Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Grba_NS wrote:
Lala sa zapada wrote: Takodje, nije mi najjasnije misljenje pojedinih kolega Vojvodinasa. Tokom sezone kukamo kako se sve manje ekipe zabunkerisu kada dodju na Karadjordje, a sada pricamo kako ekipe protiv nas kidisu, dok u mecevima sa blizancima igraju da ne izgube.:D
Mislim da su forumasi koji su to izneli kao argument pre svega mislili na situaciju kada mi gostujemo tim ekipama!
Priznajem, za razliku od utakmica na Karadjordju koje redovno posecujem, utakmice na strani gledam samo kada je omogucen tv prenos.

Ne bih se bas slozio da su u gostovanjima koje sam gledao te ekipe bile jako ambiciozne, vise smo mi brljali sa nemogucnoscu da stvorimo igru.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ja sam slabo upoznat sa drugom ligom, pa me interesuje koju poziciju igra taj Golic?
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Grba_NS wrote:Ja sam slabo upoznat sa drugom ligom, pa me interesuje koju poziciju igra taj Golic?
Ja prvi put cujem za Golica. :D

Kakve on ima veze sa nasim klubom?

Jedna lepa vest, sansa da Vosa bude malcice vise na ekranima tokom proleca. Jedino me brine sto imam samo Arenu 1. :x

RTS će prenositi jedan meč svakog kola, ali su klubovi Jelen Superlige prihvatili ponudu TV Arena vrednu 75.000 evra za polusezonu da se prenosi još jedan meč dva sata pre prenosa RTS ili susreta u večernjem terminu (Zvezda ili Partizan), prenose Novosti.

Sav prihod će biti podjednako raspodeljen klubovima, a ostaje da RTS i Arena preciziraju termine i izaberu mečeve.
Milan

Post by Milan »

Slažem se sa Đumijem, ja sam bio pristalica bojkota gledanja Vojvodine u Evropi van Novog Sada, ali sam bio u manjini. I dalje smatram da je to poniženje i da je bolje da ni ne igramo, jer tako nikada ni nećemo dobiti evropski stadion Karađorđe. Dokle god vlasti budu svesne da ćemo mi pokupiti prnje i otići putem marakane, boleće ih uvo da bilo šta preduzmu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
nssale

Post by nssale »

Ma to treba da se skupimo sa kolima, jedno sto auta, ljudi u dresovima sa zastavama, pa u koloni Bulevarom u 2 trake u 14 časova kad je najveća gužva kočimo saobraćaj laganom vožnjom 20 na sat i pravimo kolaps, pa tako svaki dan dok nas ne prime gradske strukture na razgovor oko uređenja stadiona po UEFA standardima i postizanja dogovora oko istog...

Znam, znam, mnogi od nas u to vreme rade, al eto malo iz očaja fantaziram...
Somborac

Post by Somborac »

Kizito je rekao da je spreman i da zeli da igra do kraja ugovora, ja cuo svojim usima :!:
ice

Post by ice »

I ja se slažem sa Djumijem,nema evropskih utakmica van Karađorđa!Takođe isto mislim da bi smo uspeli da nekome skrenemo pažnju na problem stadiona ovako odlučnim stavom.
Ali baš u ovakvim situacijama mi smo popustljivi i uvek vodimo neke prazne razgovore,a kada je reč o vođenju prvog tima i nekim kadrovskim rešenjima,e tu smo strašno tvrdoglavi.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Somborac wrote:Kizito je rekao da je spreman i da zeli da igra do kraja ugovora, ja cuo svojim usima :!:
Gde si cuo?

:D
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Somborac wrote:Kizito je rekao da je spreman i da zeli da igra do kraja ugovora, ja cuo svojim usima :!:
Pa meni je odmah bilo jasno da problem nije sto Kizito nece da igra,vec da je upitanju ucena-ili produzujes ugovor ili ne igras.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
djape_ns

Post by djape_ns »

Turija wrote: Da bi se gledaoci vratili na Novosadski Stadion nije potrebna Titula, pa čak ni Kup.Svi se dobro sećamo kako smo i preko Intertoto Kupa punili Stadion, a za Werder na Njemu nije bilo mesta za sve koji su želeli da u toj utakmici vide Vojvodinu.
Pad poverenja, velikog dela navijača, u Upravu leži u tom čisto sportskom razlogu, a ne u izostanku domaćih Trofeja.Dakle, razlog je FUDBALSKI KVALITET FK VOJVODINE.

Čim se na terenu srede stvari, srediće se i na tribinama.Na terenu se mora igrati fudbal, jer to je osnovni princip bitisanja FK Vojvodine od osnivanja Kluba.
Pobeđivaće se i gubiće se.I u najslavnija vremena mi smo gubili utakmice, ali se uvek navijalo i drhtalo na tribinama za Vojvodinu (bez obzira na rezultat), jer se na terenu igrao pravi fudbal (pa, po tome smo i najprepoznatljiviji Klub na čitavoj teritoriji EXYU i dan danas.Sreća njihova, što nas ne znaju kakvi smo poslednje dve decenije, uz poneka kratkotrajna iskakakanja iz opšteg sivila).
Potpisujem !!!
to je to na sta treba FK Vojvodina da se fokusira, uprava je krenula dobrim putem formiranjem kvalitetnog igrackog kadra i zdrave konkurencije... Daj da napravimo tim koji ce da melje, da ispreskacemo ovu brbaniju beogradskog pasaluka i sire, a kad dodju projekti (da im ime ne spominjem) da prsti od fudbala pa nek plate i sudije ako treba al da narod vidi ko igra najbolji fudbal u Srbiji, i onda lepo s tog famoznog treceg mesta (neka nam, navikli smo), da idemo u evropu da igramo fudbal!!!
verujte mi ne bi nam trebao toliko spominjani sos i njihove kvazi akcije ''ne gledajte iz fotelje, dodjite na stadion...'' jer bi igrom dosli nasi stari slaninari i karadjordje bi napokon ponovo bio pun!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Turija, na mecu protiv Werdera je bilo izuzetno puno navijaca blizanaca. Secam se da su svi moji gimnazijski drugovi dosli na mec, a ja sam jedini u razredu navijao za Vosu. Znam dosta ljudi koji posle te utakmice nisu krocili na nas stadion...

Danima se dizala euforija za taj mec i navijaci blizanca su prepoznali da je in pronaci se na stadionu na tom mecu.

Kao sto bi opet uradili da nas klub dodje u tu situaciju.

Jedini pouzdan indikator bi bio broj navijaca u trenutku kada se borimo za titulu.

Nadam se da taj dan nije tako daleko. :D
Firma Bulevar

Post by Firma Bulevar »

Znam da nije ovde mesto, ali ne znam gde da stavim...

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 15636.html
Koral

Post by Koral »

Firma Bulevar wrote:Znam da nije ovde mesto, ali ne znam gde da stavim...

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 15636.html
Užas, ne znam šta je povod, a baš me kopka! Grozno u svakom slučaju! PS. Ovi sa ovog sajta ni nakon 2,5 meseca kako raskinuo ugovor sa Mladim Radnikom ne znaju da nije fudbaler tog kluba.
Turija

Post by Turija »

Lala sa zapada wrote:Turija, na mecu protiv Werdera je bilo izuzetno puno navijaca blizanaca. Secam se da su svi moji gimnazijski drugovi dosli na mec, a ja sam jedini u razredu navijao za Vosu. Znam dosta ljudi koji posle te utakmice nisu krocili na nas stadion...

Danima se dizala euforija za taj mec i navijaci blizanca su prepoznali da je in pronaci se na stadionu na tom mecu.

Kao sto bi opet uradili da nas klub dodje u tu situaciju.
Lalo, to je potpuno tačno!
Ali, da smo mi nastavili tim evropskim putem, oni bi već odavno bili skroz naši (i na svakoj utakmici na stadionu, skoro kao mi).Ne bi ni znali kad su prešli u naše dvorište (tj ,,preverili").
Pored dece i omladine, to je velika ciljna grupa (i skrivena snaga) koju treba da pridobijemo, jer je njima Voša ,,drugi klub" za koga navijaju.
Oni su uz blizance samo zato što podeđuju u domaćem prvenstvu i nekad su imali bitnih evropskih utakmica.
Nama je za omasovljenje navijača mnogo važnije da nam u toku cele godine u Novi Sad dolaze evropski klubovi, nego pobede nad blizancima u domaćim takmičenjima.A da na takav način igramo u Evropi i ,,četkanje blizanaca" bi bila normalna stvar.
Ko igra u Evropi stižu mu i evri, i TV prenosi, i sponzori... i sve ostalo na šta se trenutno žalimo da je nerešiv problem.A tek o ceni igrača, da ne govorimo.Ništa hrvatska liga nije jača od naše, pa Dinamo uvaljuje svoje igrače, približno istog kvaliteta, po 5-10 puta većoj ceni od nas. Dok blizanci, bar za 2-3 puta više od Voše (do sada).Istina da više oni nemaju ni igrača, ni taj cenovnik, i to baš zato što igraju u Evropi isto koliko i mi - NAJVIŠE 2 KOLA U PREDTAKMIČENJU.
Kad bi skockali Tim i upalili reflektore u Novom Sadu, mislim da bi nam Evropa odmah otvorila kapiju.Svi ostali strogi uslovi bili bi uslovljeni sa nekim rokom otklanjanja nedostataka.
500 hiljada evra je dakle ulaznica da bi se zaradilo recimo 5 miliona.Da li mi imamo te pare?Naravno DA.I Klub i Grad.Ali, izgleda da je nerešiv problem nešto treće:
lokacija Stadiona - tj da se ne zna čiji je i da li će on tu ostati?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Minja
Administrator

Post by Minja »

Da se nadovezem na tekst od pre dva posta. Danasnji blic:

Judžin Sepua, fudbaler iz Ugande koji je nastupao za FK Čukarički, juče oko dva sata po podne pretučen je u stanu u Ulici kraljice Katarine broj 144 na Banovom Brdu. Kako saznajemo, do incidenta je došlo zbog neizmirene stanarine. Po rečima suseda, Sepua je u stan došao da pokupi stvari. Međutim, nakon prepirke koja se čula i na ulici, između Sepue i, po svemu sudeći, stanodavca, došlo je do fizičkog obračuna.
Judžin Sepua
– Podigli su na noge čitavu ulicu. Sepua je toliko vikao da smo mislili kako će ga ubiti. Nakon nekoliko minuta, gotovo da su ga išutirali napolje. Ubrzo su došli policajci i Hitna pomoć koja je odvezla fudbalera. Nisam primetio da li je i neko od dvojice mladića koji su Sepui tukli priveden. Afrikanac se sve vreme nalazio u društvu devojke, koja je prošla bez ikakvih povreda – kaže za „Blic nedelje“ jedan od stanara s Banovog brda.
Kako saznajemo, Sepua je bio u društvu M. S. (22), devojke iz Požarevca. Po informacijama iz Hitne pomoći, ona je iz sukoba izašla bez ikakvih povreda.
– Hitna pomoć je na lice mesta izašla odmah po primljenom pozivu. Naša ekipa je fudbalera zatekla na ulici. Bio je svestan i stajao je na nogama. Prevezen je u Urgentni centar gde je utvrđeno da povrede nisu teške, odnosno da je u pitanju rasekotina usne – navodi dr Nada Macura, portparolka Hitne pomoći.
Još nije poznato ko su stanodavci koji su se fizički obračunali s afričkim fudbalerom .
Sepua već pola godine ne nastupa za Čukarički, a nakon pozajmice Mladom radniku iz Požarevca nema fudbalski angažman. Podsetimo, još ranije je javno iznosio zabrinutost zbog problema sa stanom. Kao jedan od najboljih igrača Čukaričkog minule sezone, svojevremeno je zatražio raskid ugovora sa „brđanima“ nezadovoljan odnosom čelnika kluba prema njemu. Tada je kao razlog naveo da nema osnovne uslove za život. Sepui je pretilo izbacivanje iz stana, a žalio se i da nema novca za hranu.
Post Reply