Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2023/24
Ево овако гледао сам ово одавно. Аутор је тешка ___, пдеудоисторичар и __. Али ово што је рекао о Звезди и Партизану је тачно, све је погодио, и ко их је основао и како су основани и шта они представљају. Једино није у праву у вези Аркана да је 1991 постао вођа навијача, он је то био још средином осамдесетих. А ово за Хајдук лупета. Јесу га основали Срби, али све остало што прича је будалаштина. Али све у свему треба одгледати.Minja wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 3:22 pmНеће. Они ће престати када држава одлучи да је то то. Када држава реши да се коначно одреди према комунистичком наслеђу и шта и како жели да друштво изгледа. Комунисти су "уништили", БСК и Југославију а врх тадашње државе направио је партизан и звезду.Deep Purple wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 11:02 am
Cigani su balon koji će pući pre ili kasnije. Mnogo duguju i to će doći na naplatu.
Занимљив видео на ту тему па нека свако донесе свој суд колико је тачан а колико не.
Када имагинарно склониш звезду и партизан добијаш реалан ниво нашег фудбала, а то је тек мало изнад аматерског нивоа што је и реално стање ствари.
Ja sam pokusao da slusam, onaj prethodno postavljeni video, ali nisam mogao. Deluje mi ekstremno ostrasceno na jednu stranu. Ovaj nisam ni otvorio.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 12:04 pm @Deep
zvezda neće nikad propasti. Pre će nestati Srbija nego oni i to je tako.
Tačno!
POŠTO OBRAZ ???!!!
istog sam misljenja, a takodje bih dodao da posle nasa zadnja dva pojacanja Partizan definitivno nece moci do tituleMilan wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 12:32 amslanobarac wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 12:04 pm @Deep
zvezda neće nikad propasti. Pre će nestati Srbija nego oni i to je tako.
Tačno!

Imam pitanje jedno. Da li se od sada naše domaće utakmice igraju na Karadjordju ili TSC areni?
Pa pošto rekonstrukcija nije krenula i ko zna kada će, igramo na Karadjordju.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
To ne zna ni Zbiljic, a ne mi na forumu.
Sudeci po okolnostima, pocecemo nastavak prvenstva u Novom Sadu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Marko Petković koji je bio letos na probi pojačao Radnički Niš.
Stojim u mestu gubim vreme
- gospodinFKV
''Pojacao'' je vrlo jaka rec.
Javna tajna, a i nekoliko puta vec napisano i ovde da grad zateze oko rekonstrukcije.
Pre koji dan je tema u Mentalnom razgibavanju bila ''srpska posla'', i to je taman pravi opis za nasu situaciju sa stadionom:
1. Stadion koji ti drzava izgradi, ti prisvojis.
2. Stadion koji si sam izgradio ti drzava prisvoji i zateze oko toga kada i kako ce biti renoviran.
To samo u ovom anusu zemaljske kugle moze da se nadje.

Javna tajna, a i nekoliko puta vec napisano i ovde da grad zateze oko rekonstrukcije.
Pre koji dan je tema u Mentalnom razgibavanju bila ''srpska posla'', i to je taman pravi opis za nasu situaciju sa stadionom:
2. Stadion koji si sam izgradio ti drzava prisvoji i zateze oko toga kada i kako ce biti renoviran.
gospodinFKV wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 6:06 pm ''Pojacao'' je vrlo jaka rec.![]()
Pošto realno stadion neće rešiti do leta, čak ni kozmetički, iskreno ne vidim poentu borbe za Evropu, koju ćemo u najbolju ruku igrati u Loznici ili Topoli. Potpuna glupost. Nek kažu jasno i glasno ko i iz kog razloga zateže. Najavili za oktobar pa pomerili za januar a sad muk....
Come on you Reds!
- slanobarac
Jasno i glasno da glasnije ne može, režimska oligarhija!!! Zarobili su celu državu a baš intezivno razmišljaju da vrate stadion u vlasništvo kluba. Ovi esesenesovci na čelu kluba ne smu ni da postave pitanje o tome a ne da učine nešto više.1892 wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 6:36 pmgospodinFKV wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 6:06 pm ''Pojacao'' je vrlo jaka rec.![]()
Pošto realno stadion neće rešiti do leta, čak ni kozmetički, iskreno ne vidim poentu borbe za Evropu, koju ćemo u najbolju ruku igrati u Loznici ili Topoli. Potpuna glupost. Nek kažu jasno i glasno ko i iz kog razloga zateže. Najavili za oktobar pa pomerili za januar a sad muk....
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Rekla-kazala, sukob partijskih struja unutar sekte. Bivši kradonačelnik sa sadašnjim bivšim Limancem vs uprava FKV.slanobarac wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 6:58 pmJasno i glasno da glasnije ne može, režimska oligarhija!!! Zarobili su celu državu a baš intezivno razmišljaju da vrate stadion u vlasništvo kluba. Ovi esesenesovci na čelu kluba ne smu ni da postave pitanje o tome a ne da učine nešto više.1892 wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 6:36 pmgospodinFKV wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 6:06 pm ''Pojacao'' je vrlo jaka rec.![]()
- Grbavica.021*
Вук Митошевић потписао за Младост ГАТ