Kup Srbije - sezona 2013/14

Locked
limanfkv

Re: Kup Srbije 1/2 finale: Spartak-Vojvodina (0:1), 9. april

Post by limanfkv »

firma1989.com wrote:Полуфинале купа: Спартак - ВОЈВОДИНА, среда у 15ч.
07.04.2014.

После утакмице са партизаном очекује нас друга утакмица полуфинала купа, два јако важна гостовања су пред нама, ајде да се потрудимо да се обе утакмице одраде што боље и да покажемо да смо јединствени сад када је један од најтежих периода за клуб и покажемо говнарима из управе да смо ми ФКВ.

После дужег времена гостовање ће бити одрађено возом, сјајна прилика за добро зезање и прави навијачки доживљај.Пријаве за Суботицу су данас и сутра у шопу или на Фирмин телефон 065/5551989, цена гостовања је 400 дин. Окупљање је у среду у 10ч. на железничкој станици.

ИДЕ ВОЗЗЗЗЗЗЗ!!!

УПРАВА НАПОЉЕ!

Ф89
0.0625
Petrovic.B

Post by Petrovic.B »

Radim duplu smenu i dolazim iz Banja Luke i pravac Subotica.
Kup je nas, uprava napolje!
Nevernik

Post by Nevernik »

A za one koji ne idu u Suboticu i ne moraju da rade ili da se skoluju ima prenos na RTV.
slaninica

Post by slaninica »

A gde ce se gledati?
Slaninari.VI

Post by Slaninari.VI »

Сланинари Запад су организовали превоз мини бусом (и неки својим аутима иду) јер многи не могу да крену у термину од 10:00, иако је возом нешто најбоље што може свако да проживи и што препоручујемо сваком, и кретање је од ФЛЕКА у 13:00 најкасније. Ко има сличан проблем нека се јави Флеку за место. Цена по глави кад се подели на равне части је 850 дин за 21 место, остало је још мало места.
Штета што су ставили у 15:00 иако су могли касније. Видимо се браћо да подржимо наше клинце и да обезбедимо борбу за куп.

СВИ У СУБОТИЦУ !!!!
"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"
Box

Post by Box »

Sada sam procitao na SOS vestima da se povredio Mijat na popodnevnom treningu.Nadam se da nije nista ozbiljno... Ima li neko bolji info?
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Box wrote:Sada sam procitao na SOS vestima da se povredio Mijat na popodnevnom treningu.Nadam se da nije nista ozbiljno... Ima li neko bolji info?
Изгледа да је озбиљно. Нема никаквих руптура лигамента или менискуса али је тешка повреда јер има негњечења и истезања доста структура. У сваком случају чека га пауза али је неизвесна колика ће бити.
Slaninari.VI

Post by Slaninari.VI »

Јуче су неки наши били пословно у суботици, па су окитили целу "прозивку" као и табле на улазу у град. Прелепљени су им плакати који позивају на полу финале купа. Ево две слике што су успели да усликају на фрку.

Image
Image
"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"
Dejan

Post by Dejan »

Gacinovic zbog povrede, a Nastic kartona nece biti u kombinaciji za tim.
limanfkv

Post by limanfkv »

CRD FCV wrote:
Box wrote:Sada sam procitao na SOS vestima da se povredio Mijat na popodnevnom treningu.Nadam se da nije nista ozbiljno... Ima li neko bolji info?
Изгледа да је озбиљно. Нема никаквих руптура лигамента или менискуса али је тешка повреда јер има негњечења и истезања доста структура. У сваком случају чека га пауза али је неизвесна колика ће бити.
Sine moj, vidis kakav si baksuz u kucu doneo iz beograda. Jebo te otirac taj, spali ga, vidis da je tu radila vlaska madjija.
0.0625
Forza Voša

Post by Forza Voša »

limanfkv wrote:
CRD FCV wrote:
Sine moj, vidis kakav si baksuz u kucu doneo iz beograda. Jebo te otirac taj, spali ga, vidis da je tu radila vlaska madjija.
Naš trener kaže da nemože da računa samo na Nastića zbog kartona, a da su svi ostali u kombinaciji. Što se Mijata tiče, Nebojša je sinoć u emisiji rekao da je ipak ta povreda lakše prirode.
„Hasta la Victoria Siempre!“
slaninica

Post by slaninica »

Slaninari.VI wrote:Сланинари Запад су организовали превоз мини бусом (и неки својим аутима иду) јер многи не могу да крену у термину од 10:00, иако је возом нешто најбоље што може свако да проживи и што препоручујемо сваком, и кретање је од ФЛЕКА у 13:00 најкасније. Ко има сличан проблем нека се јави Флеку за место. Цена по глави кад се подели на равне части је 850 дин за 21 место, остало је још мало места.
Штета што су ставили у 15:00 иако су могли касније. Видимо се браћо да подржимо наше клинце и да обезбедимо борбу за куп.

СВИ У СУБОТИЦУ !!!!
Posto sad ja zbog posla ne mogu da idem,kako da pratim utakmicu u SLANINARSKOJ atmosferi kod FLEKA kad svi idete na utakmicu. :(
Slaninari.VI

Post by Slaninari.VI »

slaninica wrote:
Slaninari.VI wrote:Сланинари Запад су организовали превоз мини бусом (и неки својим аутима иду) јер многи не могу да крену у термину од 10:00, иако је возом нешто најбоље што може свако да проживи и што препоручујемо сваком, и кретање је од ФЛЕКА у 13:00 најкасније. Ко има сличан проблем нека се јави Флеку за место. Цена по глави кад се подели на равне части је 850 дин за 21 место, остало је још мало места.

СВИ У СУБОТИЦУ !!!!
Posto sad ja zbog posla ne mogu da idem,kako da pratim utakmicu u SLANINARSKOJ atmosferi kod FLEKA kad svi idete na utakmicu. :(
Ниси једини неки исто не могу да иду због посла па ће бити код Флека, пошто ће бити пренос преко РТВ1. Тако да иди слободно тамо биће људи попут тебе (на жалост, ал кад су нам такав термин ставили) :cheers:
recni galeb

Post by recni galeb »

e jebes ga bas kada ne prepozna neko ironiju... :lol:
Slaninari.VI

Post by Slaninari.VI »

Нисам хтео то да рекламирам , јер је прошли пут негативно прихваћено, у смислу да одговарамо људе да иду. Ал пошто преко инбокса многи питају за тј каснији превоз а и дал могу да дођу у кафић иако многи од нас неће бити тамо, па сам зато и написао. Предпоставио сам да је товар, ал да не би сваком појединачно писао ставио сам овде. Ето толико.
Locked