Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Marketing kluba

Post by Deep Purple »

Evo otključali su nam komentare, ne posle Deep se bavi obmanama :mrgreen:

Pošto znam kako naši ljudi razmišljaju i kakav je modus operandi ne bi me čudilo i da predstave nekog danas.
Turija

Post by Turija »

Deep :cheers:
'ajdemo dalje, npr Shop i ta pojacanja.

PS
Sta ce biti sa Kajevicem :D
Je l' se oporavio :wink: (i on je deo marketinga).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
milancl

Post by milancl »

Deep Purple wrote: Fri Jan 05, 2024 1:09 pm Evo otključali su nam komentare, ne posle Deep se bavi obmanama :mrgreen:

Pošto znam kako naši ljudi razmišljaju i kakav je modus operandi ne bi me čudilo i da predstave nekog danas.
Prva stvar koja se desi, za koju procene da će naići na loš odjek, eto opet zaključavanja. Tako je bar bilo do sada.

I ne treba na otključavanju komentara biti zahvalan. Ja sam među onima koji najmanje kritikuju Zbiljića, ali ovo je za mene bruka decenije
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Deep Purple

Post by Deep Purple »

milancl wrote: Fri Jan 05, 2024 2:19 pm
Deep Purple wrote: Fri Jan 05, 2024 1:09 pm Evo otključali su nam komentare, ne posle Deep se bavi obmanama :mrgreen:

Prva stvar koja se desi, za koju procene da će naići na loš odjek, eto opet zaključavanja. Tako je bar bilo do sada.

I ne treba na otključavanju komentara biti zahvalan. Ja sam među onima koji najmanje kritikuju Zbiljića, ali ovo je za mene bruka decenije
Nadam se da do toga neće doći, čitaju forum i dobro znaju kako razmišljamo, juče sam napisao u onom dužem postu da sam čuo da to nije bilo zbog slobode govora već jedna loša odluka u afektu koja naravno da nije za ponos i koja je nanela veliku štetu jer to ne sme da se radi.

Naravno da ne treba na ovome biti zahvalan samo sam se našalio jer su kolege sa foruma u nekoliko navrata pitale i pisale oko komentara nakon što sam objavio da je u planu da ponovo puste slobodno komentarisanje objava.
ssnigd

Post by ssnigd »

Jedva cekam intervju sa jos jednim bivsim igracem blizanaca i pitanjem:"Da li redovno pratite Euroligu u kosarci u areni? Da li pevate sa Pankovom ili Rebracom u zavisnosti koji blizanac igra?"
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Milan

Post by Milan »

Deep Purple wrote: Fri Jan 05, 2024 2:36 pm

Nadam se da do toga neće doći, čitaju forum i dobro znaju kako razmišljamo, juče sam napisao u onom dužem postu da sam čuo da to nije bilo zbog slobode govora već jedna loša odluka u afektu koja naravno da nije za ponos i koja je nanela veliku štetu jer to ne sme da se radi.

Nije to bila jedna loša odluka, pošto se zaključavanje ponavljalo (ili ponovilo). U afektu se može destiti jednom. Čisto da ostane zabeleženo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Страшно шта дочекасмо кад људи на форуму, мање више, ал људи на инстаграму славе откључавање коментара... Уместо да се радујемо неком резултату у Европи, Купу, или што председник каже титули ми се радујемо откључаним коментарима, ајде бар смо лепо отворили годину, баш ко што и неко каже на другом топику, можда и овом, онлајн шоп велика ствар само да што пре крене са радом, пре буквално ем што овако ниси могао да купиш неку вошину ствар сем у фирмином шопу,а не онлајн, ако је оно за радњу истина исто сјајна вест, треба нам нешто слично што је Борац урадио,а не да се наше ствари продају поред ствари близанаца... Ајде да видимо шта можемо да очекујемо и од прелзаног рока, можда можемо очекивати и нешто позитивно ове године :cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanobarac

Post by slanobarac »

Pošto kažete da čitaju forum onda neću zbog njih da pravim nalog na instagramu. Nego, viber nisu otključali a i to je neka društvena mreža.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

slanobarac wrote: Fri Jan 05, 2024 4:42 pm Pošto kažete da čitaju forum onda neću zbog njih da pravim nalog na instagramu. Nego, viber nisu otključali a i to je neka društvena mreža.
Вибер закључан већ 2-3 године, био откључан тек кад се направио, функционисало пар месеци и после закључали...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Реално вибер је углавном и закључан, генерално и осталим клубовима...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
1892

Post by 1892 »

Uvek sa tobom wrote: Fri Jan 05, 2024 5:30 pm Реално вибер је углавном и закључан, генерално и осталим клубовима...
Viber nije socijalna mreža, ok je da bude čisto informativan, izbace linkove posle utakmica itd.
Mada su im se i tu dešavali kiksevi :mrgreen: izbace fotku bez Nedimovića :greenbutt: pa brže bolje skinu i okače drugu s njim hahahaha idiotluk
Come on you Reds!
slanobarac

Post by slanobarac »

Mare_Liman wrote: Fri Jan 05, 2024 5:11 pm
slanobarac wrote: Fri Jan 05, 2024 4:42 pm Pošto kažete da čitaju forum onda neću zbog njih da pravim nalog na instagramu. Nego, viber nisu otključali a i to je neka društvena mreža.
Вибер закључан већ 2-3 године, био откључан тек кад се направио, функционисало пар месеци и после закључали...
Jeste. Sad vidim da je 11.5.2021. zaključan. Pa dobro, ja izuzetno retko koristim viber ali sam mislio da on služi za dvosmernu komunikaciju. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Makar oko vibera je jasno što je zaključan svakome ko je bio u grupi :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Fri Jan 05, 2024 7:28 pm Makar oko vibera je jasno što je zaključan svakome ko je bio u grupi :mrgreen:
Cek to ona grupa o kojoj se toliko pricalo i toliko se molili neki ljudi da pristupe tamo? I to prslo? Nisam znao
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Fri Jan 05, 2024 7:29 pm
Deep Purple wrote: Fri Jan 05, 2024 7:28 pm Makar oko vibera je jasno što je zaključan svakome ko je bio u grupi :mrgreen:
Cek to ona grupa o kojoj se toliko pricalo i toliko se molili neki ljudi da pristupe tamo? I to prslo? Nisam znao
Mislim da je to prslo pre nego što sam se ja ovde registrovao i da sam se nakon toga registrovao ovde.

Kakve su tu diskusije bile :D
Post Reply