UEFA Europa League - sezona 2009/10

Locked
etxeberria

Post by etxeberria »

KoKanidja wrote: I dalje zamisljam u glavi kako je sudija svirao penal, kako je stativa ustvari usla u gol, kako je brkic uhvatio loptu i nije nista bilo....i onda gledam zvezdu koja dobija bas zbog penala kojeg nema nigde, i stize 1-2 na 5-2, kad bi se nama to desilo....
upravo to :!:
sam svoj najveci neprijatelj
masta_ace

Post by masta_ace »

KoKanidja wrote:Pustite pricu da se ne nervirate zbog rezultata, ko se danas nije nervirao taj bre ne navija srcem za Vojvodinu, toliko promena raspolozenja, posle toliko srece, radovanja, nerviranja i tuge...
I dalje zamisljam u glavi kako je sudija svirao penal, kako je stativa ustvari usla u gol, kako je brkic uhvatio loptu i nije nista bilo....i onda gledam zvezdu koja dobija bas zbog penala kojeg nema nigde, i stize 1-2 na 5-2, kad bi se nama to desilo....i onda se bunimo sto nas nema na tv-u i u novinama, pa i treba bre centralizacija i da nas nema vise, ugase, onda bar nebi za nikog navijao i nebi se nervirao, posto se retko radujem, a nerviranje mi ostavlja posledice, a kad se poradujem, ne stignem svim dushmanima da javim i napusim ih sto vodimo, a vec ga primimo. Sad cu pojesti ovu tastaturu, moram da popijem bensedin.
KAKVA NESRECA I NEPRAVDA, gde gledas Boze kad ovo ne vidis....
ја ево брате исто као ти размишљам и гледао сам у стану што више ствари да шутнем, згазим ударим, па ово нема нигде више.
па ево прошле године се нисам потресао ни 2 посто кад смо заслужено пукли од израелаца, ал сад коначно смо имали игру, били много бољи и онда примимо такве голове и уз све то нам не суде ни чист пенал. и онда помислим нити је ико ових дана писао о нама, сад кад смо изгубили неће ни даље писати, а ова говна која једва прођу неке бедне грузине сада опет треба да само о њима читам, слушам, ПА ДОКЛЕ?!
ми ове сезоне морамо некако да освојимо титулу и да изађемо из ове медијске мракчине, ја не могу више овако да се нервирам, дође ми стварно да се сурвам аутомобилом у неку провалију

све ово данас је огромна неправда и огадио ми се и дан и толко ствари око нас, стварно се нисам дуго оволко изнервирао због Воше, јебем му све
Mare

Post by Mare »

Evo upravo u ovim momentima, puca se po Novom Sadu, slavi se, ali ne zbog nekog kluba iz tog grada ili reprezentacije, nego čujem tamo neka Zvezda iz Beograda pobedila neki Dinamo iz Gruzije. Vojvodino moja dok god ti ovakve utakmice ne počneš da dobijaš, u mom Novom Sadu slaviće neki iz Beograda, neki koji te ne vole, iako žive, a neki su i rođeni u istom gradu u kom si i ti stvorena i koga predstavljaš kako u Evropi tako i u ovoj našoj dražavi. Nekako uvek to bude za malo, nikako da prelomi u našu korist, nikako da se napravi onaj poslednji korak i izađe iz tunela. Publika, ona je danas lenja, probirljiva, voli pobednike. Mi stariji smo već izabrali i pri tome ćemo ostati, neki možda neće dolaziti na stadion ali će uvek nositi u srcu svoju Vošu. Međutim, buduće generacije još nisu izabrale, oni lutaju, i ovakve utakmice kao što je ova što je odigrala večeras ta neka Zvezda iz Beograda utiču na njihovo opredeljenje, a sa druge strane imamo i utakmicu koju je odigrala naša Voša koja je samo pokazala da nam je opet nešto falilo, večeras je to bilo samo 10-tak min, samo da smo još toliko izdržali. Pre dve godine bilo je to finale kupa, dođošmo nekako do tog dugo čekanog finala, otišlo oko 2.000 ljudi kojima je Voša u srcu da je bodri, da joj pomogne da dođe do tog trofeja kojeg nikad nije uspela da osvoji. Međutim opet ispuštena šansa. To je isto bio momenat da se privole neki novi ljudi kojima ćeš se uvući pod kožu ali i da se probude stari spavači koji su posle niza godina odustali od praćenja uživo utakmica FK Vojvodine.
Ne znam šta da kažem za večerašnju utakmicu, još uvek je sve sveže, misli lete iz krajnosti u krajnost. Prvo da kažem da sam sad još više uveren da nam je Austrija bila protivnik po meri i da smo ovo trebali proći. Zašto nismo prošli? Svako će reći neki razlog, nekom je glavni razlog sudija, trener, uprava, ovaj ili onaj igrač...da ne nabrajam više ima ih dosta, možda i taj pobednički mentalitet što je neko rekao. Međutim, menjali smo mi i trenere i igrače, menjale su se i sudije ali uvek nam opet to nešto fali da napravimo još taj jedan veliki korak ka jednom ozbiljnom i konkurentnom klubu bar na ovim našim prostorima, a na evropskom nivou da se bar postane redovan učesnik ovakvih takmičenja kao što je Liga Evrope i Liga Šampiona, a ne da se sve završi na ispadanju u kvalifakcionim rundama. Proći će i ovaj poraz, bilo ih je i pre, ali najbitnije je da li su stvari počele da se menjaju, da li u našoj igri ima poboljšanja, da li smo počeli da udaramo neke zdrave temelje sa gospodinom Stepanovićem. Mislim da je još rano o tome pričati, da treba čoveka pustiti da radi, bilo je tu dosta problema i oko sastava tima i što na vreme nismo angažovali igrače na pozicijama gde smo ostali tanki posle prodaje Đurića i Stošića. Prethodnih godina smo primali malo golova ali malo i davali, sad nam je ofanzivni deo nešto bolji, lakše ulazimo u šansu, ali zato nam je promaja u odbrani velika, plus na sve to potrefi se jedan loš dan golmana. Ljudi polako i sa tom paljbom po Brki, koliko nas je puta samo spasao, desi se i njemu, čovek je. Po meni prvo poluvreme sasvim zadovoljavajuće i pored onog kiksa u zadnjem minutu, drugo smo pali, ali čini mi se najviše fizički. Od igrača najbolji na terenu su bili Grozdanovski i Ađuru, prelaznu ocenu Mrđa, Đurovski (samo za igru u prvom delu, ali i zbog činjenice da je to jedan od retkih igrača koji može da stvori taj višak) i Tadić (makar zbog gola i po kojeg prodora). Jedan od najlošijih ovaj put je bio Stjepanović, na moje veliko iznenađenje, i naravno zadnja linija, jednostavno tu nam fali bolji igrač i to je to. Sad videh šta sam sve napisao, bolje je ipak kad sve prenoći, ali sad šta je tu je!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Masta, da li neko pise o nama ili ne, pa koga to zabole ona stvar. Onog momenta kada prestanemo da fermamo takve stvari, obrnuce se curak naopacke. Da se kladimo? Vazno je da u ovom gradu sve vise klinaca navija za Vojvodinu, da se stvari lagano menjaju, a tu pre svega klub mora mnogo da radi, a sve ostalo ti dodje kao plod tog rada. Mi smo bili fudbalska provincija mnogo godina unazad, i trebace puno vode da prodje da se to promeni, pre svega u glavama. Ali, promenice se.

To sto smo u dobroj utakmici izgubili, nije me potresti ni jedan jedini promil. Zapravo, uzivao sam i bio na iglama danas. Steta sto nismo prosli. Mislim da smo danas odigrali i hrabro i napadacki. U prvom delu Austrija se nije videla na terenu. Prvi njihov gol je nesreca kakve nema. Sudija je morao da svira penal na kraju, i neka se tera on malo gde mu je mesto, ali taj penal nama zapravo danas nije ni trebao. Da smo odigralo prosecno dobro u odbrani, laganica bi prosli. Dakle, vise me nervira sto nismo napravili dobru odbranu, a po tome smo bili prepoznatljivi. Bem li ga. Previse retko igramo vazne utakmice...
ice

Post by ice »

Zadnjih par postova su pogodili sustinu,a ja se nadovezujem DA NA OVOME NE SME OSTATI.Neko mora polagati racune.Moraju se ZAHTEVATI neke stvari od uprave.Hocemo istinu o Aleksicu.Hocemo da cujemo ZELI LI klub da prodje neko kolo u Evropi?i tu ne mislim na igrace i strucni stab.Misli li se nesto preduzeti po pitanju stadiona,ili cemo da i dalje trpimo da nas gradske vlasti j... od pozadi?
Zatim,hocemo li maksimalno krenuti u prvenstvu?Hocemo pobedu u Kuli i napadacku igru a ne krompir i bod.Hocemo li opet od starta zaostajati?
Hocemo li opet u kupu ispasti od nekih pacera drugoligasa i treceligasa?
HOCEMO ODGOVORE!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ssnigd

Post by ssnigd »

Neverovatno :!: Kada primis 2 kiks gola i onakav treci, a pri tom u napadu ne iskoristis ono sto ti je bilo nudjeno na tacni, mozes samo da besnis i besnis do besvesti. A onda jos i odgledas cigane koji pobede u 90om minutu, a ti ne uspes da sacuvas 2:1, tesko je to opisati recima, tesko..... Dalje od ovoga mi necemo nikada moci. A zasto :?: Pa zato sto sve sto zapocnemo ne dovrsimo do kraja i na vreme. Prelazni rok, utakmica na marakani, utakmica u Becu, a pre toga finale kupa, a jos pre toga Slavija iz Praga, a jos pre toga,..... Pravo je cudo kako smo mi uopste i osvojili te dve titule.

I DALJE JEBEM MATER GRADSKOJ VLASTI U USTA, ZBOG SVEGA ONOGA STO JE UCINILA ZA FK VOJVODINU :!: :!: :!: MAJKU VAM ODVRATNU SVIMA :!:

ps. Brka kapiten i pored svega :!:

edit: koliko smo mi nesrece imali, govori i to da je onaj supak sto nam je dao gol posle Brkine greske, okrenuo glavu od lopte i samo onako mahinalno skocio, a ona ga kurva pogodi u glavu bas tamo gde ne treba. Majko mila, kakva glupost i nesreca i ne znanje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
mihailov

Post by mihailov »

Dajte ljudi,nervirali smo se svi danas i drzace nas jos par dana sigurno,ali ne mogu da shvatim komentare tipa "neka se nosi Brka iz Vojvodine" i slicni...
Momci su danas izgarali i vidjena je velika zelja kod vecine igraca,trcali su,borili se.Austrijanci su nas dobili upravo na iskustvo i bolju spremu.Stepi je nakon oba vodstva i dalje gurao igrace napred sto se ispostavilo kao pogresan potez.Na 2:1 trebali smo da se zatvorimo i teramo loptu sto dalje od gola.Desila se greska,Brkic je pogresno izleteo i dadose nam izjednacujuci pogodak.Tada smo poceli zatvorenije da igramo ali je vec bilo kasno.Stisli su nas i sve je mirisalo na novi gol.Neshvatljivo je da smo gol primili iz centarsuta gde je u kaznenom prostoru bilo vise njihovih nego nasih igraca...gde su se stoperi izgubili u tom trenutku Boga pitaj...
Penal je bio ali je pitanje jesmo li ga zasluzili posle onakvih pocetnickih gresaka u odbrani.
Tragedija,stvarno tragedija,tesko ce se spavati nocas a siguran sam da je najteze Brki koji odnosom prema grbu i ponasanjem nije zasluzio da mu se ovo dogodi veceras.Poslednje sto treba je da se pravimo pametni ovde i napadamo nase dete!To nicemu dobrom ne vodi!
Napred Voso!
Brane

Post by Brane »

Igracima ne zameram nista. Dali su koliko su imali i znali u ovom trenutku. Da li mogu bolje? Pa neki da a neki ne. Treba pustiti Stepija da nastavi da radi i stvara Vojvodinu za velika dela. Suvise smo mi dugo bili u rupi da bi se odjednom vinuli.

Glavu gore. Jaci smo nego ikad i neko ce da gadno na*ebe od nas ove sezone.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Brane wrote:Igracima ne zameram nista. Dali su koliko su imali i znali u ovom trenutku. Da li mogu bolje? Pa neki da a neki ne. Treba pustiti Stepija da nastavi da radi i stvara Vojvodinu za velika dela. Suvise smo mi dugo bili u rupi da bi se odjednom vinuli.

Glavu gore. Jaci smo nego ikad i neko ce da gadno na*ebe od nas ove sezone.
Otprilike i ja ovako nekako razmisljam.

Ovaj dvomec smo izgubili cisto zbog stanja u glavama. U ekipu kao da se godinama ugradjivao taj neki strah od uspeha (neko bi to nazvao luzerski i provincijski mentalitet) i zato smo u ovakvim situacijama sami sebi najgori protivnik. Austrija nas je dobila na iskustvo i na nas kompleks. E sad, ako se nesto iz ovoga naucilo, onda dobro, barem nije bilo dzabe. A ako nije...

Falinke u ekipi su ocigledne - duva nam promaja pozadi a ekipa pri tome nema snage da odigra ceo mec u veoma visokom tempu kakav zahteva Stepijeva postavka igre. Ali to nisu stvari koje se ne daju ispraviti. Treba pustiti Stepija da radi. Meni se cini da se stvari krecu u dobrom pravcu, ali put koji treba da se predje da bismo bili tamo gde hocemo je jako dugacak. Ne mogu se preko noci ispraviti pogresne navike sticane godinama.

Inace za ove jeftino primljene golove ne krivim ni igrace, ni trenera, vec upravu - tj. one iz uprave koji su odlucivali o prelaznom roku, i koji su prodali prakticno celu prvu postavu odbrambene linije bez da su na vreme doveli adekvatne zamene. Ne goji se prase pred Bozic, gospodo drugovi!!!
Jan

Post by Jan »

Tako blizu a tako daleko.
Sve je sinoc vidjeno i ovde dosta toga realno prokomentarisano, ne bih da se ponavljam.

Neko to odozgore vidi sve...
VOŠA ZAUVEK !!!
smor

Post by smor »

Igramo dobro, imamo rezultat od 1-2...vodimo igru kako nam odgovara, 2/3 utakmice je proslo, ne panicimo sigurno igramo...pa sta su igraci trebali vise da urade ?

I onda covek od koga se najvise ocekivalo, koji je trebao da ulije sigurnost pravi £*$*$&"*£"($($("))))!"!!!! glupost godine, i to je KRAJ.

Pa nema tu sta puno da se filozofira, igrali smo dobro, u momentimami sjajno ali greska "kapitena" nas je izbacila....i to je to......

Ali neka barem ce brka protiv metalca, jagodine, javora da pokaze svoj besprekoran talenat.....kada je trebalo onda je usrao....nema popravnog, tezak je golmanski zivot.....

ps. A "ekipu" kao Austriju nikada vise necemo izvuci, pa oni su smesni....prosto je neverovatno od koga mi ispadamo......

Ali moramo punu podrsku da damo Stepiju, dugo, dugo Vojvodina nije ovako lepo izgelada na terenu.....
Владика
Administrator

Post by Владика »

http://www.youtube.com/watch?v=0j8oFhq1js0
Sami sebe smo pobedili. Takve greske kao kod prvog i drugog gola se ne prestaju.
Ipak vidi se napredak i nadam se da ce Stepanovic dobiti vremena da od ovih igraca napravi mocan tim.
the Gari

Post by the Gari »

Zaista nemam šta da kažem. Svašta je ovde kazano, sa nečim se slažem sa nečim manje, ali jednostavno nemam snage...
Samo ću reći da sam se poslednji put ovako osećao posle onog nesrećnog finala Kupa na Marakani kada je Ljupko krajnjim naporima uspeo da spase linijskog sudiju (ponajviše od Drinčića :twisted: ). Tada danima, nedeljama nisam mogao da dođem sebi. Nije da dovodim ove dve utakmice u bilo kakvu vezu (mada bi se nešto i moglo nategnuti) neko je to prosto taj isti osećaj u stomaku, glavi, srcu... Mislio sam da sam ga zaboravio, i da sam se za ovih 12 godina opametio, ali 'oćeš - evo vratio se!
Još nešto. I posle svega "onog" u Beču, ako mene pitate, ja svoje mišljenje sticano i taloženo godinama ne mogu promeniti na jednoj utakmici, pa makar ona bila i ovako važna. Stoga: JEDAN JE BRKA KAPITEN!
Jbg, Beč je prošao, vidimo se u Gornjem Milanovcu :oops:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Јутрос је попио сам кафу, али мени и даље стоји цигла на срцу... Могу замислити како је сад играчима који су изгубили, ту не мислим на популарног Данија који се ових дана лепо проводио по новосадским фенси местима. Момци главу горе, боље играте из дана у дан. Него, види се из спејсшатла да нам је ПОД ХИТНО потребан ШТОПЕР екстра квалитета, да буде комадант у одбрани, који ће да младог Карана учи занату. Можда је то Плеч, видећемо, али ако будемо имали овако лоше штопере пуниће нас следеће сезоне најстрашније. Треба довести једног провереног, јер ко зна какав је Плеч. Вуле и Киза су на нивоу. Ђуровски (права 10-ка), Ађуру, Тумба, Стојка, Медојевић и Митошевић су сасвим довољни да следеће сезоне не размишљамо о везном реду. Тадић је показао да може, уколико има са ким да игра на левој страни и уколико се Мрђа добро креће. Гроздановски такође игра добро, док је Стјепановић на овом мечу био употпуности затворен, вероватно су Аустријанци добро опекли на њему у првом мечу. Стварно би похвалио нашу игру, нападчку, јер се у оба меча лепо играло у нападу и голова ће следеће сезоне бити ко салате. Вали нам још један шпиц црнац, нешто слично као овај крвник из Аустрије што нас је докрајчијо, а знао сам да ће нас средити чим сам видео број 9, потајно ме је подсетио на Сепику. Сепуја...Чуо сам се са Сепујом и момак каже да не зна где ће играти следће сезоне и да га нико из Воше није питао да се врати, БРУКА, НЕЗНАЊЕ И СЛЕПИЛО НОВЕ УПРАВЕ!

Слажем се да нам је недостатак тај менталитет, који се још увек није променио, али морађе и то дођи на ред. Потребно је искуство... Ипак је то Беч, а не Сурдулица. У пар наврата сам видео Панту како скаче са клупе и као да оће да изађе да игра, отрцана фраза, али то нам је јако недостајало, да неко стане на лопту кад је требало. Степановић ће и даље имати моју подршку, јер је да се нелажемо унео доста промена и захтева високе стандарде од фудбалера.

Што се тиче теме цигана и гробара у комшилуку, код мене у Каменици их и нема много, али чуо сам се са једним класичним цигусом, и рекао ми је: Брате, ала Воша игра лепо, нисам очекивао! Изненађен је и рекао је да ће гледати бар неке домаће Вошине текме. Да смо прошли даље, ех да смо прошли...Свесни су и они, бар ови новосадски да Воша све више јача, да смо једва испали од Аустрије, а не од Грузина, сад је на Степију да одржи овај курс и настави да игра лепо за око. Не могу се такве ствари променити преко ноћи, али долазе неки нови клинци. Ћале ме је такође изненадио, није гледао целу текму, али дошао је кад је било најбитније, задњих 10 минута, и главно питање му је било: Што се Војводина не жали на судију, зашто сад нема гледања снимка као у одбојци? Типичан лалошки менталитет. Штета што управа нема мало те крви, па да ових дана одзвања у Уефи, исто као Челзи прошле сезоне против Барсе. Убеђен сам да би се добро замислили следеће сезоне, онај судија не сме да се извуче после онога. Не можемо само Бркића кривити!

Градски политичари су посебна фела, огавни су до зла Бога, оставили срање после атлетике, одржали говоре и отишли, а фудбал ко шиша. Па мајку му исцртати линије, ставити голове, и покосити траву је посао 2 дана у 3 смене. Мора се Фирма, заједно са клубом, мало дићи на буну, организовати акције, шетње, зашто је стала акција ХОЋЕМО ЕВРОПСКИ КАРАЂОРЂЕ? Због једног кафића ми не можемо рефлекторе да имамо, па да се ја питам ја би га спалио уколико неће да се склони са наше земље. Мора се покренути акција наредних месеци, јер уколико се остане на овоме доћиће Мишковић, купити Спенс и порушити све!

Резиме: Казнити Алексића, јер виђен је у новосадским дискотекама како банчи, а не окривити Бркића, наставити са нападачком игром, купити штопера и нападача, жалба Уефи, дугорочно акција за ЕВРОПСКИ КАРАЂОРЂЕ!

П.с.
Budababa
Ako prenos prodje bez problema, red je i da se zahvalimo:
pr@rtv.rs
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Званичан коментар после пресшаване ноћи...

Одбрана веома шупља, сви пљујете Бркића али ја не. Верујте ми да је момку најтеже било на терену после пораза од свих играча, тренера, управе и сличних. Има и он право да некад има лош дан. Одбрана - Вуле је солидан али да будем искрен много сам више очекивао од њега, можда грешим јер га је повреда омела у томе. Штопери - Пековић мало мање лошији од Карана, једном речју балвани. Убеђен сам 101% мислим да је дебели Плеч играо да неби примили оволико голова, човек има много искуства и неби себи допустио да остави играче саме. Грозданоски по мени данас одличан, нисам очекивао ово од њега, пре свега није бек а није ни левак, лепо се откривао и у напдау а и у пар наврата мајсторски отимао лопте њиховим играчима. Ађуру је играч који у одбрани сасвим коректно обавља своје задатке, али у нападу је врло лош. Лопте које додаје су му веома не прецизне али се бори се као лав и има снаге да одигра још толико за разлику од осталих који имају снаге за неких 60 мин. Тадић данас по мени сјајан, савно га нисам видео у оваквом издању, могуће да због тога што није имао поред себе једног балвана Пековића него Грозда који ипак зна нешто са лоптом. Када се врати Киза, мислим да ће њих двоје бити фантастичан тандем. Ђуровски очајан, ја да сам му тренер рекао би му ако не жели да помогне одбрани не треба ни да игра. Па какав је то играч да га баш боли уво за одбрану :?: Може он да буде технички поткован колико хоће али правила се морају знати :!: Стјепановић - катастрофа, лопту није добио цео меч, и када је добије он опет солира и ником не даје лопту. Мислим да на његовој позицији треба да игра Грозданоски јер је он по мени одличан играч и испоштовао би Вулета када би му се открио а не ко овај одма се баца у соло продоре. Тумбасевић данас лош, веома лоше кварио акције, такође и у напдау лош. Мрђа данас сасвим солидан, али остаје ми жал зашто ону лопту на почетку утакмице када му је Тадић асистирао није одма шутао него му треба 5 секунди да се намести да шутне, да је то одма шутно већ тад би водили са 1-0.

Све у свему, разочаран резултатом јесам и још ми је тешко као и синоћ, али у другу руку радује ме то што коначно имамо игру, што стварамо шансе. Чекам више тај дан да дође тај мистеризни Камерунац и да нам појача одбрану, јер са овима нема нама спаса.
Ето толико од мене, и још једном исказујем жал што није свиран онај пенал на крају и што се овако завршио меч.
Samo napred Vojvodina!!!
Locked