Ako odložimo, pa Zbiljić izađe sa spikom "Mi smo njima izasli u susret za dobrobit srpskog fudbala, a oni nama nisu kme kme" ne bi li opravdao ponizavanje kluba tacno ga treba za muda obesit
Super Liga - sezona 2025/26
- Mark Renton
Re: Super Liga - sezona 2023/24
Ako odložimo, pa Zbiljić izađe sa spikom "Mi smo njima izasli u susret za dobrobit srpskog fudbala, a oni nama nisu kme kme" ne bi li opravdao ponizavanje kluba tacno ga treba za muda obesit
- slanobarac
TSC i zvezda u sredu igraju prvenstveni meč a ne kup. Inače mislim da si nas precenio što se tiče bodova.CRD FCV wrote: ↑Mon Oct 30, 2023 4:59 pm Распоред за неколико следећих кола:
ТСЦ ове среде са црвенима у купу, за викенд гостују Чуки па иду у Фрајбург па дочекују нас и иду црнима у госте. Након тога дочекују Вест Хем и онда против оба Радничка.
Ако им сад не узмемо три бода и не презимимо на табели испред њих не знам кад ћемо.
Чука има куп па дочекује ТСЦ и Фијорентину, након чега гостује црнима и Напретку.
Црни имају куп па три домаћинства: Чуку, ТСЦ и нас.
Ми између ТСЦ-а и црних дочекујемо црвене који нам долазе три дана пред гостовање Јанг Бојсима.
Распоред је такав да имамо разлога да очекујемо 4-6 бодова, ТСЦ 1-4, Чука 1-4, црни 9-12.
Након тога европске обавезе престају за наше главне конкуренте и калкуција више нема.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Пардон, било је зезнуто испратити ко с ким и где игра. Хтео сам написати да играју лигу.slanobarac wrote: ↑Mon Oct 30, 2023 10:04 pmTSC i zvezda u sredu igraju prvenstveni meč a ne kup. Inače mislim da si nas precenio što se tiče bodova.CRD FCV wrote: ↑Mon Oct 30, 2023 4:59 pm Распоред за неколико следећих кола:
ТСЦ ове среде са црвенима у купу, за викенд гостују Чуки па иду у Фрајбург па дочекују нас и иду црнима у госте. Након тога дочекују Вест Хем и онда против оба Радничка.
Ако им сад не узмемо три бода и не презимимо на табели испред њих не знам кад ћемо.
Чука има куп па дочекује ТСЦ и Фијорентину, након чега гостује црнима и Напретку.
Црни имају куп па три домаћинства: Чуку, ТСЦ и нас.
Ми између ТСЦ-а и црних дочекујемо црвене који нам долазе три дана пред гостовање Јанг Бојсима.
Распоред је такав да имамо разлога да очекујемо 4-6 бодова, ТСЦ 1-4, Чука 1-4, црни 9-12.
Након тога европске обавезе престају за наше главне конкуренте и калкуција више нема.
Очекујем да победимо Железничар за викенд, њим нисам узео у калкулацију, гледао сам само ове 4 екипе. Са тих 3 наших 4-6 је врло реално, чак бих рекао и минимум испод кога не би смели.
- gospodinFKV
Koliko god prognoze za TSC i Cukaricki bile donekle realne, ja zaista ne vidim kako mi mozemo uzeti 4-6 bodova TSCu, crvenim i crnim
Pritom, TSC i crni su na strani. Jedni neugodni, ne i nepobedivi. Drugi u naletu. Crvene odavno ne racunam u bodovni saldo, jer se zna ciji smo.
Za nas je najrealnije reci 1-3 boda, a ne bi me cudilo i da bude krompir, pogotovo ako nas TSC dobije prvi.

Pritom, TSC i crni su na strani. Jedni neugodni, ne i nepobedivi. Drugi u naletu. Crvene odavno ne racunam u bodovni saldo, jer se zna ciji smo.
Za nas je najrealnije reci 1-3 boda, a ne bi me cudilo i da bude krompir, pogotovo ako nas TSC dobije prvi.
У претходном посту сам се исправио, 3 бода против Железничара и ових додатних 1-3 у наредне три утакмице.gospodinFKV wrote: ↑Tue Oct 31, 2023 1:24 pm Koliko god prognoze za TSC i Cukaricki bile donekle realne, ja zaista ne vidim kako mi mozemo uzeti 4-6 bodova TSCu, crvenim i crnim![]()
-
Немојте узети бодове за загарантовано, ово је фудбал, све се може доготити. Очекивајте неочекивано
Ajd da prestanemo sa ovim pricama kako smo filijala crvenog kancera! Dosta je sto nas oni tako gledaju a realno mi njih ne mozemo da dobijemo i da sto puta nismo. Ako smo njihova filijala sto onda crnog ne gazimo? Mi smo bre boranija, i gubimo zato sto smo losi a ne zato smo moramo nekog da pustamo.gospodinFKV wrote: ↑Tue Oct 31, 2023 1:24 pm Crvene odavno ne racunam u bodovni saldo, jer se zna ciji smo.
A i te price nam uopste ne idu na ruku i treba ih svesti na nulu bar sa nase strane. Zasto sami sebi da srozavamo ugled.
tako je burazStexman wrote: ↑Wed Nov 01, 2023 12:39 pmAjd da prestanemo sa ovim pricama kako smo filijala crvenog kancera! Dosta je sto nas oni tako gledaju a realno mi njih ne mozemo da dobijemo i da sto puta nismo. Ako smo njihova filijala sto onda crnog ne gazimo? Mi smo bre boranija, i gubimo zato sto smo losi a ne zato smo moramo nekog da pustamo.gospodinFKV wrote: ↑Tue Oct 31, 2023 1:24 pm Crvene odavno ne racunam u bodovni saldo, jer se zna ciji smo.
A i te price nam uopste ne idu na ruku i treba ih svesti na nulu bar sa nase strane. Zasto sami sebi da srozavamo ugled.

moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Sad ko ima vremena moze da pogleda utakmicu Jedinstvo - Partizan i vidi mogucnosti Zubaira protiv superligasa

Ovome se nema šta dodatiStexman wrote: ↑Wed Nov 01, 2023 12:39 pmAjd da prestanemo sa ovim pricama kako smo filijala crvenog kancera! Dosta je sto nas oni tako gledaju a realno mi njih ne mozemo da dobijemo i da sto puta nismo. Ako smo njihova filijala sto onda crnog ne gazimo? Mi smo bre boranija, i gubimo zato sto smo losi a ne zato smo moramo nekog da pustamo.gospodinFKV wrote: ↑Tue Oct 31, 2023 1:24 pm Crvene odavno ne racunam u bodovni saldo, jer se zna ciji smo.

Nema mi ništa odvratnije nego kad takve stvari čitam na forumu navijača FKV.
Ako jedan Voždovac može da blizancima uzme bodove, barem svake prestupne sezone, a mi i Čukarički ne, ne deluje da je problem potpuno u kvalitetu. Na sklanjamo se mi ciganima, nego i jednima i drugima. Renesansa grokbara krenula iz Novog Sada. Slučajno? Moguće, ali nije prvi put krenula od FKV.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Voždovac je imao mnogo sreće da uzme bodove od cigana, mnogo grešaka u odbrani su napravili i imali su sreće da su promašili ko zna kolko čistih šansi... nezaboravi da im je takođe bodove oduzeo Čukarički na istom stadionu gde smo mi sjebali vodstvo od 2-0Rabba wrote: ↑Wed Nov 01, 2023 4:45 pm Ako jedan Voždovac može da blizancima uzme bodove, barem svake prestupne sezone, a mi i Čukarički ne, ne deluje da je problem potpuno u kvalitetu. Na sklanjamo se mi ciganima, nego i jednima i drugima. Renesansa grokbara krenula iz Novog Sada. Slučajno? Moguće, ali nije prvi put krenula od FKV.
I Vosa je imala srece da ne primi vise od 5 golova protiv njih. A, onda im, posle nas, uzmu bodove nekadasnji zonasi.
I ja ne volim da citam ovde da smo filijala i da smo losi. Moze, jedino, ako ce da lazemo sami sebe.
Ko u sadasnjoj upravi FKV ne navija za blizance? Mozda jedan, a i u to vise nisam siguran?
Ako je tacno da stize Vukadinovic, eto nam jos jedan isluzen i povredjen igrac, kojeg niko nece i sa kojim Vosa hoce u Evropu.. Sta reci i sta misliti?
PS
Gde nam je kvalitet Super lige, moze se jasno videti po danasnjim rezultatima kup utakmica.
I ja ne volim da citam ovde da smo filijala i da smo losi. Moze, jedino, ako ce da lazemo sami sebe.
Ko u sadasnjoj upravi FKV ne navija za blizance? Mozda jedan, a i u to vise nisam siguran?
Ako je tacno da stize Vukadinovic, eto nam jos jedan isluzen i povredjen igrac, kojeg niko nece i sa kojim Vosa hoce u Evropu.. Sta reci i sta misliti?
PS
Gde nam je kvalitet Super lige, moze se jasno videti po danasnjim rezultatima kup utakmica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Već sam rekao ranije ovde, ovo je fudbal, nikad se nezna za rezultate... uvek će sreća biti faktor u rezultatima
- Mare_Liman
ТСЦ "киксао" на Маракани, цигани у озбиљној кризи а за које коло нам долазе...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."