Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by gospodinFKV »

Ode covek. Klasicna srpska trenerska vrteska - ako ne zavise direktno od krimogenih struktura u upravama, dopi*de im na kraju sva ta previranja i neizvesnosti.

Kada se sve sabere i oduzme, niko objektivan ne moze bezuslovno voleti ili mrzeti Lalatovica.

Je l' bio cigan? Jeste.
Je l' se lizao s glavatom volinom, koju ce mozda zameniti? Jeste.
Je l' cutao kao pi*ka poslednja na sve sto se desavalo u rupi? Jeste.

Je l' u ostalih xy tekmi dao 101% sebe? Jeste.
Je l' smo igrali dopadljivo? Jesmo.
Je l' izvukao maksimum iz kojekakvih Antica, Palocevica, Jovancica? Jeste, a verujem i vise na prolece.
Je l' smo se godinama zalili da nemamo srcanog trenera? Jesmo.
Je l' smo ga imali ovih godinu dana? Oooo da.

Treba se zapitati i to kada smo poslednji put, i da li smo ikad, zavrsili takmicarsku godinu bez poraza na domacem terenu. Takodje, kada smo, i (opet) da li smo ikad, zavrsili takmicarsku godinu sa brojem primljenih kod kuce koje mozemo na prste jedne ruke da izbrojimo.

Coveka necu dizati u nebesa, necu ga pljuvati. Ako nam ne pljune sad svima u facu i ne ode u zvezdu, ja mu zelim sve najbolje i da mu se putevi ponovo ukrste s Vosom. :cheers:
borrissey

Post by borrissey »

gospodinFKV wrote: Je l' u ostalih xy tekmi dao 101% sebe? Jeste.
Je l' smo igrali dopadljivo? Jesmo.
Je l' izvukao maksimum iz kojekakvih Antica, Palocevica, Jovancica? Jeste, a verujem i vise na prolece.
Je l' smo se godinama zalili da nemamo srcanog trenera? Jesmo.
Je l' smo ga imali ovih godinu dana? Oooo da.
Iako mi nije palo na pamet da vičem "Lalate majstore", gornji citat je 100% tačan i ne znam ko bi argumentovano mogao da ga ospori. Možemo ga mrzeti što je zvezdaš, ali ja se mržnjom nikada nisam rukovodio u životu, pa ne bih ni sada. Činjenica jeste da nam je otišao ubedljivo najbolji trener kog smo imali zadnjih xy godina.

Jedno mi samo nije jasno, i to bih ga pitao. Ako je imao sukoba sa upravom, zbog čega je sada otišao kada je otišla i uprava.
Stexman

Post by Stexman »

Pa on je izjavio da je otisao zbog toga sto je otisla ova uprava ako sam dobro razumeo.
Ne svidja mu se valjda sto nema vise ni jednog cigana u upravi.
fare

Post by fare »

E sada će biti katastrofa možemo samo isčekivati koliko će Lalat igrača odvesti u svoj novi klub,otiće gomila igrača nema uprava nema para ,plate nisu primili znači ako zatraže raskide mogu ladno da odu .Lalatović stalno priča nestabilna situacija u klubu ,nema uprave bla,bla, pa što nije čekao 21 pa se možda nešto promeni ako ne neka onda ide a ne ostavio nas je baš bez veze ,ej o čemu smo razmišljali do pre mesec dana a čemu se sada nadati ja se plašim da ničemu dobrom .
Turija

Post by Turija »

Za mene sasvim ocekivano.
Najverovatnije ce u zvezdu, a ima dobar alibi. Takodje, to je i njegov stil da ode, dok ima rezultat i dok nije pao motiv igracima.
Zavisi kakva ce se nova uprava formirati. Ako bude normalna, ja ne brinem mnogo. Mnogi novi igraci ce imati novi motiv, koji su mozda izgubili dok je Lalatovic protezirao pojedine.
Sve u svemu, za postignut rezultat ne moze mu se prigovoriti, za odnos prema Klubu, takodje, osim u rupi.
Nije posteno sto odlazi prvog dana posle ostavke uprave, ali realno , to je ocekivano, pogotovo ako mu se smesi klupa u rupi. Dodvorio se i glavnokomandujucem. Tako da, bukvalno, sve mu se slozilo za prelazak tamo.
Mislim da ova promena nije losa ni za Vojvodinu, ali sacekajmo da vidimo novi sastav UO, novog trenera, pa da vidimo cemu se mozemo nadati.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Ode lale majstor, smrc.
Salu na stranu, delim misljenje sa gospodinFKV.
Ako ocekujemo nekog povratnika za trenera, onda bih ja bio za Sosu Babica ili Zorana Milinkovica.
Postoje dva razloga: Igrali smo poprilicno lepo kod obojice plus su forsirali igrace koji su se kasnije prodali. (Sosa ubacio citavu generaciju omladinaca, a kod Milinkovica u timu su bili: Brkic, Medojevic, Stevanovic, Katai plus je Abubakar po prvi put eksplodirao).
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Hvala, ljudi, ubodem i ja nekad nesto pametno :mrgreen:

Sto se trenera tice, ne bih voleo kizu zbog lizanja s crnima, mada, kod nas je bio vise nego korektan (pogotovo u tekmama s njima).

E, sad, sto se kesa tice, realnije je za ocekivati nekog Sosu, Dzimija, ne daj boze Ridjeg,...

Ja bih licno voleo da vidim Dejana Govedaricu. Davidov deluje kao covek koji obecava, ali se jako bojim da poverujem u bilo sta, poucen iskustvima. Ako jeste tako, prava je klima za povratak nekih dobrih slaninara poput Govedarice. Je l' on i dalje trener klinaca nekih u reprezentaciji?
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ode Lale,najverovatnije ciganki na sisu, ako ga ne ispale u medjuvremenu...Rastavac bi nekako najbolje legao.Inace voleo bih da vidim slaninarsku ekipu u upravi i na klupi vise nego bilo sta.Mislim da Djumi nije najbolje resenje za klupu,ali bih voleo da ga vidim na nekoj drugoj funkciji.Samo upravu da vidim slaninarsku.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Inace gosn Davidov je ostavio vrlo pozitivan utisak na mene to malo sto sam ga slusao,skoro kao pre deset godina kad je sa ekipom ispratio bajevica iz rupe :mafia:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sto se Lalata tice,gotivan mi je bio samo zbog jedne stvari,a to je sto je naterao ekipu da trci i igra presing,sto mi je malo nestvarno za nasu ligu.

rezultati kao rezultati... ja ih i ne dozivljavm bas kao dobre.Opet smo treci,opet kaskamo gotovo vec dvocifren broj bodova,opet smo u gostima samo obican prosek od ekipe. Kordic na golu,Puska na stoperu,gotovo cela sezona bez spica.... protiv raspale Zvezde smo primili mozda i najvise golova od svih ekipa u ligi... U Borcu bi to mozda bila uspesna polusezona,a za Vojvodinu (kakvu ja zelim) i njen renome to je malo. Pa do pre par dana nam je Napredak duvao za vrat,sa mnogo slabijim timom tako da ne vidim bas mnogo razloga za velicanjem sezone. Mozda jedino da bi stvorili neki privid,preko potreban za druge stvari.

Uprava,Lalat,Vojvodina.... rekao bih da je marketing isao bas tim redosledom.Tako da i iz tog ugla nisam zadovoljan. Odredjene konferencije su trajale pola sata i vise,a sustina se svodila u 3-4 minuta,sve ostalo je bilo samo iritirajuce papagajsko ponavljanje. Kada je trebalo na konferencijama da se velica,velicala se Zvezda,a kada je trebalo da se digne glas,tada se cutalo. Slabo je Vosa i na tom polju imala koristi.

Ne gubimo nista Lalatovim odlaskom,jedino mi zao sto nisam bio predsednik u ono vreme kada je Lalat pregovarao sa Cukom,jer bi tada potpisao sa njim,da i on nama plati 50 000 eura,u slucaju da nas napusti u decembru :mrgreen:

Sto se naslednika tice tesko da u Srbiji postoji trener koga bih voleo videti na klupi Vose. Spominje se Rastavac... mislim da on ima mnoogo bolji i jaci tim,od rezultata koje postize,a ni igra nislija nije kao prethodnih sezona,tako da nisam bas nesto odusevljen.

Sta znam,posto smo u sezoni verovatno postigli maksimum,mozda ne bi bilo lose da aktiviramo neko novo ime na trenerskoj mapi Srbije. Voleo bih da imamo nekog bivseg napadaca na klupi,tipa Milana Belica,Petra Divica ili sto da ne i Miodraga Pantelica... dosta mi vise bekova i stopera kraj aut linije :mrgreen:
Image
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Пошто нема пара, покушао бих са Миланом Косановићем, Бранетом Новаковићем, или Спасојем Јелачићем. То би било најреалније.

Друга варијанта: Дејан Говедарица, Милан Белић, Дамир Стојак. То су тренери из ФК Индекса, не знам колико су лиценцирани.

Трећа варијанта, овде подржавам форумаше који су их се сетили: Соса Бабић (освајач Купа), Милинковић (финалиста),

Четврта, најидеалнија: Бобе Павковић, или Милован Рајевац
ernesto

Post by ernesto »

Milan Kosanovic nije zeleo da preuzme ekiou prosle sezone pre lalatovica,izjavio je tada da nije spreman!
Nisam ni za Jelacica,nije se nesto pokazao u Backoj!
Moze Kiza :beg:
Banujte me molim vas :beg:
Stefke

Post by Stefke »

Ђуми :!:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
N13

Post by N13 »

Iskreno zao mi sto Lalatovic odlazi, ali to je i bilo ocekivano.
Na klupi bih najvise voleo Rusa iz Spartaka.
Karlsson

Post by Karlsson »

N13 wrote:Iskreno zao mi sto Lalatovic odlazi, ali to je i bilo ocekivano.
Na klupi bih najvise voleo Rusa iz Spartaka.
Ko mu j*** mater! Trenerska fotelja u FK Vojvodini se još uvek nije ni ohladila, a on je već javno poželeo Crvenoj Zvezdi da osvoji titulu.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 85165.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Inače slažem se sa tobom u vezi Rusa, ali ja bih pre njega stavio Rastavca pošto je on bukvalno odrastao u Klubu.

Mada kakve smo sreće stvarno će nam Tomislav Sivić na kraju i biti trener.
Post Reply