Super Liga - sezona 2024/25
-
Re: Super Liga - sezona 2023/24
Pisao sam ranije, da mi je jedan član uprave TSC-a rekao, od zvezde (i partizana) ne mogu biti bolji, ali sve ostalo mogu. I tako i rade. Biće treći/četvrti, igrati Ligu Evrope/konferencija, od čega realno svi naši klubovi (i bg go**a) ne mogu bolje, stvarati svoje igrače…
Od nastavka ne očekujem ništa. Treći trener ove sezone, realno i treći sastav ekipe. Moguće je, ali baš mnogo toga treba da se sklopi. Kao što ste pisali, kontinuitet, kontinuitet…
Od nastavka ne očekujem ništa. Treći trener ove sezone, realno i treći sastav ekipe. Moguće je, ali baš mnogo toga treba da se sklopi. Kao što ste pisali, kontinuitet, kontinuitet…
- Grbavica.021*
+1Savcic Luka wrote: ↑Fri Feb 09, 2024 11:31 am Pisao sam ranije, da mi je jedan član uprave TSC-a rekao, od zvezde (i partizana) ne mogu biti bolji, ali sve ostalo mogu. I tako i rade. Biće treći/četvrti, igrati Ligu Evrope/konferencija, od čega realno svi naši klubovi (i bg go**a) ne mogu bolje, stvarati svoje igrače…
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ovoj Surdulici treba zabraniti da igra dalje utakmice, kakva šabanija, oni ne liče uopšte na fudbalski tim. Taman su legli čukurašima da pumpaju mišiće na njima na početku sezone.
- gospodinFKV
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/175804 ... -bamidelea
Ne deluje los, ali ove sezone nije maltene ni minut igrao, tako da je jasno zasto je zavrsio ovde.Бамиделе (22) је каријеру започео у родној Нигерији у клубу Обаз, затим је прешао словачки Спартак из Трнаве, где је уписао 23 гола и 12 асистенција на 98 утакмица.
Из Словачке се преселио у португалски Ешторил, где је провео годину и по дана.
https://www.kurir.rs/v/4352863?utm_sour ... re_counter
Tuzna realnost našeg fudbala u jednom tekstu.
Tuzna realnost našeg fudbala u jednom tekstu.
Stojim u mestu gubim vreme
Gledam prenos TSC-IMT.
Topolcani mnogo slabiji, nego ranije, ali ce najverovatnije sacuvati vodjstvo - za razliku od Vose.
PS
Kako se sude ovi penali?
Po meni, nijedan nije bio opravdan.
Topolcani mnogo slabiji, nego ranije, ali ce najverovatnije sacuvati vodjstvo - za razliku od Vose.
PS
Kako se sude ovi penali?
Po meni, nijedan nije bio opravdan.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Гледао сам прво полувреме Раднички,а после испратио резултат.Набили су такав висок пресинг да Нишлије нису знале шта их је снашло.Имали су доста шутева,једно,два додавања и шут,што мање компликације,комбинација.Тај Сахли је затегао голчину за шпице,Чинеду је јак,и јако брз ала Оумару,лопту у простор и претрчи их ко децу.Биће нам јако тешко све и да играмо много боље,Раднички има серију добрих резултата и сигурно амбиције да заврше у горњој половини,а ни Европа им није далеко
- Grbavica.021*
- Grbavica.021*
- Uvek sa tobom
Данас гледам мало партизан успут и констатујем да на дресу сада имају рекламу ТРИ КЛАДИОНИЦЕ, нећу да их именујем, шта очекивати од таквог савеза и такве лиге која и сама носи име кладионице!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
Нама је главни спонзор лиге кладионица, назив лиге нам је по кладионици, ово остало је само бонус... Нема ту шта причатиUvek sa tobom wrote: ↑Sat Feb 17, 2024 11:38 pm Данас гледам мало партизан успут и констатујем да на дресу сада имају рекламу ТРИ КЛАДИОНИЦЕ, нећу да их именујем, шта очекивати од таквог савеза и такве лиге која и сама носи име кладионице!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
а моцарт спонзор одбојкашком, рукометном и фудбалском клубу.Mare_Liman wrote: ↑Sun Feb 18, 2024 12:22 amНама је главни спонзор лиге кладионица, назив лиге нам је по кладионици, ово остало је само бонус... Нема ту шта причатиUvek sa tobom wrote: ↑Sat Feb 17, 2024 11:38 pm Данас гледам мало партизан успут и констатујем да на дресу сада имају рекламу ТРИ КЛАДИОНИЦЕ, нећу да их именујем, шта очекивати од таквог савеза и такве лиге која и сама носи име кладионице!

Nesko Milovanovic ,,oducio" od posla danas i Lalata u Subotici. A, Lalat ce, verovatno, za nedelju dana Bandovica u Novom Sadu.
Zakljucak: Nesko je tata za sve ove amatere u ligi.
Zakljucak: Nesko je tata za sve ove amatere u ligi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov