То се и ја питам шта ће нам они.
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Ko je uopšte Big Band?
Zar nisu mogli da organizuju koncert naših Vojvodinaških bendova, ima ih dovoljno i stvari su nam poznate i voljene?
Zar nisu mogli da organizuju koncert naših Vojvodinaških bendova, ima ih dovoljno i stvari su nam poznate i voljene?
Pa dobro, ako se svečana akademija odvija u SNP-u uz prenos na Pozorišnom trgu, nije baš očekivano da na glavnoj sceni zasvira (iako bih lično voleo) Fiskalni račun.
Po meni je veći problem ko će se naći u publici, jer je očigledno da navijača neće biti. Nama je upućen poziv da stojimo ispred.
Po meni je veći problem ko će se naći u publici, jer je očigledno da navijača neće biti. Nama je upućen poziv da stojimo ispred.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Znači Zbilja i naprednjačko-mafijaška elita će održati svečanu akademiju u velikoj sali SNP-a, a mi treba da gledamo tu elitnu manifestaciju na marginama i posle slušamo beogradski RTS orkestar??
Zahvaljujem na pozivu, ali propustiću takvu svečanost koja veze nema sa pravim Vojvodinaštvom.
Zahvaljujem na pozivu, ali propustiću takvu svečanost koja veze nema sa pravim Vojvodinaštvom.
- Neizlecivi
Kakakv cisti punk od kluba... 100. rodjendan proslavili svako za sebe u ratu sa upravom, a kanda nije daleko ni 110. od toga 

-
Ovi su nesposobni da organizuju i tu proslavu kako dolikuje. Treba bojkotovati odlazak tamo, ovo je klasicno pisanje po nama.
Uprava napolje!
- Grbavica.021*
Данас од 18 часова на Тргу слободе дружење са играчима Војводине.
Je l' bio neko juče? Nešto mi kilavo deluje na tih nekoliko slika što je klub objavio...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Grbavica.021*
Како би рекли на фејсбуку, права увертира пред рођендан у среду.
https://www.fkvojvodina.rs/mi-smo-jedno ... tid=NOb6eG

https://www.fkvojvodina.rs/mi-smo-jedno ... tid=NOb6eG
- Mare_Liman
Је л реално да клуб није ништа окачио поводом 110. година, окачили да нам је уефа и славија честитала, а никакав пост овако, ко да нам и није рођендан...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
Mare_Liman wrote: ↑Wed Mar 06, 2024 11:30 am Је л реално да клуб није ништа окачио поводом 110. година, окачили да нам је уефа и славија честитала, а никакав пост овако, ко да нам и није рођендан...
- gospodinFKV
Pre deset godina smo proslavili stotku kod Spensa i stadiona, zaraceni s upravom i uz sve ono sta nas je nekad cinilo klubom kakav smo hteli da budemo.Salvador wrote: ↑Sat Mar 02, 2024 9:24 pm Znači Zbilja i naprednjačko-mafijaška elita će održati svečanu akademiju u velikoj sali SNP-a, a mi treba da gledamo tu elitnu manifestaciju na marginama i posle slušamo beogradski RTS orkestar??
Danas na tribini prosto nemas ljude koji ce nesto slicno uraditi, jer se upravo ta gorepomenuta elita pobrinula da sitan interes bude namiren, a svako ko se buni bude oznacen kao neko ko manje voli klub, jer ''kLubU sADa tReBa pODrSka''.

Pročitah da će Arena raditi live prenos naše proslave večeras.
A evo i nekih informacija o programu.
A evo i nekih informacija o programu.
- Mare_Liman
Арена Спорт 3 пренос
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."