Liga Evrope - sezona 2011/2012

Locked
PeraSK

Post by PeraSK »

Pobednički mentalitet :roll: Koji vam je? Pa nismo izvukli ekipu od koje moramo ovako da skidamo gaće bez borbe. Odlična su ekipa, ali to ne mora da znači da mi ne možemo da izvučemo povoljan rezultat. Dobra su ekipa, ali šteta je što će morati takmičenje da završe u 3. pretkolu.

Protivnik po meri. Taman da upravi da do znanja da se ne gubi više vreme, nego kupi još jedan kvalitetan špic. Izgovori da novaca nema više ne mogu da prođu. Bato dreši kesu, hoćemo da idemo dalje! Plasman je izvestan, uz još jedno kvalitetno pojačanje u napadu. Možemo da ih eliminišemo, ali bez pravog napadača, biće teško. Dobijene su pare od Kataia, Tumbe, Brkića, sasvim dovoljan fond da se uloži u jednog igrača po meri.
kej

Post by kej »

Tako smo mislili i da ce nas Austrija oprati pa eto sta se desilo, minuti su nas delili. A ako se secate protiv Hapoela u gostima, Buac je zategao precku na 0-0. Posle je usledio krah, ali hocu da kazem da je vrlo lako moglo i drugacije da bude.
Samo kad bismo im tamo ucackali jedan, iz prekida ili neke brlje.. Ne verujem da ce oni nama dati 3-4 komada. A onda revans na punom Karadjordju. Mozemo dalje!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Samo da ne izgubimo tamo, a ovde ce se desiti Bastija :D
severozapad

Post by severozapad »

Imam jednog Izraelca ovde, obradovao se ovom žrebu i pokidaće glas protiv ovih. Spreman je da nam malo pomogne oko jezika pred utakmicu ;) Inače deklariše se kao navijač Vojvodine, bio je na par ovih masovnijih gostovanja u bg-u protiv glodara a nekad je simpatisao Macabi tamo.
Da li je već sad sigurno da mi igramo tu tekmu pod svetlima?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Pogledao sam našu startnu postavu iz Novog Sada protiv Hapoela onomad - sad smo debeeelo jači. Oni su slabiji od Makabija iz Haife, mi bolji od Borca, petarda neće pasti u Tel Avivu :D
Ne sviđa mi se što je daleko gostovanje, i što igramo protiv jednog tvrdog tima, sličnog našem stilu. Toto Tamuz, njihov Abu, im je glavni igrač...
Obrni-okreni biće teško i mislim sa malo golova. Vreme je za osvetu.
Io odio Belgrado
igoork

Post by igoork »

severozapad wrote: Da li je već sad sigurno da mi igramo tu tekmu pod svetlima?
U suprotnom svi motke u ruke i da regulisemo to, pa ljudi sto je mnogo mnogo je. Most bi sagradili do sada! :evil:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Krle

Post by Krle »

Kako sam načuo, svetla će proraditi 2. avgusta...

Ovi su poslednje četiri utakmice odigrali dve nerešeno, a dve izgubili...
Last edited by Krle on Fri Jul 15, 2011 2:24 pm, edited 1 time in total.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

igoork wrote:
U suprotnom svi motke u ruke i da regulisemo to, pa ljudi sto je mnogo mnogo je. Most bi sagradili do sada! :evil:
Mene više muči da neko od standardnih u ove dve nedelje ne napusti klub. Ne bi bio prvi put...
Io odio Belgrado
DUB

Post by DUB »

Ma prolazimo!
Moš misliti igrali ligu šampiona prošle godine? Pa igrali su i još neki pa smo ih gazili. Toliko ih je bolelo što smo ih gazili da su prestali da "kraduckaju" i pribegli javnoj otimačini.
Mi smo jači nego prošli put kad smo se sastajali sa njima i sada imamo Tim za razliku od onda, jači smo nego prošle sezone i ja prolaz dalje vidim kao skroz realnu opciju. Jedino čega se ja pribojavam su klima i paklene temperature tamo ali o tome kako spremiti igrače za takve uslove igre ima valjda ko da razmišlja.
Ostaje žal za neostvarenim gostovanjem u Sofiji ali verujem da ovo neće biti naše poslednje evropsko gostovanje u ovoj sezoni.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
slanobarac

Post by slanobarac »

Red Marquis wrote:
igoork wrote:
Mene više muči da neko od standardnih u ove dve nedelje ne napusti klub. Ne bi bio prvi put...
Pomeri se s mesta. :D
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
lazarr

Post by lazarr »

Krle wrote:Kako sam načuo, svetla će proraditi 2. avgusta...
Da li ce tog 2. avgusta prvi put zasvetleti, nakon cega ide stelovanje sijalica, razno-razne probe i pribavljanje svih dozvola ili ce sve do tada biti gotovo?

Hapoel nije neprelazan. Svi moguci protivnici su slicnog kvaliteta, tako da je bilo sasvim svejedno. Ako se izbori dobar rezultat tamo, uveren sam u prolaz.
Last edited by lazarr on Fri Jul 15, 2011 2:26 pm, edited 1 time in total.
bejo

Post by bejo »

Sastav koji je pre 3 godine igrao u Tel Avivu:

Brkić, Stošić, Đurić, Kizito, Lovrić, Tumbasević, (Trivunović), Popović, Lazetić, Buač (Pantelić), Vukajlović (Aleksić), Tadić.

Trener: Dragoljub Bekvalac :oops:

Mnooogo smo jaci ove godine, ja sam optimista.
igoork

Post by igoork »

Tamo se resava vise od 50%, ako kod njih prodjemo dobro ovde u NS mislim da smo mi favoriti.
Smatram da nisu toliko jaki da mogu da nas razbiju, recimo 2-1 za njih tamo i nama su onda sanse itekao dobre. :wink:

Da dodam da cemo barem sigurno imati prenos iz Izraela na internetu... :lol:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
severozapad

Post by severozapad »

Ne vredi, ja se navikao na ovu menadžer varijantu prenosa.
Andreyos

Post by Andreyos »

Ukoliko prođemo Hapoel,da li preuzimamo njihov koeficijent,odnosno hoćemo li biti povlašćeni u četvrtom kolu?
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Locked