Liga Evrope - sezona 2012/13
Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Rapid (Beč), četvrtak 21h
Bravo momci, tako se gine za dres!
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Ovo je cirkus Adria
Pod hitno inicirati osnivanje Dunav-Alpe-Adria lige, pa da gledamo austrijske slovenacke i madjarske Borce i Javore ovde sto cesce 

CIRIBU CIRIBA!!! Odlicno je ljudi ovo (osim dogadjaja u 96om minutu i potezu njihovog golmana kod povrede Abua)
@kowalski
Zašto je cirkus Adria?
Utakmica je bila dobra, ambijent i suđenje takođe.Da su ušle ona njihova prečka i stativa, kao i neiskorišćene naše šanse (a i njihove), više nego OK, za fudbal kakav se danas igra u ovom delu Evrope (i za koliko novaca).
Zašto je cirkus Adria?
Utakmica je bila dobra, ambijent i suđenje takođe.Da su ušle ona njihova prečka i stativa, kao i neiskorišćene naše šanse (a i njihove), više nego OK, za fudbal kakav se danas igra u ovom delu Evrope (i za koliko novaca).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Helm wrote:http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... tela-video
![]()
![]()
Ako prodjemo u cetvrto kolo znamo sta nam je ciniti!
kanda bolje igraju kad ne spavaju
imate na rts reprizu nase utakmice
Moje impresije za veceras :
Pobedi se u zube ne gleda ali me je kao i sve ostale iznervirao gol koji smo primili u 96. minutu.Lepa atmosfera,dosta gledalaca,fino navijanje,solidan protivnik (ali ne neki bauk),pristojna utakmica i nadasve fer igra obe ekipe.Posto ja ne gajim neke iluzije da cemo proci (mada je i to moguce) ne verujem da cu ici u BEc mada bi to mogao biti lep izlet (ako bude nesto klub organizovao i ne bude skupo).
Dakle,utisak o igracima ponaosob -
Supic - jadni mi sa ovakvim golmanom ,kako ekipa da igra kada je na golu neko ovako nesiguran,dovesti bilo koga samo da ovu spodobu vise ne gledam
Vulicevic - jedna od najslabijih utakmica u dresu Vose,mislim da me vise nervirao cak i od Supica,neverovatno puno je gresio,i na kraju je njega lopta udarila u ledja kada smo primili gol,taman da zacini losu partiju
Pavlovic - sta reci,ne bas toliko los,ali kriminalan potez na kraju,samom kraju kad je bio neoprezan i lose ocenio let lopte i jos napravio faul iz kog je Rapid dao gol,tipican nedostatak koncentracije tako svojstven nasim igracima
Jokic - mislim da bi Karan bolje odigrao ovu utakmicu ,vidi se da je iskusan,ima dobar pas,dobro igra glavom,lepo zatvara,ali...fali mu utakmica,nesiguran u nekim situacijama,skrivio penal bespotrebno,jos onaj potez kad je napucao loptu ka Supicu,kriminalno...
Djuric - svaka cast,skoro bez greske,opet,da ne bude sve super ,dobio zuti ,zbog prigovora ,sta ce covek, mora neku glupost da napravi
Grin -solidan u defanzivi, dobar,tacan pas, ali previse ziheraski,dodaj prvom do sebe i oslobodi se odgovornosti,pih,a doveden si da pravis razliku,ne moze to bas tako.(e da je ostao Apija
)
Poletanovic - dobar mali,cak vrlo dobar,ne boji se da povuce loptu u prazan prostor,dobar prekid,vrlo borben,ma bice on fudbaler jednog dana,videcete,samo ga treba gurati sto vise,toliko hvalite Vuka a meni je ovaj bolji,skoro za klasu.
Moreira - vidi se da zna,ima tu tehniku,ali ,brate spor je cak i za ove prosecne igrace Rapida a kamoli za neke ozbiljnije ekipe...
Skuletic - vidim da ga mnogi ovde na forumu ne vole ali on je meni bas upotrebljiv,moze biti koristan,ali ne na krilu,treba cesce da se ubacuje u sam spic.Svidja mi se njegova drskost i samopouzdanje (koje je ipak ponekad vece u odnosu na njegovo znanje i umece).Danas solidan
Stevanovic - mozda i najbolji danas uz Djurica,spartao je svuda,ubacivao se,uklizavao ...namestio gol,dosta,za jednog igraca JSL dosta.
Abu - sta da kazem,nije bio na nivou nekih ranijih partija ali opet je skakao,trcao,bezao,dva puta pobegao,jednom dao gol...ma treba spomenik da mu podignemo ,svakako
Bilbija,Bojovic,Adjuru - malo igrali da bih ih ocenio,mada svaka cast Bojovicu na prisebnosti
Zagorcic - mislim da je pravilno procenio kvalitet Rapida,mozda je postavka izgledala ziheraski ali imali smo mi sasvim dobrih sansi i perioda sasvim tecne igre,odbrana nije delovala tako ni lose,ma treba pustiti coveka da radi svoj posao ,bar je nas covek i voli Vosu.
Toliko,bice bolje ...
...Sigurno
Fali nam ovakvih utakmica...
Pobedi se u zube ne gleda ali me je kao i sve ostale iznervirao gol koji smo primili u 96. minutu.Lepa atmosfera,dosta gledalaca,fino navijanje,solidan protivnik (ali ne neki bauk),pristojna utakmica i nadasve fer igra obe ekipe.Posto ja ne gajim neke iluzije da cemo proci (mada je i to moguce) ne verujem da cu ici u BEc mada bi to mogao biti lep izlet (ako bude nesto klub organizovao i ne bude skupo).
Dakle,utisak o igracima ponaosob -
Supic - jadni mi sa ovakvim golmanom ,kako ekipa da igra kada je na golu neko ovako nesiguran,dovesti bilo koga samo da ovu spodobu vise ne gledam
Vulicevic - jedna od najslabijih utakmica u dresu Vose,mislim da me vise nervirao cak i od Supica,neverovatno puno je gresio,i na kraju je njega lopta udarila u ledja kada smo primili gol,taman da zacini losu partiju
Pavlovic - sta reci,ne bas toliko los,ali kriminalan potez na kraju,samom kraju kad je bio neoprezan i lose ocenio let lopte i jos napravio faul iz kog je Rapid dao gol,tipican nedostatak koncentracije tako svojstven nasim igracima
Jokic - mislim da bi Karan bolje odigrao ovu utakmicu ,vidi se da je iskusan,ima dobar pas,dobro igra glavom,lepo zatvara,ali...fali mu utakmica,nesiguran u nekim situacijama,skrivio penal bespotrebno,jos onaj potez kad je napucao loptu ka Supicu,kriminalno...
Djuric - svaka cast,skoro bez greske,opet,da ne bude sve super ,dobio zuti ,zbog prigovora ,sta ce covek, mora neku glupost da napravi
Grin -solidan u defanzivi, dobar,tacan pas, ali previse ziheraski,dodaj prvom do sebe i oslobodi se odgovornosti,pih,a doveden si da pravis razliku,ne moze to bas tako.(e da je ostao Apija

Poletanovic - dobar mali,cak vrlo dobar,ne boji se da povuce loptu u prazan prostor,dobar prekid,vrlo borben,ma bice on fudbaler jednog dana,videcete,samo ga treba gurati sto vise,toliko hvalite Vuka a meni je ovaj bolji,skoro za klasu.
Moreira - vidi se da zna,ima tu tehniku,ali ,brate spor je cak i za ove prosecne igrace Rapida a kamoli za neke ozbiljnije ekipe...
Skuletic - vidim da ga mnogi ovde na forumu ne vole ali on je meni bas upotrebljiv,moze biti koristan,ali ne na krilu,treba cesce da se ubacuje u sam spic.Svidja mi se njegova drskost i samopouzdanje (koje je ipak ponekad vece u odnosu na njegovo znanje i umece).Danas solidan
Stevanovic - mozda i najbolji danas uz Djurica,spartao je svuda,ubacivao se,uklizavao ...namestio gol,dosta,za jednog igraca JSL dosta.
Abu - sta da kazem,nije bio na nivou nekih ranijih partija ali opet je skakao,trcao,bezao,dva puta pobegao,jednom dao gol...ma treba spomenik da mu podignemo ,svakako
Bilbija,Bojovic,Adjuru - malo igrali da bih ih ocenio,mada svaka cast Bojovicu na prisebnosti
Zagorcic - mislim da je pravilno procenio kvalitet Rapida,mozda je postavka izgledala ziheraski ali imali smo mi sasvim dobrih sansi i perioda sasvim tecne igre,odbrana nije delovala tako ni lose,ma treba pustiti coveka da radi svoj posao ,bar je nas covek i voli Vosu.
Toliko,bice bolje ...
...Sigurno
Fali nam ovakvih utakmica...
Ne slazem se sa ocenama pojedinih forumasa o igri Djordja Jokica, stoperski tandem je, sem prestrogo dosudjenog penala, odigrao bez greske, skinuli su sve centarsuteve, odlicno sacuvali njihovog centarfora, s obzirom da im je ovo tek prva utakmica zajedno, ja sam veoma zadovoljan.
Iskreno mislim da je ovom timu Vojvodine najveci problem psiha, sto se opet danas videlo u poslednjim sekundama, kad su posle katastrofalne reakcije Pavlovica i dosudjenog prekrsaja, uzasno postavili odbranu na njihov centarsut, svi su se nabili u peterac a bila su dva igraca pored lopte...velika steta, nadam se da nas nece skupo kostati u revansu.
Iskreno mislim da je ovom timu Vojvodine najveci problem psiha, sto se opet danas videlo u poslednjim sekundama, kad su posle katastrofalne reakcije Pavlovica i dosudjenog prekrsaja, uzasno postavili odbranu na njihov centarsut, svi su se nabili u peterac a bila su dva igraca pored lopte...velika steta, nadam se da nas nece skupo kostati u revansu.
Come on you Reds!
Све је било на нивоу вечерас. И игра, и атмосфера, и посета (могло је и више, али свих 8.000 је активно учествовало у утакмици). Фирма такође одлична, баш су држали ниво и нису падали. Онај Казахтански папкаројебац тотално погубио конце пред крај и могао нас је угробарити с оним "пеналом", али на срећу нисмо сносили неке тешке последице његовог брљања (иначе је већи део утакмице судио беспрекорно, да не једем сад и ја говна превише).
Што се игре тиче, презадовољан сам залагањем, трчањем, разноврсношћу... осим у отприлике пола првог полувремена (негде од 10. - 35. мин, када нас није било нигде и када пуком срећом нисмо примили гол. Те "црне минуте" тамо не смемо да имамо јер ће нас појести к'о циганче слину. Супић врло сигуран и добар, и на линији и код излетања. За онај кикс у првом полувремену крив је Јокић, а не он. Поменути Јокић у првом полувремену прилично дезоријентисан и несигуран, за шта дебитантска трема не би смела да буде оправдање јер је човек у озбиљним играчким годинама. Али, у другом полувремену и он је био сасвим коректан. Ђурић перфектан, Вуле у другом полувремену можда и најбољи наш играч, а ни за Пају се не може рећи да је одиграо лоше. Од Грина сам видео таман оно чему сам се и надао, а то је сигурног играча на лопти када исту треба додати најближем до себе (уз пар храбријих додавања) и одличног тркача. Не бих рекао да је пружио лошију партију од онога што смо виђали од Апије. Мореира врло добар, мој буразер му рецимо замера што је "успоравао игру" у појединим ситуацијама, али јбм му матер мора неко некад и да стане на лопту, задржи је 2-3 секунде, погледа мало... Кидао је и у дефанзиви, трчао доста... Замерке њему (као и Полетановићу) иду за онај поменути период у првом полувремену, када нисмо могли да се саставимо с лоптом, а везног реда нигде. Полетановић у осталом периоду утакмице добар, и уопште се не бих сложио са неким од претходних коментара (пред утакмицу) да је у питању "превара од играча". Игром случаја знам причу тог клинца (био сам колега с кевом његовом) и дефинитивно нема ко да га "гура" и све што је створио до сада створио је поштено, и биће играчина. Боске подсетио на игре под Кизом, Шкулетић најлошији данас (иако сам му можда и најјаче аплаудирао кад је излазио, јесте био језив али не треба пљувати по својима осим када односом то заслуже. Није калибар за Војводину и то је то). Абуу свака част како се као једини шпиц носио са оним мрцинама од штопера, и у скоку и у трку. Био је препознатљиво борбен и заслужио је гол, а приметно је да полако враћа "ону" форму и да ће нам бити ударна игла у реваншу.
Можемо даље, али тамо НИ СЛУЧАЈНО у бункер, већ по гол. Није баш морао да падне онај гол у 97., боле ме курац што 2:0 не би био резултат који реално показује однос снага на терену. Како год, ни тај гол није успео да сјебе утисак о јако лепој вечери.
Што се игре тиче, презадовољан сам залагањем, трчањем, разноврсношћу... осим у отприлике пола првог полувремена (негде од 10. - 35. мин, када нас није било нигде и када пуком срећом нисмо примили гол. Те "црне минуте" тамо не смемо да имамо јер ће нас појести к'о циганче слину. Супић врло сигуран и добар, и на линији и код излетања. За онај кикс у првом полувремену крив је Јокић, а не он. Поменути Јокић у првом полувремену прилично дезоријентисан и несигуран, за шта дебитантска трема не би смела да буде оправдање јер је човек у озбиљним играчким годинама. Али, у другом полувремену и он је био сасвим коректан. Ђурић перфектан, Вуле у другом полувремену можда и најбољи наш играч, а ни за Пају се не може рећи да је одиграо лоше. Од Грина сам видео таман оно чему сам се и надао, а то је сигурног играча на лопти када исту треба додати најближем до себе (уз пар храбријих додавања) и одличног тркача. Не бих рекао да је пружио лошију партију од онога што смо виђали од Апије. Мореира врло добар, мој буразер му рецимо замера што је "успоравао игру" у појединим ситуацијама, али јбм му матер мора неко некад и да стане на лопту, задржи је 2-3 секунде, погледа мало... Кидао је и у дефанзиви, трчао доста... Замерке њему (као и Полетановићу) иду за онај поменути период у првом полувремену, када нисмо могли да се саставимо с лоптом, а везног реда нигде. Полетановић у осталом периоду утакмице добар, и уопште се не бих сложио са неким од претходних коментара (пред утакмицу) да је у питању "превара од играча". Игром случаја знам причу тог клинца (био сам колега с кевом његовом) и дефинитивно нема ко да га "гура" и све што је створио до сада створио је поштено, и биће играчина. Боске подсетио на игре под Кизом, Шкулетић најлошији данас (иако сам му можда и најјаче аплаудирао кад је излазио, јесте био језив али не треба пљувати по својима осим када односом то заслуже. Није калибар за Војводину и то је то). Абуу свака част како се као једини шпиц носио са оним мрцинама од штопера, и у скоку и у трку. Био је препознатљиво борбен и заслужио је гол, а приметно је да полако враћа "ону" форму и да ће нам бити ударна игла у реваншу.
Можемо даље, али тамо НИ СЛУЧАЈНО у бункер, већ по гол. Није баш морао да падне онај гол у 97., боле ме курац што 2:0 не би био резултат који реално показује однос снага на терену. Како год, ни тај гол није успео да сјебе утисак о јако лепој вечери.
Pobedjen je ozbiljan fudbalski klub u prilicno dobroj fudbalskoj utakmici. Trenutno smo najbolji predstavnik Srbije na Evro sceni, a pri tome imamo i najozbiljnijeg protivnika od svih.
Svaka cast igracima, nadam se da ce tako i u revansu igrati.
Cena gostovanja iznosi 20E i ocekuje se prava invazija na Bec.
IDEMO SLANINARI!!!
Svaka cast igracima, nadam se da ce tako i u revansu igrati.
Cena gostovanja iznosi 20E i ocekuje se prava invazija na Bec.
IDEMO SLANINARI!!!
ПУШТАМ КИШУ!
- Само Војводина
Јооооој која помешана осећања сад имам... Пресрећан сам због победе, игре и великог залагања, али зашто Боже, зашто нисмо могли да издржимо још минут да не примимо гол??? Први гол, промашен њихов пенал, други гол - врата раја, ја нисам знао где сам и онда џиновско с*ање у 97. минуту... Похвалио бих целу екипу, стварно нико није био лош по мени... Судија је мало припомагао Аустријанцима, није ми јасно зашто је свирао пенал, а утакмица је продужена више од 6 минута. Све у свему, Рапид није показао да је нека екипа, на моменте сам утисак као да играмо против неке ЈСЛ екипе. Надам се да је то њихово право лице и да нас неће изненадити у реваншу. Сви који могу - правац у Беч!
Kao da me neko popišao u 97. minutu.. Ali bez obzira, BRAVO MOMCI!! Izdanje Rapida u drugom poluvremenu je blagi užas, a mi smo imali 3-4 šanse, pa mi nije jasno koje smo mi to sreće imali?
Ajde da vidim nama da svira onakav penal u Beču. Jeste, bilo je povlačenja, ali samo da vidim cara koji će nama da svira to!
Čime je to Jokić razočarao?? Sasvim sam zadovoljan kako je momak odigrao u paru sa Đurićem. Imao je jedno loše vraćanje i odmah paljba po njemu... Čuvena slaninarska dobrodošlica.
Svaka čast našim igračima kako su grizli, ništa im ne zameram. Pobedili su, na kraju krajeva, jedan veliki klub. To treba da bude najveći utisak, a ne primljen gol u poslednjoj sekundi.
Ajde da vidim nama da svira onakav penal u Beču. Jeste, bilo je povlačenja, ali samo da vidim cara koji će nama da svira to!
Čime je to Jokić razočarao?? Sasvim sam zadovoljan kako je momak odigrao u paru sa Đurićem. Imao je jedno loše vraćanje i odmah paljba po njemu... Čuvena slaninarska dobrodošlica.
Svaka čast našim igračima kako su grizli, ništa im ne zameram. Pobedili su, na kraju krajeva, jedan veliki klub. To treba da bude najveći utisak, a ne primljen gol u poslednjoj sekundi.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Napisao sam pre neki dan za Pavlovića da je seljacki igrač.Pogrešio sam, nije seljak on je seljačina.Uf kako me nervira...Ostali odlični sem Bilbije od koga definitivno nema ništa.Sviđa mi se mirnoća u pasu koju ima Grin i mislim je on sa Poletanovićem doneo tu promenu u igri na sredini u odnosu na prvi meč sa Suduvom.Čini mi se da je Stevanović korisniji levo, ali u svakom slučaju fali nam jedno krilo.
Jel se ti zezas, salis, palis vatru ili...?? Cuj Vulicevic bio najlosiji, pa Vule je danas bio najbolji igrac!!! Svaka mu cast na trudu, pozrtvovanju, borbenosti, htenju, zelji, trcao je kao lud, zatvarao i otvarao, mnogo lopti uzeo, odigrao kapitenski vraski dobru utakmicu. Trcao je za Skuletica BRE DUPLO!!! Nije ni cudo sto mu je zapad skandirao Vule Vule...Vulicevic - jedna od najslabijih utakmica u dresu Vose,mislim da me vise nervirao cak i od Supica,neverovatno puno je gresio,i na kraju je njega lopta udarila u ledja kada smo primili gol,taman da zacini losu partiju
A nas mentalitet, pa ne mogu da verujem,sta se bre raduju NIJE KRAJ dok sudija ne svira. Zasto se SVI nisu vratili nazad da udvoje, sta krila rade napred u 96 na 2:0!???, sta onaj trener Zagorcic govori! Auuu momci pojeli ste mi sve zivce, da nismo primili taj gol u 96 prosli bi dalje. Ovako tesko na 2:1 iskreno, tamo ce biti veliki veliki pritisak pred 15000 gledalaca. Ako kojim slucajem povedu 2:0 ima da se valjaju do sutra.
Po mom mišljenju, najveću krivicu za gol snosi Pavlović, zato što se nije na vreme vratio i zatvorio tu levu stranu, već je ostavio protivničkog igrača da mu pobegne i na kraju morao da ga faulira. Gol smo nesrećno primili od odbitka Vulićevića. Nažalost, dešava se. Nama prilično često
No, ipak mislim da svi moramo biti zadovoljni posle tekme. Momci su se borili muški i pobedili objektivno kvalitetniji tim od sebe. I dalje Austrijance vidim kao blage favorite za prolaz, ali sada je definitivno jasno da možemo da se nosimo sa njima. Evo i prvih utisaka Zagorčića posle tekme, dotakao se i Jokića između ostalog.
http://kapiten.rs/fudbal/zagorcic-idemo ... a-prodemo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Napred, Vošo

http://kapiten.rs/fudbal/zagorcic-idemo ... a-prodemo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Napred, Vošo

- Tony Starks
Uf, još ne mogu da dođem sebi... Stadion je bukvalno bio spreman da eksplodira na poslednji zvižduk sudije, a onda uleti 'ladan tuš.
Ostala su nam pomešana osećanja, a vidi se da su i igrači bili skenjani, no to ne sme ostaviti posledice na njih, glavu gore, iskidali su danas i zasluženo pobedili, s puno samopouzdanja treba da uđu u revanš! Utakmicom sam inače prezadovoljan, do pre samo dve nedelje smo se sprdali sami sa sobom zbog ispadanja od Vaduca, a sada nismo baš najzadovoljniji minimalnom pobedom nad respektabilnom evropskom ekipom koja iz evrokupova izbacuje engleske premijerligaše. To je veliki pomak. Pre tekme bih sa zadovoljstvom potpisao nerešeno, bio sam u apsolutnom delirijumu kada smo poveli 2:0. Mislim da smo pobedu apsolutno zaslužili, jer smo ukupno gledano bili bolji rival, tj. veći deo utakmice smo mi dominirali, jedino sredinom prvog poluvremena je bio taj veliki pad. U suštini ne možemo mnogo da žalimo za rezultatom, promašili su penal i poklonili nam drugi gol, ali mora da boli kada primiš onakav gol. Bilo bi mnogo bolje da je ostalo 1:0, ali nadam se da ste u pravu vi koji kažete da i ovakav rezultat možda ima svoje prednosti pred Beč.
Jokić me iznenadio nizinom, mislio sam da je to igrač Đurićeve visine, ali osim one greške u prvom poluvremenu, bio je dobar. Vidi se da ima štofa za štopera i mislim da će nam biti veliko pojačanje. Samo neka se ošiša, bar dva puta mu je prilikom skokova ona traka padala preko očiju pa je loše udarao loptu glavom.
Sa Trajkom mislim da imamo dobar trio štopera za rotaciju, plus Karan i Radoja, posle dužeg vremena smo dugački na toj poziciji. Grin siguran, mada nekako mi je delovao stegnut, biće to valjda bolje. Moreira dobar, s tim da je čini mi se opet ponovljena ona greška pa je Moreira gurnut previše unapred. On ima dobar pas, dribling, ume i da se ogradi i zadrži igrača na leđima, ali ne možeš da ga guraš da skače za loptu sa štoperima. Treba ga malo povući nazad. Abu standardan, lepo je videti da je u formi. Vule po meni igrač utakmice, razvalio je pogotovo u drugom poluvremenu, počistio sve u defanzivi, imao i dobre prodore napred (možda čak i iznudio penal kod onog centaršuta), bodrio saigrače, animirao navijače i uopšte ponašao se kapitenski. Zasluženo je dobio spontane ovacije sa zapada pred kraj utakmice, to se ne dobija tek tako. Đurić odličan isto, a i ostali su bili prilično dobri. Po meni nepotrebno zviždanje Škuletiću, ne radi se to na ovakvim utakmicama.
Idemo dalje, red je da nam se vrati sreća od utakmice sa Austrijom, samo hrabro i imamo šanse!

Jokić me iznenadio nizinom, mislio sam da je to igrač Đurićeve visine, ali osim one greške u prvom poluvremenu, bio je dobar. Vidi se da ima štofa za štopera i mislim da će nam biti veliko pojačanje. Samo neka se ošiša, bar dva puta mu je prilikom skokova ona traka padala preko očiju pa je loše udarao loptu glavom.

Idemo dalje, red je da nam se vrati sreća od utakmice sa Austrijom, samo hrabro i imamo šanse!