To kad igramo s blizancima. Na OFK putujemo mnogo brže, prošle godina smo stigli za malo više od jednog sata.Stexman wrote:Polazak u 12!? Pa mi necemo stici na utakmicu ako krenemo u 12
Iskustvo nam govori da do BG-a ima oko 700 kilometara!
Kup Srbije - sezona 2012/13
- Само Војводина
Re: 1/2 finala Kupa: OFK Beograd-Vojvodina (0:1), 17. april
http://kapiten.rs/fudbal/za-revans-prot ... -ulaznica/" onclick="window.open(this.href);return false; Jel staje na njihovu rusevinu toliko navijaca ? Onda opet akcija pa nek nas bude makar pola 50% kao na marakani 

Е баш су га претерали сада са тих 10 хиљада улазница...Можда очекују нас у толком броју?
Шалу на страну сада, мислим да се безвезе излажу трошку штампања толких улазница. Ипак треба бити реалан. Ем стадион није безбедан већински, ем ни неће бити толико људи...

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Zaboravljas veliku popularnost besplatnih dogadjaja u zemlji Srbiji.Passion wrote:Е баш су га претерали сада са тих 10 хиљада улазница...Можда очекују нас у толком броју?Шалу на страну сада, мислим да се безвезе излажу трошку штампања толких улазница. Ипак треба бити реалан. Ем стадион није безбедан већински, ем ни неће бити толико људи...
Истина...и у том духу очекујем солидан број присталица близанаца на бочним трибинамаNevernik wrote:Zaboravljas veliku popularnost besplatnih dogadjaja u zemlji Srbiji.Passion wrote:Е баш су га претерали сада са тих 10 хиљада улазница...Можда очекују нас у толком броју?Шалу на страну сада, мислим да се безвезе излажу трошку штампања толких улазница. Ипак треба бити реалан. Ем стадион није безбедан већински, ем ни неће бити толико људи...

Ау да, заборавих да су црни и црвени свуда пристутни...и на утакмицама близанаца и локалних клубова како би убили време. Искрено се надам да им неће они испунити стадион, јер ОФК Београд заслужује више од пролазника који ће ту да прате тикете.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- kafe bagdad
Re: 1/2 finala Kupa: OFK Beograd-Vojvodina (0:1), sreda 16h
Часте они навијаче црвених и црних пошто за исте изгарају више него за себе, бедници. Лажни комунистички стогодишњак са комплексом ниже вредности у односу на старију комунистичку браћу. Мука ми је од свих тих прича како је то неки клуб са некаквим шмеком итд. Срамота је ако нас не оде бар 1000, а што се тиле тих њихових 10 000 карата неће изделити ни пола...
-
Imate srdacan tim moderatora koji brisu postove i banuju konrisnike cim mogu da argumentuju nesto sto se ne slaze sa politikom koja se vodi na sajtu. U svakom slucaju, sve najbolje pa neka bolji pobedi u sredu.
- Tony Starks
Slučajno sam imao nesreću da pročitam taj post pre nego što je obrisan i mogu da posvedočim da je obrisan s razlogom, jer je bio pun provokacija i neistina. Na ovom forumu su oduvek bili dobrodošli navijači drugih klubova (osim navijača Brozovih blizanaca), ali neki red mora da se poštuje, s onakvim postom i nisi mogao da očekuješ da moderatori reaguju drugačije (grubo kršenje člana 1. Pravilnika). Ako pokušaš ponovo, uljudnije, argumentovanije i bez provociranja, možda ti i daju drugu šansu.
-
Procitaj post na koji sam odgovarao pa mi reci da u tom postu nema neistine, provokacija i uvreda. Jedino sto se u obrisanom post moze smatrati provokacijom je ono vezano za finale kupa kada ste "osteceni".Tony Starks wrote:Slučajno sam imao nesreću da pročitam taj post pre nego što je obrisan i mogu da posvedočim da je obrisan s razlogom, jer je bio pun provokacija i neistina. Na ovom forumu su oduvek bili dobrodošli navijači drugih klubova (osim navijača Brozovih blizanaca), ali neki red mora da se poštuje, s onakvim postom i nisi mogao da očekuješ da moderatori reaguju drugačije (grubo kršenje člana 1. Pravilnika). Ako pokušaš ponovo, uljudnije, argumentovanije i bez provociranja, možda ti i daju drugu šansu.
Nije ni bitno, nadam se da cete uskoro poceti da volite vas klub vise nego sto mrzite druge (znam da ce i ovaj post biti obrisan nakon ove recenice - ne zato sto je provokacija nego zato sto je istina).
Srdacan pozdrav.
Nzm o cemu se radi ali koliko vidim upravo nas najvise mrzedu...
Kontam da si OFKovac.. kada bi i protiv mladjih braca igrali kao protiv nas mozda bi ste i imali neko postovanje s nase strane..ovako..
Kontam da si OFKovac.. kada bi i protiv mladjih braca igrali kao protiv nas mozda bi ste i imali neko postovanje s nase strane..ovako..
- Tony Starks
Čega god da ima u tom postu, napisao ga je navijač Vojvodine na forumu navijača Vojvodine, provokacija bi možda bila da je otišao na neki forum na kom se okupljaju navijači OFK Beograda, ovako rekao je to u svojoj kući, među svojima, i imao je pravo da kaže šta hoće. Ja recimo takođe mislim da su navodnih sto godina OFK Beograda čist falsifikat, ali ako bih otišao i to napisao na nekom forum navijača OFK-a, čisto sumnjam da bi tom postu bilo potrebno više od par minuta da bude obrisan, zar ne? Ti ako si imao neku primedbu da izneseš na njegov post mogao si pristojno da izneseš agrumente i činjenice kojima bi pobio njegove tvrdnje, ali pritom poštujući kuću u kojoj si gost. Umesto toga ti si odlučio da ne odgovoriš na njegove argumente već da kreneš u vređanje i pljuvanje nas i našeg kluba, a prvom članu pravilnika ovog foruma je rečeno da nikakvo omalovažavanje FKV, njenih navijača, njenog značaja i uspeha - nije dozvoljeno. Pravila prekršena, post obrisan. I ne mislim samo na tvoj komentar čuvenog finala kupa u kom smo, kako ti kažeš, "oštećeni", nemoj se praviti nevešt, napisao si bio još par stvari koje su vrlo uvredljive za naš klub i za nas kao navijače.NickKoNick wrote:Procitaj post na koji sam odgovarao pa mi reci da u tom postu nema neistine, provokacija i uvreda.
Ma kakvi, to nije provokacija.. Aj banujte ovog i obrisite postove sa ove strane.NickKoNick wrote:Procitaj post na koji sam odgovarao pa mi reci da u tom postu nema neistine, provokacija i uvreda. Jedino sto se u obrisanom post moze smatrati provokacijom je ono vezano za finale kupa kada ste "osteceni".Tony Starks wrote:Slučajno sam imao nesreću da pročitam taj post pre nego što je obrisan i mogu da posvedočim da je obrisan s razlogom, jer je bio pun provokacija i neistina. Na ovom forumu su oduvek bili dobrodošli navijači drugih klubova (osim navijača Brozovih blizanaca), ali neki red mora da se poštuje, s onakvim postom i nisi mogao da očekuješ da moderatori reaguju drugačije (grubo kršenje člana 1. Pravilnika). Ako pokušaš ponovo, uljudnije, argumentovanije i bez provociranja, možda ti i daju drugu šansu.
Nije ni bitno, nadam se da cete uskoro poceti da volite vas klub vise nego sto mrzite druge (znam da ce i ovaj post biti obrisan nakon ove recenice - ne zato sto je provokacija nego zato sto je istina).
Srdacan pozdrav.

Hvala!
Ja sam brisao, i brisacu svakome ko bude delio "dijagnoze" ljudima preko foruma. Za ovo glumljenje nevinasca Nick ce dobiti i ban pa neka se pravi nevin negde drugde.
UPRAVA NAPOLJE!!!
-
Mržnja nas je održala, njojzi hvala! Ona nam hrani dušu i diže moral. Mili moj, svi vi morate shvatiti da vas zaista nije teško mrzeti i da je, zapravo, neviđeno čudo svaki drugi osećaj prema vama.NickKoNick wrote:Procitaj post na koji sam odgovarao pa mi reci da u tom postu nema neistine, provokacija i uvreda. Jedino sto se u obrisanom post moze smatrati provokacijom je ono vezano za finale kupa kada ste "osteceni".Tony Starks wrote:Slučajno sam imao nesreću da pročitam taj post pre nego što je obrisan i mogu da posvedočim da je obrisan s razlogom, jer je bio pun provokacija i neistina. Na ovom forumu su oduvek bili dobrodošli navijači drugih klubova (osim navijača Brozovih blizanaca), ali neki red mora da se poštuje, s onakvim postom i nisi mogao da očekuješ da moderatori reaguju drugačije (grubo kršenje člana 1. Pravilnika). Ako pokušaš ponovo, uljudnije, argumentovanije i bez provociranja, možda ti i daju drugu šansu.
Srdacan pozdrav.
Nijedan navijač bilo kog drugog kluba, a pogotovo beogradskih, neće nam deliti lekcije i biti bahat.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;