Koga zanimaju ove neinventivne prevazidjene pitalice? Je li to maksimum naseg marketiga?
Te pitalice su bile fora pre nekoliko decenija, kad su medijske i ostale okolnosti bile sasvim drugacije ( a, pogotovo ne razumem ono plavi dres ili...)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Verovatno nam je tad predsednik završio marketing, pa demonstrira u Voši savladane veštine. Marketing nam je bio bukvalno 10 puta bolji dok je bio “one man show Subotin”, a sećamo se da je bio prilično kilav.
Vojo, niji pristojno da napisem svoje misljenje o ovom vidjenom i danasnjim trendovima. A, ti uporedi staru manekensku skolu i ovu novu i potom karijere. Ako ti je do toga.
Meni je Nusa bila simpaticna zbog srpskog jezika sa slovenackim naglaskom i sto se trudila u radu u Vosi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
[quote=Milan post_id=220869 time=1707136554 user_id=141]
Ne vidim čemu čuđenje? Zar neko od struktura u klubu/vlasti očekuje nešto drugačije od ovog?
Pritom sam ubeđen da oni na ovo gledaju kao "Do jaja, kakvu pizdariju smo osmislili!".
[/quote]
Dobro efekat marketing akcije ne možeš odmah da znaš, ova Tatjana je neka influenserka i moja devojka, koja veze sa fudbalom i Novim Sadom nema, mi je poslala taj post. Tako da pogađa ljude koji nemaju veze sa Vošom, koliko će ih privući, zavisi od mnogo faktora.