Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ДушанФ89

Re: Super Liga - sezona 2023/24

Post by ДушанФ89 »

Minja wrote: Mon Jan 15, 2024 3:22 pm
Deep Purple wrote: Mon Jan 15, 2024 11:02 am
Cigani su balon koji će pući pre ili kasnije. Mnogo duguju i to će doći na naplatu.
Неће. Они ће престати када држава одлучи да је то то. Када држава реши да се коначно одреди према комунистичком наслеђу и шта и како жели да друштво изгледа. Комунисти су "уништили", БСК и Југославију а врх тадашње државе направио је партизан и звезду.

Занимљив видео на ту тему па нека свако донесе свој суд колико је тачан а колико не.

Када имагинарно склониш звезду и партизан добијаш реалан ниво нашег фудбала, а то је тек мало изнад аматерског нивоа што је и реално стање ствари.
Ево овако гледао сам ово одавно. Аутор је тешка ___, пдеудоисторичар и __. Али ово што је рекао о Звезди и Партизану је тачно, све је погодио, и ко их је основао и како су основани и шта они представљају. Једино није у праву у вези Аркана да је 1991 постао вођа навијача, он је то био још средином осамдесетих. А ово за Хајдук лупета. Јесу га основали Срби, али све остало што прича је будалаштина. Али све у свему треба одгледати.
Turija

Post by Turija »

Ja sam pokusao da slusam, onaj prethodno postavljeni video, ali nisam mogao. Deluje mi ekstremno ostrasceno na jednu stranu. Ovaj nisam ni otvorio.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

slanobarac wrote: Mon Jan 15, 2024 12:04 pm @Deep
zvezda neće nikad propasti. Pre će nestati Srbija nego oni i to je tako.

Tačno!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Milan wrote: Tue Jan 16, 2024 12:32 am
slanobarac wrote: Mon Jan 15, 2024 12:04 pm @Deep
zvezda neće nikad propasti. Pre će nestati Srbija nego oni i to je tako.

Tačno!
istog sam misljenja, a takodje bih dodao da posle nasa zadnja dva pojacanja Partizan definitivno nece moci do titule :mrgreen:
Image
Saki

Post by Saki »

Imam pitanje jedno. Da li se od sada naše domaće utakmice igraju na Karadjordju ili TSC areni?
VošaNS

Post by VošaNS »

Saki wrote: Tue Jan 16, 2024 10:53 am Imam pitanje jedno. Da li se od sada naše domaće utakmice igraju na Karadjordju ili TSC areni?
Pa pošto rekonstrukcija nije krenula i ko zna kada će, igramo na Karadjordju.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Saki wrote: Tue Jan 16, 2024 10:53 am Imam pitanje jedno. Da li se od sada naše domaće utakmice igraju na Karadjordju ili TSC areni?
To ne zna ni Zbiljic, a ne mi na forumu.
Sudeci po okolnostima, pocecemo nastavak prvenstva u Novom Sadu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Saki

Post by Saki »

VošaNS wrote: Tue Jan 16, 2024 10:59 am
Pa pošto rekonstrukcija nije krenula i ko zna kada će, igramo na Karadjordju.
Zahvaljujem :mrgreen:
VošaNS

Post by VošaNS »

Marko Petković koji je bio letos na probi pojačao Radnički Niš.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

''Pojacao'' je vrlo jaka rec. :mrgreen:
Javna tajna, a i nekoliko puta vec napisano i ovde da grad zateze oko rekonstrukcije.

Pre koji dan je tema u Mentalnom razgibavanju bila ''srpska posla'', i to je taman pravi opis za nasu situaciju sa stadionom:

1. Stadion koji ti drzava izgradi, ti prisvojis.
2. Stadion koji si sam izgradio ti drzava prisvoji i zateze oko toga kada i kako ce biti renoviran.

To samo u ovom anusu zemaljske kugle moze da se nadje.
1892

Post by 1892 »

gospodinFKV wrote: Tue Jan 16, 2024 6:06 pm ''Pojacao'' je vrlo jaka rec. :mrgreen:
Javna tajna, a i nekoliko puta vec napisano i ovde da grad zateze oko rekonstrukcije.

Pre koji dan je tema u Mentalnom razgibavanju bila ''srpska posla'', i to je taman pravi opis za nasu situaciju sa stadionom:

2. Stadion koji si sam izgradio ti drzava prisvoji i zateze oko toga kada i kako ce biti renoviran.

Pošto realno stadion neće rešiti do leta, čak ni kozmetički, iskreno ne vidim poentu borbe za Evropu, koju ćemo u najbolju ruku igrati u Loznici ili Topoli. Potpuna glupost. Nek kažu jasno i glasno ko i iz kog razloga zateže. Najavili za oktobar pa pomerili za januar a sad muk....
Come on you Reds!
slanobarac

Post by slanobarac »

1892 wrote: Tue Jan 16, 2024 6:36 pm
gospodinFKV wrote: Tue Jan 16, 2024 6:06 pm ''Pojacao'' je vrlo jaka rec. :mrgreen:

Pošto realno stadion neće rešiti do leta, čak ni kozmetički, iskreno ne vidim poentu borbe za Evropu, koju ćemo u najbolju ruku igrati u Loznici ili Topoli. Potpuna glupost. Nek kažu jasno i glasno ko i iz kog razloga zateže. Najavili za oktobar pa pomerili za januar a sad muk....
Jasno i glasno da glasnije ne može, režimska oligarhija!!! Zarobili su celu državu a baš intezivno razmišljaju da vrate stadion u vlasništvo kluba. Ovi esesenesovci na čelu kluba ne smu ni da postave pitanje o tome a ne da učine nešto više.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

slanobarac wrote: Tue Jan 16, 2024 6:58 pm
1892 wrote: Tue Jan 16, 2024 6:36 pm

Jasno i glasno da glasnije ne može, režimska oligarhija!!! Zarobili su celu državu a baš intezivno razmišljaju da vrate stadion u vlasništvo kluba. Ovi esesenesovci na čelu kluba ne smu ni da postave pitanje o tome a ne da učine nešto više.
Rekla-kazala, sukob partijskih struja unutar sekte. Bivši kradonačelnik sa sadašnjim bivšim Limancem vs uprava FKV.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Вук Митошевић потписао за Младост ГАТ
Post Reply