van der iV a.k.a Totti wrote:Cuo sam na Sos-u pre neki dan da je trebao da nas "pojaca" Mitar Novakovic.Navodno sve je dogovoreno izmedju klubova,ali je on odbio transfer.
Moj komentar je:Hvala milom Bogu!
Slazem se
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
Srbenda wrote:Djordje Lazic nije i verovatno nece potpisati ugovor sa partizanom jer nemaju para da ga plate sa pdv-om pa ce se verovatno vratiti u lucane
Zurnal
Nešto tu meni nije čizma na tu nogu.Pre će biti da ga nisu dobro procenili, odnosno da su ga precenili.
Ja ga nikad nisam gledao na terenu, ali naši direktori jesu, pa možda ga kao vraćenu udavaču možemo uzeti na probu , pa ako zadovolji; nek stavi paraf na ,,vernost,,.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dmitrović
Iskusni kapiten čačanskog Borca, nekadašnji reprezentativac i internacionalac u Austriji Boban Dmitrović ime je o kojem ozbiljno razmišljaju u Vojvodini.
Tim povodom tehnički direktor Radisav Rabrenović je rekao:
- Svi znamo da se radi o stožeru čačanske ekipe, ali je nerealno da Dmitrović ove zime dođe u Vojvodinu. Prvo zbog toga jer i Borac svoju koncepciju zasniva upravo na njemu, a drugo jer takav igrač mnogo košta. Ali, ko zna, možda se na leto nešto promeni – rekao je Rabrenović.
Takav igrac mnogo kosta
Koliko smo ovde imena spomonelu,potencijalnih pravih pojacanja...Izgleda Rabren kad bude pravio nove naocare mora malo pojacati dijoptriju...
Dmitrović
Iskusni kapiten čačanskog Borca, nekadašnji reprezentativac i internacionalac u Austriji Boban Dmitrović ime je o kojem ozbiljno razmišljaju u Vojvodini.
Tim povodom tehnički direktor Radisav Rabrenović je rekao:
- Svi znamo da se radi o stožeru čačanske ekipe, ali je nerealno da Dmitrović ove zime dođe u Vojvodinu. Prvo zbog toga jer i Borac svoju koncepciju zasniva upravo na njemu, a drugo jer takav igrač mnogo košta. Ali, ko zna, možda se na leto nešto promeni – rekao je Rabrenović.
Takav igrac mnogo kosta
Koliko smo ovde imena spomonelu,potencijalnih pravih pojacanja...Izgleda Rabren kad bude pravio nove naocare mora malo pojacati dijoptriju...
Radoye wrote:Jebote koji ce nam k***c takva raga ko Dmitrovic. Taj je mozda nekada i licio na igraca, davno bilo sad se pripoveda. Ovi stvarno nisu normalni...
DOŠLI: trener Soldo, Galić (Radnički Niš), Šodić (Borac Banjaluka, BiH – kraj pozajmice), Dojkić (Radnički Pirot – kraj pozajmice), Jovančov i Perović (Polet Sivac – kraj pozajmice), D. Fejsa (POFK Hajduk – kraj pozajmice),
Radovan Krivokapić je, kao što je i bilo najavljivano, napustio redove Crvene Zvezde, ali karijeru neće nastaviti u Koreji, kako je prvobitno trebalo da bude.
Naš vezni igrač će ostatak sezone provesti na pozajmici u novosadskoj Vojvodini iz koje je svojevremeno i došao u Crvenu Zvezdu. Krivokapić nije bio u planovima stručnog štaba beogradskih "crveno-belih" za nastavak sezone pa je udovoljeno njegovoj želji da promeni klub kako bi imao veću minutažu.
Zasto uvek otpaci i to oni ciganski zavrsavaju kod nas postajemo ono sto nisam hteo da budemo sakupljaci otpadaka!!!
Stvarno je debilan potez dovođenje Krivokapića, nemam reči.Čak i ako zanemarimo da je go**o cigansko, na sredini terena smo odlično pokriveni.Davidov, Dobrić, Milutinović, Popović i Tadić su sve bolji igrači od njega, a može se reći da igraju na sličnim pozicijama.Toliko o priči da nećemo bespotrebno gomilati igrače...Lično se nadam da dotični neće imati nikakvu značajniju ulogu na proleće, s obzirom da nije ni prošao pripreme.