Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Super Liga - sezona 2023/24

Post by Red Marquis »

I ovi išli u istu školu marketinga sa Zbiljićem. Euforija...a oni jedva van zone ispadanja.
Io odio Belgrado
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

По многима најбоље лево крило у овој полусезони Нешковић, наравноо гласање није мерадавно због циганије која гласа за Лучића који апсолутно ништа није показао чак и доста циганије пише да им није јасно шта он ради ту... Још један у низу који није ваљао, а на крилима поред силних довођења најтањи...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Pre bih rekao da je to zato sto je fudbal u Srbiji nazadovao nego sto je Mihajlo napredovao
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Niko ne može da kaže da Nešković nije dobijao šansu kod nas, niti da su se mnogi bunili kada je odlazio.
Zato smatram da bi bilo licemerno sada kritikovati ljude koji su ga pustili zbog jedne solidne polusezone u Voždovcu.
Maki

Post by Maki »

Ako se dobro sećam Nešković se rotirao sa Bastajićem, koji je doveden iz druge lige, ko zna iz kojih razloga i izgleda imao ugovor da mora svaku da igra, nešto poput Malbaćića danas. Takav mu je bio i učinak na toj poziciji. Onda je Simić zaigrao na tom mestu, pa Čumić. Od njih dvojice ćemo teško imati boljih. Ova trojica u anketi su daleko slabiji, mada je Lučić u velikom uzletu forme.
Turija

Post by Turija »

Najpre bih se slozio sa Vojom u vezi Neskovica.
Od trojice navedenih, Lucic ima najveci potencijal. Ali, dobar je za nasu ligu, zelen za Evropu. Nisam nesto vise gledao nijednog od njih, medjutim, za to malo odgledanih minuta, tako mi izgleda.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Razmišljao sam malo o potencijalnim pojačanjima iz domaćih klubova i shvatio da Vojvodina nema kapacitet da dovede ni jednog jedinog kvalitetnog prvotimca ni iz jedne od top 10 ekipa iz superlige.

Javor, Napredak, Železničar i Radnik iz Surdulice su klubovi odakle možemo potencijalno dovesti njihove prvotimce. IMT, Radnički iz Niša, Spartak, Radnički 1923 i Lučani bi nam možda ustupili njihove prvotimce slabijeg kvaliteta.

Mi nemamo kapacitet da dovedemo iole ozbiljnijeg prvotimca Voždovca i Novog Pazara, a od Čukaričkog i TSCa možemo sam da uzimamo rezerve, pa čak možda i samo igrače izvan 20.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

hvylarn

Post by hvylarn »

Mogli bismo, kad bismo imali sredstva da platimo obeštećenje. A sigurno ima dosta rešenja u našim ligama. Samo pogledati da je drugi strelac lige je otišao u Rumunsku ligu za 400k. Dali smo onomad 150k za očajnog Stevanovića, koji im je bio kapiten. Takvim klubovima cifra od stotinjak hiljada pun pogodak pošto im uglavnom igrači odlaze po isteku ugovora, kao što su i nama u jednom periodu pre nove uprave.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

hvylarn wrote: Tue Dec 26, 2023 1:19 pm Mogli bismo, kad bismo imali sredstva da platimo obeštećenje.
Kad bi baba imala točkove, bila bi bicikl.

Veoma mi se sviđa kako razmišlja i radi trener Voždovca. Ili ga možda ulepšavaju mediji, ne znam. Nadam se da neće završiti u nekoj Rusiji, niti da će ga potrošiti blizanci. Ukoliko Lazetić ode iz TSC, verujem da bi im bio odlična zamena.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... zde/470338
hvylarn

Post by hvylarn »

Obzirom da imamo osnovu od prodatih igrača, ujedno i rešavanje otpadaka koji su preplaćeni, nije nerealno da se otvore jedno leto i pokupuju par igrača. Sve je popularnije u našem poslovanju da se uvrste procenti od naredne prodaje, može ista logika da se primeni i prilikom kupovine. Pre ćemo mi za neke veće novce da prodamo nego neka Surdulica i sl.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Da, kao što napisah, Javor, Radnik, Napredak i Železničar Pančevo su nam maksimumi, ne razumem kako smo u kontra uglovima? A to za otvaranje zaboravi i nemoj ni da se nadaš. Ta osnova ne postoji, jer ne igramo menadžer. Bez želje da budem grub ni neprijatan.
hvylarn

Post by hvylarn »

Ne, naprotiv. Svestan svega, opet i u tim klubovima može da se pronađe pojedinac adekvatan za naš tim.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

https://www.zurnal.rs/sr/clanak/171484/ ... rzavni-tim

Najveće pojačanje u modernoj istoriji Nišlija
VošaNS

Post by VošaNS »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... one/470372
Adem Ljajić najbolji fudbaler do sada u Super Ligi, naš najbolje plasiran igrač je Aleksa Vukanović na 9. mestu sa ocenom 6,65. Sledeći je Andrija Radulović sa ocenom 6,50 na tek 28.mestu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply