dalje igra zbog publike.

Briga njih za ulaznice i artikle sve je to sitna zarada u poređenju sa sponzorima koji žele da se vide 90min preko maloh ekrana.
Huh, aj uradi analizu cena ulaznica, zasto kostaju koliko kostaju, koliko para donose, koliko para su klubovi izgubili tokom kovida na ulaznicama i merch-u tokom utakmice.
Onda analiziraj koliko sponzori placaju klubovima sa velikim brojem navijaca i zasto, a onda koliko klubovima koji ih nemaju..
Onda analiziraj kako to sve izgleda kada si u vrhu tabele, a kako kada se boris za opstanak.
Publika = navijaci u mom slucaju. A poceli smo od toga da se fudbal igra zbog navijaca/publike.
Ne mislim da stvarno analiziras, samo koristim to kao stilsku figuru za moju argumentaciju. Kada bi stvarno uradili to kontam da bismo dosli do zakljucka da se fudbal ipak igra zbog publike, ili bar i zbog publike. Sto nije slucaj kod Cukarickog, odakle je cela diskusija potekla. Ali to su izuzeci, a mi i nismo normalno drziste i drzava...
Also, @DeepPurple, drago mi je da si se vratio i sto je odsustvo kratko trajalo.

Edit: Uradio sam edit, jer sam u prvo verziji posta zvucao kao nadobudni kreten.
Onda analiziraj koliko sponzori placaju klubovima sa velikim brojem navijaca i zasto, a onda koliko klubovima koji ih nemaju..
Onda analiziraj kako to sve izgleda kada si u vrhu tabele, a kako kada se boris za opstanak.
Publika = navijaci u mom slucaju. A poceli smo od toga da se fudbal igra zbog navijaca/publike.
Ne mislim da stvarno analiziras, samo koristim to kao stilsku figuru za moju argumentaciju. Kada bi stvarno uradili to kontam da bismo dosli do zakljucka da se fudbal ipak igra zbog publike, ili bar i zbog publike. Sto nije slucaj kod Cukarickog, odakle je cela diskusija potekla. Ali to su izuzeci, a mi i nismo normalno drziste i drzava...
Also, @DeepPurple, drago mi je da si se vratio i sto je odsustvo kratko trajalo.

Edit: Uradio sam edit, jer sam u prvo verziji posta zvucao kao nadobudni kreten.
Распоред за неколико следећих кола:
ТСЦ ове среде са црвенима у купу, за викенд гостују Чуки па иду у Фрајбург па дочекују нас и иду црнима у госте. Након тога дочекују Вест Хем и онда против оба Радничка.
Ако им сад не узмемо три бода и не презимимо на табели испред њих не знам кад ћемо.
Чука има куп па дочекује ТСЦ и Фијорентину, након чега гостује црнима и Напретку.
Црни имају куп па три домаћинства: Чуку, ТСЦ и нас.
Ми између ТСЦ-а и црних дочекујемо црвене који нам долазе три дана пред гостовање Јанг Бојсима.
Распоред је такав да имамо разлога да очекујемо 4-6 бодова, ТСЦ 1-4, Чука 1-4, црни 9-12.
Након тога европске обавезе престају за наше главне конкуренте и калкуција више нема.
ТСЦ ове среде са црвенима у купу, за викенд гостују Чуки па иду у Фрајбург па дочекују нас и иду црнима у госте. Након тога дочекују Вест Хем и онда против оба Радничка.
Ако им сад не узмемо три бода и не презимимо на табели испред њих не знам кад ћемо.
Чука има куп па дочекује ТСЦ и Фијорентину, након чега гостује црнима и Напретку.
Црни имају куп па три домаћинства: Чуку, ТСЦ и нас.
Ми између ТСЦ-а и црних дочекујемо црвене који нам долазе три дана пред гостовање Јанг Бојсима.
Распоред је такав да имамо разлога да очекујемо 4-6 бодова, ТСЦ 1-4, Чука 1-4, црни 9-12.
Након тога европске обавезе престају за наше главне конкуренте и калкуција више нема.
- Grbavica.021*
- Mare_Liman
Мислим да ти је пост изнад твог, тј. линк са Моцарта јасан знак како ће да буде...
Јебем му матер како нама тако не легне нека помоћ од неког милиончета да нам се нађе само...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."