Јутрос је попио сам кафу, али мени и даље стоји цигла на срцу... Могу замислити како је сад играчима који су изгубили, ту не мислим на популарног Данија који се ових дана лепо проводио по новосадским фенси местима. Момци главу горе, боље играте из дана у дан. Него, види се из спејсшатла да нам је ПОД ХИТНО потребан ШТОПЕР екстра квалитета, да буде комадант у одбрани, који ће да младог Карана учи занату. Можда је то Плеч, видећемо, али ако будемо имали овако лоше штопере пуниће нас следеће сезоне најстрашније. Треба довести једног провереног, јер ко зна какав је Плеч. Вуле и Киза су на нивоу. Ђуровски (права 10-ка), Ађуру, Тумба, Стојка, Медојевић и Митошевић су сасвим довољни да следеће сезоне не размишљамо о везном реду. Тадић је показао да може, уколико има са ким да игра на левој страни и уколико се Мрђа добро креће. Гроздановски такође игра добро, док је Стјепановић на овом мечу био употпуности затворен, вероватно су Аустријанци добро опекли на њему у првом мечу. Стварно би похвалио нашу игру, нападчку, јер се у оба меча лепо играло у нападу и голова ће следеће сезоне бити ко салате. Вали нам још један шпиц црнац, нешто слично као овај крвник из Аустрије што нас је докрајчијо, а знао сам да ће нас средити чим сам видео број 9, потајно ме је подсетио на Сепику. Сепуја...Чуо сам се са Сепујом и момак каже да не зна где ће играти следће сезоне и да га нико из Воше није питао да се врати, БРУКА, НЕЗНАЊЕ И СЛЕПИЛО НОВЕ УПРАВЕ!
Слажем се да нам је недостатак тај менталитет, који се још увек није променио, али морађе и то дођи на ред. Потребно је искуство... Ипак је то Беч, а не Сурдулица. У пар наврата сам видео Панту како скаче са клупе и као да оће да изађе да игра, отрцана фраза, али то нам је јако недостајало, да неко стане на лопту кад је требало. Степановић ће и даље имати моју подршку, јер је да се нелажемо унео доста промена и захтева високе стандарде од фудбалера.
Што се тиче теме цигана и гробара у комшилуку, код мене у Каменици их и нема много, али чуо сам се са једним класичним цигусом, и рекао ми је: Брате, ала Воша игра лепо, нисам очекивао! Изненађен је и рекао је да ће гледати бар неке домаће Вошине текме. Да смо прошли даље, ех да смо прошли...Свесни су и они, бар ови новосадски да Воша све више јача, да смо једва испали од Аустрије, а не од Грузина, сад је на Степију да одржи овај курс и настави да игра лепо за око. Не могу се такве ствари променити преко ноћи, али долазе неки нови клинци. Ћале ме је такође изненадио, није гледао целу текму, али дошао је кад је било најбитније, задњих 10 минута, и главно питање му је било: Што се Војводина не жали на судију, зашто сад нема гледања снимка као у одбојци? Типичан лалошки менталитет. Штета што управа нема мало те крви, па да ових дана одзвања у Уефи, исто као Челзи прошле сезоне против Барсе. Убеђен сам да би се добро замислили следеће сезоне, онај судија не сме да се извуче после онога. Не можемо само Бркића кривити!
Градски политичари су посебна фела, огавни су до зла Бога, оставили срање после атлетике, одржали говоре и отишли, а фудбал ко шиша. Па мајку му исцртати линије, ставити голове, и покосити траву је посао 2 дана у 3 смене. Мора се Фирма, заједно са клубом, мало дићи на буну, организовати акције, шетње, зашто је стала акција ХОЋЕМО ЕВРОПСКИ КАРАЂОРЂЕ? Због једног кафића ми не можемо рефлекторе да имамо, па да се ја питам ја би га спалио уколико неће да се склони са наше земље. Мора се покренути акција наредних месеци, јер уколико се остане на овоме доћиће Мишковић, купити Спенс и порушити све!
Резиме: Казнити Алексића, јер виђен је у новосадским дискотекама како банчи, а не окривити Бркића, наставити са нападачком игром, купити штопера и нападача, жалба Уефи, дугорочно акција за ЕВРОПСКИ КАРАЂОРЂЕ!
П.с.
Budababa
Ako prenos prodje bez problema, red je i da se zahvalimo:
pr@rtv.rs