Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
rykerfcv

Re: Super Liga - sezona 2023/24

Post by rykerfcv »

Postoje dva ili tri čoveka u upravi koja nisu bila za moj povratak u Vojvodinu

Opet Slanobarac na meti :D.

Sretna Nova Godina Slaninari! :cheers:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Duplof wrote: Mon Jan 01, 2024 12:37 pm
VošaNS wrote: Mon Jan 01, 2024 12:01 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... alu/470611
Lalatović obećao povratak...
Odličan tekst za početak godine, već se naziru zanimljivi događaji :mrgreen: :mrgreen:
Sad je i zvanično da postoje oni koji su ga hteli nazad. A znamo da je jedan od tih i naš sportski direktor. Ako nije zbog pređašnjih milion razloga diletantizma, ovo bi mi bilo dovoljno da tom čoveku što pre vidim leđa.
Sjajan početak godine, odmah živciranje.
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Marquis wrote: Mon Jan 01, 2024 3:40 pm Sjajan početak godine, odmah živciranje.
Ne se sikiriki prika, bice to jos i ni ovako, sto je moja pokojna baba znala da kaze... :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

VošaNS

Post by VošaNS »

U zadnjih 10 dana je više puta pričao za novine nego što je dao golova na polusezoni.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

VošaNS wrote: Tue Jan 02, 2024 8:32 pm
U zadnjih 10 dana je više puta pričao za novine nego što je dao golova na polusezoni.
тако некако.. :roll:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Zahvaljujući ovom mlađem Lukoviću, IMT po transfermarktu na današnji dan ima u proseku vrednije igrače od nas.

Što se drugih tema tiče, Pazar otpuštanjem Dobrašinovića i angažovanjem Matića planira opasno sebi da puca u noge.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

VošaNS wrote: Tue Jan 02, 2024 8:32 pm
Ljudi, bre, jedan intervju je dao, koji su preneli svi, maltene, doslovce. :mrgreen:
Neko je vec okacio i jedan s Maxbeta, a imamo i jedan s Mozzarta. Ta dva bukvalno isti naslov imaju, u nedelju dana razmaka, jer je prvo izasao na Mozzartu, ako se ne varam.
hvylarn

Post by hvylarn »

Imao je nedavno još jedan, nezavisno od ovog. No svakako bolje da ne daje izjave ove vrste, pošto svaki put se isto vrti, mogao/mogli smo bolje, mora da se poboljša učinak itd itd. Očigledno je da ne ide nigde, ali se nadam da neće imati protekciju kod novog trenera, bio kapiten ili ne i kakav god da je na treninzima ako ne uspeva to da prenese na teren kad počne utakmica.
Turija

Post by Turija »

Ne mogu sad da se setim ko je ovde napisao da je Malbasicu problem telo, a ne glava.

Sve vise pocinjem da mislim i ja tako. Godine nadosle, izgubio brzinu, eksplozivnost, na cemu se bazirao, a i dalje hoce da igra sa tim adutima, kojih vise nema.
Jednostavno, Malbasic to mora da shvati i menja svoj nacin igre. Inace, nece moci dalje tako.

Kakva treba da mu bude nova uloga u timu, da bi dao doprinos, to je na njemu i treneru da procene.
Ono sto sam ja primetio, to je da sve vise pokusava da bude neki poluvezni igrac, a sve manje krilo i (polu)spic. Izgubio je cak i snagu i preciznost udarca na gol. Ono sto je proizaslo iz pada brzine i eksplozivnosti je zakasneli tajming dodavanja ili suta u odlukama i cesca defanzivna nedesciplina u igri.

PS
Mogao je Sestic da bude oslobodjen defanzive kod Ljupka, ali su zato Mihajlovic, Jokanovic, Sapuric, Vorkapic preoravali teren. Medjutim, kad Sestic dobije loptu, onda je bilo spasavaj se ko moze. Nije ni on statirao u defanzivi, samo je manje ucestvovao, tj. po potrebi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

hvylarn

Post by hvylarn »

Gordan Petrić novi trener Čuke?
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

hvylarn wrote: Fri Jan 05, 2024 2:07 pm Gordan Petrić novi trener Čuke?

Мајдевац и званично у Напретку до краја сезоне...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Izbor trenera Vojvodine, Čukaričkog i Novog Pazara(ako se obistini) govori o ambiciji i mestu tih klubova u srpskom fudbalu. Gordan Petrić je bio zanimljiv lik dok je bio na klupi grobara, ali je vrlo diskutabilan njegov kvalitet. Čukarički sa Kerkezom, Matićem i Petrićem pokazuje da nema nikakve želje da se izdigne iznad superligaškog proseka. Pazar bi izborom Matića pucao sebi u noge u ovoj, za njih istorijskoj sezoni, a o nama ne treba trošiti reči. Batak, Ranko, Bandović... Voždovac ako bude pametan, sa Savićem na suvi kvalitet trenera uzima 4. mesto na kraju sezone.

EDIT: Maxbetsport javlja da je Matić dogovorio sa Pazarom.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply