Тешко да ће то скоро, било би лепо да отворе онлајн шоп ко "великани" где се може наручити јакна, дукс, мајица, дрес клуба...djoks wrote: ↑Tue Oct 31, 2023 2:20 pmГде си га поручио? Мени су рекли да се онлајн шоп отвара у октобру, ево данас је задњи дан октобра и идаље ништаDeep Purple wrote: ↑Mon Oct 30, 2023 11:12 am Sinoć mi je retro dres stigao, dizajn je stvarno lep, šteta samo što grb nije šiven. Veličinu sam naravno promašio, uzimajte veličinu više pogotovo ako ne možete da probate pa uzimate “naslepo” o kvalitetu se da diskutovati
Sreća pa sam u treningu pa na nešto i ličim kad je uz telo
Šalu na stranu, veličinu više uzimajte definitivno.
Oduševio sam se juče kako gostujući dres stoji i izgleda na igračima i čini mi se da je čak možda ispao i bolje od retro domaćeg. Neću da kažem da je lepši ali nekako bolje deluje. Ne znam kako da se izrazim.
Marketing kluba
- Mare_Liman
Re: Marketing kluba
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
U murke šopu od sutra do 6. će se prodavati novi plavi dres.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Bukvalno dva posta iznad tvog je to napisano. Može li, molim vas, da se obrati pažnja na to. Aj jednom, aj dva puta, ali konstantno se dupliraju informacije...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac
Нисам преко у суботици сам а узео бих дрес без да морам да идем до нс по њега хахахаDeep Purple wrote: ↑Tue Oct 31, 2023 3:52 pm @Djoks
Izvini nije mi upis bio dovoljno precizan, burazer mi je uzeo dres i poslao. Da li si i ti preko?
Od sutra je u Firminom i Murke shopu gostujući dres dostupan.
- Deep Purple
@Djoks
Pitao sam te jer da si negde preko da iscimam brata jer dolazi uskoro kod mene pa da uzme dres i donese mi pa posle ja tebi da pošaljem.
Sigurno ovde ima neka duša koja bi ti uzela dres i poslala pa ti njemu novac. Pomozite čoveku ko može.
Pitao sam te jer da si negde preko da iscimam brata jer dolazi uskoro kod mene pa da uzme dres i donese mi pa posle ja tebi da pošaljem.
Sigurno ovde ima neka duša koja bi ti uzela dres i poslala pa ti njemu novac. Pomozite čoveku ko može.
Sutra se u Promenadi održava Vošin humanitarni bazar.U prodaji će biti 8 retro dresova.Cena nije fiksna već se licitira u humanitarne svrhe.Sprat -1 od 18 do 21 sat.
Stojim u mestu gubim vreme
Sve je to lepo, ali održava se na spratu -1, kao da se krišom to organizuje. Više ni u svom gradu ne možemo da se istaknemo nego moramo "u ilegalu".
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
-
Bukvalno smo neverovatni.
Za sve ćemo naći nešto negativno. U životu se nisam susreo sa tolikim defetizmom i negativnom energijom. Jeste to tipično za NS, jeste da je trenutna SNS ekipa zlo ali preterali ste ga.
Pobedimo utakmicu - ne valja, vrati se Gojko u klub - ne valja, organizuje se humanitarna akcija - ne valja, šta god da se desi -ne valja.
Nije ni čudo da Deep toliko štrći ovde
Za sve ćemo naći nešto negativno. U životu se nisam susreo sa tolikim defetizmom i negativnom energijom. Jeste to tipično za NS, jeste da je trenutna SNS ekipa zlo ali preterali ste ga.
Pobedimo utakmicu - ne valja, vrati se Gojko u klub - ne valja, organizuje se humanitarna akcija - ne valja, šta god da se desi -ne valja.
Nije ni čudo da Deep toliko štrći ovde

- Mare_Liman
Класичан сланинарски менталитетNevernik II wrote: ↑Fri Nov 03, 2023 9:09 pm Bukvalno smo neverovatni.
Nije ni čudo da Deep toliko štrći ovde![]()

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
@Nevernik II
Slažem se da smo nekad i previše samokritični, ponekad i bez razloga, ali nigde nisam napisao da humanitarna akcija ne valja. Počeo sam tu svoju objavu konstatacijom kako je to lep gest, ali je akcenat bio na toj plašljivosti našeg marketinga, ako to tako mogu nazvati. Neko ko nije video objavu na društvenim mrežama za ovu akciju, već je slučajno ušao u Promenadu, pre će videti da se nešto dešava na, npr, glavnim ulazu nego u podrumu.
Jako mi je drago što se ovakve stvari pojavljuju i nadam se da će ih biti što više, ali samo iznosim neku svoju sugestiju kako da se pomenuta akcija možda poboljša idući put. Moguće da sam preterao, moguće da nisam u pravu, ipak nisam ja taj koji je završio marketing već predsednik kluba, ali samo iznosim svoje mišljenje.
Slažem se da smo nekad i previše samokritični, ponekad i bez razloga, ali nigde nisam napisao da humanitarna akcija ne valja. Počeo sam tu svoju objavu konstatacijom kako je to lep gest, ali je akcenat bio na toj plašljivosti našeg marketinga, ako to tako mogu nazvati. Neko ko nije video objavu na društvenim mrežama za ovu akciju, već je slučajno ušao u Promenadu, pre će videti da se nešto dešava na, npr, glavnim ulazu nego u podrumu.
Jako mi je drago što se ovakve stvari pojavljuju i nadam se da će ih biti što više, ali samo iznosim neku svoju sugestiju kako da se pomenuta akcija možda poboljša idući put. Moguće da sam preterao, moguće da nisam u pravu, ipak nisam ja taj koji je završio marketing već predsednik kluba, ali samo iznosim svoje mišljenje.

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
A sa druge strane, svaki se predlog, koji nije na liniji podrske, i kad bi bio efektniji i efikasniji, smatra kritikom, pesimizmom i ,,mracenjem" - slaninarskim ili novosadskim mentalitetom.Mare_Liman wrote: ↑Fri Nov 03, 2023 9:23 pmКласичан сланинарски менталитетNevernik II wrote: ↑Fri Nov 03, 2023 9:09 pm Bukvalno smo neverovatni.
Nije ni čudo da Deep toliko štrći ovde![]()
![]()
Dakle, samo ako je blanko podrska svega, onda je okej, a sto su rezultati u disproporciji, to je manje vazno.
Posto FKV nije prosecni ili ispodprosecni superligas, tesko da potezi mogu proci bez ikakve reakcije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Što se tiče Promenade, pretpostavljam da oni određuju gde će se u njihovom prostoru organizovati određene manifestacije, a ne da to bira strana koja gostuje. Posebno u slučaju nekomercijalnih sadržaja poput humanitarnih akcija. Inače, u pitanju je prostor koji se nalazi na centralnoj poziciji, vidljiv je svakom ko koristi one centralne stepenice, tu je konstantno velika frekvencija kretanja posetilaca, kraj njega se mora proći ako se posećuje hipermarket itd, a tu se već godinama organizuju sve slične aktivnosti, promocije, priredbe i slično.
- Mare_Liman
@Cane, Promenada bi mogla, odnosno trebala, da bude i malo humanitarna, a ne samo profitabilna, pa da za humanitarne akcije da najbolji odgovarajuci prostor, pogotovo za prve komsije.
Ne znam sta bi Promenadi napravio prostorni problem jedan stand, u ovom slucaju, sa dresovima i rekvizitima FKV?
Misilim da i marketing Vose nije bio bas nesto agilan, po tom pitanju, a imao je jake adute na stolu da trazi vidljiviji prostor ( ako ga ne bi dobio, imao bi nacina da ih malo javno i ,, prozove").
Medjutim, da su prave dobre komsije, ponudili bi Vosi i pravi prostor, bez obzira sto je nas marketig previse defanzivan i sramezljiv.
Ne znam sta bi Promenadi napravio prostorni problem jedan stand, u ovom slucaju, sa dresovima i rekvizitima FKV?
Misilim da i marketing Vose nije bio bas nesto agilan, po tom pitanju, a imao je jake adute na stolu da trazi vidljiviji prostor ( ako ga ne bi dobio, imao bi nacina da ih malo javno i ,, prozove").
Medjutim, da su prave dobre komsije, ponudili bi Vosi i pravi prostor, bez obzira sto je nas marketig previse defanzivan i sramezljiv.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov