Да ли се од нас очекује да их исто тако користимо? Надам се да то није цена за тај бесплатан улаз у суботу, не би било пријатно ни за око ни за тур.
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
- Red Marquis
- Moderator
Ajde biće +17 u subotu, nikad influenser od tebe s takvim stavom.CRD FCV wrote: ↑Wed Feb 07, 2024 6:41 pmДа ли се од нас очекује да их исто тако користимо? Надам се да то није цена за тај бесплатан улаз у суботу, не би било пријатно ни за око ни за тур.
Io odio Belgrado
Скроз си у праву. А и најмање шрп можемо дати за клуб су наше задњице, зато ајмо храбро браћо у суботу!Red Marquis wrote: ↑Wed Feb 07, 2024 6:51 pmAjde biće +17 u subotu, nikad influenser od tebe s takvim stavom.
Treba videti jel ziv Randu iz Kasandre da izvede pocetni udarac kao pre 30 godina sa Obilicem.
0.0625
- Mare_Liman
Јелена Грлић у потрази за новим клубом... Била би греота да је клуб не ангажује, ако се не варам док је она била фотограф имали смо и официјалне слике са гостовања, а свакако би имали квалитетније слике за домаћих утакмица...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
да, док је била код нас фотограф била је и у Кабелу, а што се тиче слика имали смо са гостовања слике ја мислим скоро увек..Mare_Liman wrote: ↑Wed Feb 07, 2024 11:49 pm Јелена Грлић у потрази за новим клубом... Била би греота да је клуб не ангажује, ако се не варам док је она била фотограф имали смо и официјалне слике са гостовања, а свакако би имали квалитетније слике за домаћих утакмица...
- Mare_Liman
Имали смо увек, али чини ми се баш одласком Јелене на лето 2021 буквално ни једном нисмо имали слике са гостовања, сад има ту дела и да је то до управе, ал свакако мислим да би се са Јеленом опет вратило, по мени незамисиво нешто да трећи највећи клуб нема официјалне слике са гостујућих утакмица већ 3 године...Grbavica.021* wrote: ↑Thu Feb 08, 2024 8:12 pmда, док је била код нас фотограф била је и у Кабелу, а што се тиче слика имали смо са гостовања слике ја мислим скоро увек..Mare_Liman wrote: ↑Wed Feb 07, 2024 11:49 pm Јелена Грлић у потрази за новим клубом... Била би греота да је клуб не ангажује, ако се не варам док је она била фотограф имали смо и официјалне слике са гостовања, а свакако би имали квалитетније слике за домаћих утакмица...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Kanda arhivatori više vole Evroligu. Daj Marinu Visković za 4 osobe. 

- Uvek sa tobom
Марина Маринаа Маринааа зар не знаш да волем тее јааа

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Otići i pogledati tako nešto neki put i ne mora značiti da navijaš za njih. Plus tu su razni sponzori od Telekoma pa na dalje koji dele ulaznice, pozivaju itd, a možda ih žele ispoštovati na neki način. Ne bi ja ovo uzimao kao ne znam kakav stav. Mene su recimo pojedini poslovni partneri više puta pozivali iako znaju da ne mirišem ni crveno ni crno izdanje. Doduše, nisam otišao nikada, jer generalno tu Evroligu ne pratim ni u novinama, mada znam da naprave dobru atmosferu i to je onda kao nešto in da se gleda i od nekih koji nisu nešto ostrašćeni navijački.
Svakako mislim da su oni skroz ok momci i da znaju gde dominantno pripadaju i šta ih je proslavilo. A koliko znam poster je i dalje na zidu

Slažem se sa @Cane. I mene su drugari zvali nekoliko puta na partizanove utakmice, samo sam im se zahvalio na pozivu jer nije košarka za mene ako igraju blizanci (mada, malo mi je žao što nisam prisustvovao kuknjavi na tribanama nakon utakmice, kažu drugari da je bilo baš deprimirujuće
).
Znam nekoliko ljudi koji su išli da gledaju TSC u ovim evropskim mečevima, i šta oni su automatski njihovi navijači ili navijači Frajburga, npr? Mnogi su otišli da vide stadion, osete atmosferu i pogledaju utakmicu bez brige da će izbiti neki incident.
Na kraju krajeva, možda Škorić navija za Bajern pa je išao da gleda sinoć i podrži Bavarce?

Znam nekoliko ljudi koji su išli da gledaju TSC u ovim evropskim mečevima, i šta oni su automatski njihovi navijači ili navijači Frajburga, npr? Mnogi su otišli da vide stadion, osete atmosferu i pogledaju utakmicu bez brige da će izbiti neki incident.
Na kraju krajeva, možda Škorić navija za Bajern pa je išao da gleda sinoć i podrži Bavarce?

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Neizlecivi
- Mare_Liman
Ево један пример сјајног маркетинга, квалитет, кадрови,... клуб без навијача, друга лига, буквално требају да нам буду пример, инстаграм страница исто нестварна, миљама испред нас...
- Grbavica.021*
Што се тиче Ћирјаковића често је виђен на кошарци када игра Војводина код куће.