Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mark Renton

Re: Super Liga - sezona 2023/24

Post by Mark Renton »

Stexman wrote: Mon Oct 30, 2023 6:10 pm
CRD FCV wrote: Mon Oct 30, 2023 4:59 pm
Ми између ТСЦ-а и црних дочекујемо црвене који нам долазе три дана пред гостовање Јанг Бојсима.
Ajd da se kladimo da ce odloziti utakmicu sa nama! Za dobrobit srpskog fudbala! Ako im to dozvolimo onda stvarno treba da se ugasimo.

Ako odložimo, pa Zbiljić izađe sa spikom "Mi smo njima izasli u susret za dobrobit srpskog fudbala, a oni nama nisu kme kme" ne bi li opravdao ponizavanje kluba tacno ga treba za muda obesit
slanobarac

Post by slanobarac »

CRD FCV wrote: Mon Oct 30, 2023 4:59 pm Распоред за неколико следећих кола:
ТСЦ ове среде са црвенима у купу, за викенд гостују Чуки па иду у Фрајбург па дочекују нас и иду црнима у госте. Након тога дочекују Вест Хем и онда против оба Радничка.

Ако им сад не узмемо три бода и не презимимо на табели испред њих не знам кад ћемо.

Чука има куп па дочекује ТСЦ и Фијорентину, након чега гостује црнима и Напретку.

Црни имају куп па три домаћинства: Чуку, ТСЦ и нас.

Ми између ТСЦ-а и црних дочекујемо црвене који нам долазе три дана пред гостовање Јанг Бојсима.

Распоред је такав да имамо разлога да очекујемо 4-6 бодова, ТСЦ 1-4, Чука 1-4, црни 9-12.

Након тога европске обавезе престају за наше главне конкуренте и калкуција више нема.
TSC i zvezda u sredu igraju prvenstveni meč a ne kup. Inače mislim da si nas precenio što se tiče bodova.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

slanobarac wrote: Mon Oct 30, 2023 10:04 pm
CRD FCV wrote: Mon Oct 30, 2023 4:59 pm Распоред за неколико следећих кола:
ТСЦ ове среде са црвенима у купу, за викенд гостују Чуки па иду у Фрајбург па дочекују нас и иду црнима у госте. Након тога дочекују Вест Хем и онда против оба Радничка.

Ако им сад не узмемо три бода и не презимимо на табели испред њих не знам кад ћемо.

Чука има куп па дочекује ТСЦ и Фијорентину, након чега гостује црнима и Напретку.

Црни имају куп па три домаћинства: Чуку, ТСЦ и нас.

Распоред је такав да имамо разлога да очекујемо 4-6 бодова, ТСЦ 1-4, Чука 1-4, црни 9-12.

Након тога европске обавезе престају за наше главне конкуренте и калкуција више нема.
TSC i zvezda u sredu igraju prvenstveni meč a ne kup. Inače mislim da si nas precenio što se tiče bodova.
Пардон, било је зезнуто испратити ко с ким и где игра. Хтео сам написати да играју лигу.

Очекујем да победимо Железничар за викенд, њим нисам узео у калкулацију, гледао сам само ове 4 екипе. Са тих 3 наших 4-6 је врло реално, чак бих рекао и минимум испод кога не би смели.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Koliko god prognoze za TSC i Cukaricki bile donekle realne, ja zaista ne vidim kako mi mozemo uzeti 4-6 bodova TSCu, crvenim i crnim :shit:
Pritom, TSC i crni su na strani. Jedni neugodni, ne i nepobedivi. Drugi u naletu. Crvene odavno ne racunam u bodovni saldo, jer se zna ciji smo.

Za nas je najrealnije reci 1-3 boda, a ne bi me cudilo i da bude krompir, pogotovo ako nas TSC dobije prvi.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

gospodinFKV wrote: Tue Oct 31, 2023 1:24 pm Koliko god prognoze za TSC i Cukaricki bile donekle realne, ja zaista ne vidim kako mi mozemo uzeti 4-6 bodova TSCu, crvenim i crnim :shit:
Pritom, TSC i crni su na strani. Jedni neugodni, ne i nepobedivi. Drugi u naletu. Crvene odavno ne racunam u bodovni saldo, jer se zna ciji smo.

Za nas je najrealnije reci 1-3 boda, a ne bi me cudilo i da bude krompir, pogotovo ako nas TSC dobije prvi.
У претходном посту сам се исправио, 3 бода против Железничара и ових додатних 1-3 у наредне три утакмице.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Немојте узети бодове за загарантовано, ово је фудбал, све се може доготити. Очекивајте неочекивано
Stexman

Post by Stexman »

gospodinFKV wrote: Tue Oct 31, 2023 1:24 pm Crvene odavno ne racunam u bodovni saldo, jer se zna ciji smo.
Ajd da prestanemo sa ovim pricama kako smo filijala crvenog kancera! Dosta je sto nas oni tako gledaju a realno mi njih ne mozemo da dobijemo i da sto puta nismo. Ako smo njihova filijala sto onda crnog ne gazimo? Mi smo bre boranija, i gubimo zato sto smo losi a ne zato smo moramo nekog da pustamo.
A i te price nam uopste ne idu na ruku i treba ih svesti na nulu bar sa nase strane. Zasto sami sebi da srozavamo ugled.
torrente

Post by torrente »

Stexman wrote: Wed Nov 01, 2023 12:39 pm
gospodinFKV wrote: Tue Oct 31, 2023 1:24 pm Crvene odavno ne racunam u bodovni saldo, jer se zna ciji smo.
Ajd da prestanemo sa ovim pricama kako smo filijala crvenog kancera! Dosta je sto nas oni tako gledaju a realno mi njih ne mozemo da dobijemo i da sto puta nismo. Ako smo njihova filijala sto onda crnog ne gazimo? Mi smo bre boranija, i gubimo zato sto smo losi a ne zato smo moramo nekog da pustamo.
A i te price nam uopste ne idu na ruku i treba ih svesti na nulu bar sa nase strane. Zasto sami sebi da srozavamo ugled.
tako je buraz :klanjanje:,zato sto smo klasične zentare i nemamo muda!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sad ko ima vremena moze da pogleda utakmicu Jedinstvo - Partizan i vidi mogucnosti Zubaira protiv superligasa
Image
Cane

Post by Cane »

Stexman wrote: Wed Nov 01, 2023 12:39 pm
Ovome se nema šta dodati :lala:
Nema mi ništa odvratnije nego kad takve stvari čitam na forumu navijača FKV.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ako jedan Voždovac može da blizancima uzme bodove, barem svake prestupne sezone, a mi i Čukarički ne, ne deluje da je problem potpuno u kvalitetu. Na sklanjamo se mi ciganima, nego i jednima i drugima. Renesansa grokbara krenula iz Novog Sada. Slučajno? Moguće, ali nije prvi put krenula od FKV.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Rabba wrote: Wed Nov 01, 2023 4:45 pm Ako jedan Voždovac može da blizancima uzme bodove, barem svake prestupne sezone, a mi i Čukarički ne, ne deluje da je problem potpuno u kvalitetu. Na sklanjamo se mi ciganima, nego i jednima i drugima. Renesansa grokbara krenula iz Novog Sada. Slučajno? Moguće, ali nije prvi put krenula od FKV.
Voždovac je imao mnogo sreće da uzme bodove od cigana, mnogo grešaka u odbrani su napravili i imali su sreće da su promašili ko zna kolko čistih šansi... nezaboravi da im je takođe bodove oduzeo Čukarički na istom stadionu gde smo mi sjebali vodstvo od 2-0
Turija

Post by Turija »

I Vosa je imala srece da ne primi vise od 5 golova protiv njih. A, onda im, posle nas, uzmu bodove nekadasnji zonasi.

I ja ne volim da citam ovde da smo filijala i da smo losi. Moze, jedino, ako ce da lazemo sami sebe.
Ko u sadasnjoj upravi FKV ne navija za blizance? Mozda jedan, a i u to vise nisam siguran?
Ako je tacno da stize Vukadinovic, eto nam jos jedan isluzen i povredjen igrac, kojeg niko nece i sa kojim Vosa hoce u Evropu.. Sta reci i sta misliti?

PS
Gde nam je kvalitet Super lige, moze se jasno videti po danasnjim rezultatima kup utakmica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Već sam rekao ranije ovde, ovo je fudbal, nikad se nezna za rezultate... uvek će sreća biti faktor u rezultatima
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

ТСЦ "киксао" на Маракани, цигани у озбиљној кризи а за које коло нам долазе...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply