Pripreme
Re: Pripreme
Ako je neko od forumasa bio na utakmici, zamolio bih ga da napise svoje utiske o nasim mladim igracima i generalno.
Zahvaljujem na trudu.
Zahvaljujem na trudu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ideja je bila da šansu dobiju igrači iz omladinske ekipe i naši igrači koji su bili na pozajmicama, kako bismo videli koliko mogu u ovom trenutku. Mislim da su ispunili očekivanja i sada sam na slatkim mukama, jer igrači koji nisu igrali danas su oni koji su izneli teret prvog dela prvenstva – naglašava Krivokapić.fare wrote:Pa kolko tu igrača fali?
Jesi lud, jos je hladno za forumase da idu na utakmiceTurija wrote:Ako je neko od forumasa bio na utakmici, zamolio bih ga da napise svoje utiske o nasim mladim igracima i generalno.
Zahvaljujem na trudu.
A da seru tu su prvi
Za pocetak nemoj ti srati.Danilo wrote:Jesi lud, jos je hladno za forumase da idu na utakmiceTurija wrote:Ako je neko od forumasa bio na utakmici, zamolio bih ga da napise svoje utiske o nasim mladim igracima i generalno.
Zahvaljujem na trudu.
A da seru tu su prvi
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- gospodinFKV
@ssnigd
Ne nasedaj, mani ga.
Ne nasedaj, mani ga.

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 21-01-2019" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
http://mondo.rs/a1161264/Sport/Fudbal/F ... -2019.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je najbolji spisak za pripreme u novijoj istoriji kluba...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Slazem se, sad samo da ne useru posao dovodjenjem hrpe drva nakon priprema...Rabba wrote:http://mondo.rs/a1161264/Sport/Fudbal/F ... -2019.html
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mislim da je dobar izbor igraca za Belek i opredelenje na vlastitu skolu. Taj potez je iznudjen praznom kasom, ali je dobar, ako ne zabrljaju uskoro.
Antic i Arsic ne donose perspektivu Vosi i dobro bi bilo da nadju klub.
Antic je dobar defanzivac, ali slab u ofanzivi i predaji lopte, dok za Arsica ne znam sta bih rekao. Osim borbenosti, nista nije pokazao, cak ni da je dobar suter, sto se mislilo.
Ocekujem da ce Liberijac biti pojacanje i da ce oziveti karijeru.
Najvise nam fali prava desetka. A to, bez novaca, tesko da cemo naci.
PS
Kakvi se prenosi, sa priprema iz Turske, pominju na areni u komentarima u ruznalu? Hoce li biti i Vojvodine na programu?
Antic i Arsic ne donose perspektivu Vosi i dobro bi bilo da nadju klub.
Antic je dobar defanzivac, ali slab u ofanzivi i predaji lopte, dok za Arsica ne znam sta bih rekao. Osim borbenosti, nista nije pokazao, cak ni da je dobar suter, sto se mislilo.
Ocekujem da ce Liberijac biti pojacanje i da ce oziveti karijeru.
Najvise nam fali prava desetka. A to, bez novaca, tesko da cemo naci.
PS
Kakvi se prenosi, sa priprema iz Turske, pominju na areni u komentarima u ruznalu? Hoce li biti i Vojvodine na programu?
- AntonioKasano
Ako ima pameti, pravu sansu dati Neskovicu, Lazarevicu i Devetaku, losije plasirani i sa gorom igrom od ove ne mozemo biti...
Eze zbog vize kasni na pripreme 2-3 dana.
Kada poslažemo igrače sa priprema po pozicijama ovako to igleda, delujemo popunjeni na svakoj poziciji. Po meni nemamo šanse za Evropu, ali nećemo ni ispasti. Mislim da je sada pravo vreme da se klincima da šansa. Voleo bih da je ovo kraj našeg roka što se dolazaka tiče.
Boldovani su igrači koji se vode kao stranci. Jedino nisam siguran za Tegeltiju, ali bi trebalo da i on ima naše državljanstvo.
Golmani: Emil Rockov, Nikola Simić, Nemanja Toroman
Desni bekovi: Aranđel Stojković, Milan Lazarević, Marko Bjeković
Levi bekovi: Mladen Devetak, Andrej Jakovljević
Štoperi: Daniel Graovac, Siniša Saničanin, Ranko Veselinović, Igor Jeličić
Vezni: Vuk Mitošević, Damir Zlomislić, Milan Đurić, Dobrica Tegeltija, Mirko Topić
Desna krila: Ognjen Đuričin, Damjan Gojkov, Kristijan Živković
Leva krila: Eze Vinsent, Nemanja Milojević
Ofanzivni vezni: Aleksandar Mesarović, Nikola Srećković, Mihajlo Nešković, Dejan Zukić
Napadači: Nikola Gajić, Seku Kone
Kada poslažemo igrače sa priprema po pozicijama ovako to igleda, delujemo popunjeni na svakoj poziciji. Po meni nemamo šanse za Evropu, ali nećemo ni ispasti. Mislim da je sada pravo vreme da se klincima da šansa. Voleo bih da je ovo kraj našeg roka što se dolazaka tiče.
Boldovani su igrači koji se vode kao stranci. Jedino nisam siguran za Tegeltiju, ali bi trebalo da i on ima naše državljanstvo.
Vezni: Vuk Mitošević, Damir Zlomislić, Milan Đurić, Dobrica Tegeltija, Mirko Topić
Ofanzivni vezni: Aleksandar Mesarović, Nikola Srećković, Mihajlo Nešković, Dejan Zukić
- gospodinFKV
Tegeltija ima nas pasos.
Beonic wrote:Eze zbog vize kasni na pripreme 2-3 dana.
Sekou Kone je macka u dzaku (ne znamo nista o njemu) I tu mozemo da imamo problem ako nije kvalitet, jer onda Eze dolazi na spica I ostajemo samo sa Milojevicem koji po meni nema kvalitet za Vojvodinu. Slicno je I sa 10-kom, Mesarovic nema kvalitet za Vojvodinu, a bojim se ni Sreckovic (iako ga nisam dovoljno gledao).
Kup je nas!
Ako cemo realno, u ovom trenutku niko osim Rockova (i eventualno Ezea i Gojkova) nema kvalitet za Vojvodinu (onakvu Vojvodinu kakvu svi zelimo).
Milojevic i Sreckovic se samo uklapaju u to sivilo. Ne verujem da ovaj Kone moze biti ispod proseka sadasnjeg kvaliteta tima... mislim da ce biti isti kao i ostali, ili se moze desiti da napravi razliku. U svakom slucaju, nemamo sta izgubiti sa njim (osim ako ima astronomsku platu).
Milojevic i Sreckovic se samo uklapaju u to sivilo. Ne verujem da ovaj Kone moze biti ispod proseka sadasnjeg kvaliteta tima... mislim da ce biti isti kao i ostali, ili se moze desiti da napravi razliku. U svakom slucaju, nemamo sta izgubiti sa njim (osim ako ima astronomsku platu).
- gospodinFKV
Sumnjam da ima astronomsku platu. Nisu je imali ni prethodna trojica koje je dovodio ovaj menadzer.
Ako ovaj ne bude bio dobar, sigurno ce Gajic igrati mnogo vise nego Eze u spicu. U svakom slucaju, gore tesko moze biti, s obzirom da je realizacija kriminalno losa...
Ako ovaj ne bude bio dobar, sigurno ce Gajic igrati mnogo vise nego Eze u spicu. U svakom slucaju, gore tesko moze biti, s obzirom da je realizacija kriminalno losa...