Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Zuka odgovorio na postavljena pitanja.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Lepo

Kad se igra i igrac menjaju i komentari se menjaju.
Zuka od najkritikovanijeg do No1, danas, u Vosi.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne volim kad se zamera nešto igračima, ali ne mogu a da ne primetim da Beba ima veći biceps od Bjekovića 

Nije to druze zameranje. Od Bjeke ima veci biceps svaki prosecni jedanaestogodisnjak... nazalost.
Nema tu nikakve uvreme ni zameranja, vec objektivno tako je. Bjeka ako hitno ne sredi ishranu i ne krene u teretanu, nece se leba najesti od fudbala.
Nema tu nikakve uvreme ni zameranja, vec objektivno tako je. Bjeka ako hitno ne sredi ishranu i ne krene u teretanu, nece se leba najesti od fudbala.
A upravo Zuka mu moze biti pravi primer.
Od mlitavog decka, koji se plasio duela, bio prespor na terenu, sa dodatnim treninzima i ishranom se konacno podigao na igraca dostojnog Vosinog dresa. Doduse kasni dve godine, ali bolje ikad nego nikad. Bitno je da nastavi da radi na sebi i doci ce i ta italijanska liga.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
I opet - SAMO DVA POSTA IZNAD TVOG...
Što se pitanja i odgovora tiče, reći ću samo jedno - SRAMOTA!!! Na instagramu je postavljeno 40 pitanja, a vi prebrojte koliko ih je ova postavila. Još jednom iskazano nepoštovanje prema sopstvenim navijačima. Nosite se više svi zajedno...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac
- Mare_Liman
Беба је Беба

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- slanobarac
To mi je nekako još gora varijanta.
Dobiješ posao i ti ga otaljavaš.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Mare_Liman
Пола конференције сјебано, какав аматеризам...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
A ja kontao da je do mene i adblockera posto youtube zeza ovih dana. Inace, neverovatno je koliko sam se samo odjednom zasitio fudbala... bukvalno sam prestao sve da gledam. Eto jos se drze Al Hilal i Vosa, ostale sam sve batalio, ne da mi se vise. Fudbal vise nije igra

- Mare_Liman
Исто, отварам видео 3 пута премотовам, рифрешујем контам до мене је оно ипак они усрали...Voja wrote: ↑Sat Nov 04, 2023 10:08 pmA ja kontao da je do mene i adblockera posto youtube zeza ovih dana. Inace, neverovatno je koliko sam se samo odjednom zasitio fudbala... bukvalno sam prestao sve da gledam. Eto jos se drze Al Hilal i Vosa, ostale sam sve batalio, ne da mi se vise. Fudbal vise nije igra
-
kako je ovo sramotno... kako jošuvek nisu izbrisali???
Већ одавно гледам само Вошу и репрезентацију, све остало ме интересује, испратим само резултате преко Флескора. После много година нисам одиграо фантази за премијер лигу.Voja wrote: ↑Sat Nov 04, 2023 10:08 pmA ja kontao da je do mene i adblockera posto youtube zeza ovih dana. Inace, neverovatno je koliko sam se samo odjednom zasitio fudbala... bukvalno sam prestao sve da gledam. Eto jos se drze Al Hilal i Vosa, ostale sam sve batalio, ne da mi se vise. Fudbal vise nije igra